Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחזיק מפתחות דיגיטלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

רציתי להפתיע את ההורים שלי ולקנות לכל אחד מחזיק מפתחות דיגיטלי איכותי,

אחרי שקניתי זוג של SILVER LINE והטענתי אותם בתמונות איכותיות,כ"כ התאכזבתי מהתוצאה

שפשוט החזרתי אותם לחנות.

הראיתי את התמונות למוכר והוא פשוט זיכה אותי על המקום.

אני מחפש לקנות זוג איכותי,שרואים בו את התמונות בצורה טובה וברורה (הורי מרכיבים משקפיים),

האם יש לכם המלצות?

אין כ"כ טעם להפנות אותי ל-ZAP ,אני מבקש המלצה מכאלה שרכשו,משתמשים ומרוצים.

תודה רבה.

פורסם

בהנחה שמדובר על מחזיק מפתחות דיגיטלי בעל גודל מסך של 1.5 אינץ' אז אין הבדל בין כל ה"מותגים" למיניהם.

מדובר בסך הכל במסך בעל 65K צבעים. הרזולוציה ואיכות המסך זהה בכל המחזיקים שיצא לי לראות.

אני גם מוכר אותם באתר שלי ובחנות, בסה"כ הם מהווים מתנה נחמדה ותמורה טובה למחיר שלהם. שים לב שיש סידרה חדשה שלהם שיכולה להכיל עד 138 תמונות והתוכנה שבאמצעותה אתה מעביר את התמונות היא מובנית במחזיק מפתחות עצמו ולא באמצעות דיסק התקנה.

מסכי LCD יותר איכותיים (260K צבעים) יקרים הרבה יותר, בערך 100 שקל עלות המסך לבד. המסכים האלה גם יותר גדולים 2" ומעלה. לא יצא לי לראות שמשתמשים בהם במחזיקי מפתחות, אלא רק בנגני MP4.

נגן MP4 עם מסך 2.4" 260K צבעים וזיכרון 2G שמסוגל גם להראות קבצי JPEG נמכר החל מ 209 ש"ח, אם אתה מעוניין צור קשר בפרטי.

אסף

פורסם

כל מחזיקי המפתחות שראיתי הם בעלי מסך 1.5 ,אני מניח שיש כאלהיותר איכותיים

ויש כאלה שפחות.

אני מחפש את היותר איכותיים,עם תצוגה ברורה.

לא חשבתי על נגנים,אלא רק על מחזיקי מפתחות.

• תוכן חדש...