Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. זה סקר?

2. שאלה לגבי יתרונות וחסרונות?

3. התייעצות?

4. איזה רכב מדובר?

5. א. איזה סאב מדובר?

---ב. איזו תיבה?

6. מה יגביר את הסאב?

7. מה שאר רכיבי המע'?

פורסם

רציתי לדעת אם יש כאן מישהו שבאמת עשה את זה, כדי שאני אוכל ללמוד מנסיון ולא מתאוריות.

סאב pioneer TSW306C, תיבה סגורה. מוגבר ע"י cerwin vega exl400.4 בגישור.

שאר רכיבי המערכת:

רדיו דיסק - Kenwood KDCMP535

אחוריים - מורל 6X9 (מוגבר ע"י הסרוין וגה)

קומפוננט מקדימה - מורל פולס (מוגברים ע"י מגבר 2 ערוצים)

אני אשמח אם תשתף אותי ביתרונות ובחסרונות שאתה מכיר, ומדובר במאזדה 323F שנת 92.

פורסם
אצלי הוא ממוקם בין המושבים הקידמיים במקום רגלי הנוסע שבאמצע המושב האחורי, לזה התכוונת?

כן, גם לזה התכוונתי.

השאלה היא האם זה יותר איכותי שהסאב נמצא מאחוריך, או בתא מטען?

פורסם

כן. אם אפשרי מבחינת מקום ונוחות לשים אותו במושבים האחורים או מקום אחר למה לא?

אני לא נוסע שאני לא בפוקוס

0-100 12.5'

Ford Focus HatchBack 02' 1.6

Nissan Sunny 93' 1600cc R.I.P

פורסם

הבן אדם ששם במושב האחורי את BTL גרם למאזדה 2 לבכות:lol:

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

המיקום האולטימטבי הוא מקדימה באמצע. משום שכמעט ולא ניתן לבצע זאת, אנו מחפשים מיקום אחר שיכול להכיל את תיבת הסאב, בדרך כלל זה בתא המטען. ומשום שתדרים נמוכים הינם פחות "כווניים", משמע, למיקום הדרייבר שמפיק את התדרים הללו יש משמעות מישנית/שולית, וקשה לנו יותר להבחין מהיכן באים התדרים הללו. באמצעות נקודת חיתוך/משחק בסלופ/שינוי פאזה, של הסאב, אנו יכולים "להביא" את הבאס המופק מאחור - קדימה ממש, שנרגיש שהוא "בין הרגליים" שלנו..

כשיש מגבלות של מיקום בתא המטען, אנו חושבים על פתרונות יצירתיים, כמו שאריק bassboost עשה למשל. תראה כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1470723&postcount=1

עכשיו שאתה אומר שמדובר ב323F, ולא במיאטה/Z3/גטס/מיני פרארי/פונטו עם מיכל גז מאחור, אינני מבין מדוע ברצונך למקם את הסאב בכסא אחורי, אין לך מקום מאחור? שנית, בהנחה ואכן אין לך מקום שם מסיבות טכניות, מדוע שלא תניח את הסאב בכסא האחורי ותקשיב לתוצאה?

בכל רכב, ובכל סטאפ, ובכל כוון, זה יישמע שונה ואחר, כך שאינך יכול להקיש ממצב אחר - ברכב אחר.

פורסם

יש יתרונות ברמת העיקרון במיקום סאב בתוך תא הנוסעים הרכב, אבל אני חושב שבהרבה מקרים החסרונות של אובדן המקום וכדומה גוברים עליהם. אצלי גם ללא סאב לא ניתן למקם שלושה מבוגרים מאחורה (ענייני נוחות), לכן לא הייתה לי בעיה לוותר על רגלי הנוסע האמצעי.

בשיפוצים

פורסם

פעם רק חשבתי לעצמי אם אפשר לעשות את זה,נראה שהתוצאה מדברת על עצמה

פורסם

אף אחד כאן לא מבין במערכות!!!! כולם סתאאם קקה אולי תשים תסאב על הגג אההה???

***התגובה הושארה ולא נמחקה שכן היא משעשעת מאוד את חברי הפורום***

פורסם

אם היה לך סאב/ים של STEREO INTEGRITY מסדרת BM יכולת להרכיב אותם, כולל קופסא !!, מתחת לכסא הנהג (דומה לפייז אליאנט)

...CASKA for life

פורסם
אף אחד כאן לא מבין במערכות!!!! כולם סתאאם קקה אולי תשים תסאב על הגג אההה???

אני רואה אתה חכמולוג,שהייתה קטן,קראתה טוב את כיפה אדומה?כי נראה לי שלא,אתה סתם פלצן

• תוכן חדש...