Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן בהחלט היה נחמד

לא הרבה אנשים אך האנשים שהיו הם באמת היו אחלה,

והיה נעים להכיר אישית ולדבר פנים מול פנים עם חברי פורם

ולא רק מאחורי המסך.

ולמרות שרוב הדירום היו על מערכות ברמה מאוד גבוה

הצלחתי לתפוס פה ושם דברים להמשך דרכי בתחום.

אז תודה לכל מי שנשאר איתנו וקפא למוות אך היה כיף.

פורסם

היה חמוד לגמרי:lol:

יחיאל תודה על ההסברים:wink:

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

יחיאל אמר שהיה הרבה צלמים ...

איפה אתם ? תמונות ? מה הרשים אותכם ? רעש או SQ ?

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

היה ממש נחמד,זו הייתה הפעם הראשונה שלי במפגש של הפורום וממש נהנתי לפגוש את כל הנפשות הפועלות.

היו כמה דברים ממש מעניינים (בשבילי לפחות) לשמיעה וגם המון ידע מקצועי היה במפגש.

בקשר לתמונות אני צריך קצת זמן בגלל שאני עמוס מעל הראש עם הלימודים במכללה אז זה יקח לי קצת זמן,אני מקווה שבערב יהיו תמונות.

פורסם

אהלן אנשים

בקשר לתמונה לפני אחרונה זאת עם הסאב (http://tinypic.com/view.php?pic=2i8jevp&s=4 )

משהו יכול להגיד לי מי הבעלים של התיבה הזאת?

ואם הבעלים רואה את ההודעה הזאת שיפנה אליי בבקשה אני רוצה לשאול אותו מספר שאלות

תודה רבה:-)

HU: Kenwood excelon KDC-X492 Comp:Dotech Ovation 4" Amp: Kicker 350.4 Sub:Hertz es250

פורסם

יש דברים טובים ויפים ו"עושים אותם בצפון"

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

• תוכן חדש...