Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איך הגעת למסכנה ש-DEW לא ישים מבחינה טכנית? גם מיקרוגל ביתי רגיל אפשר ללא בעייה להסב לשימוש בתור נשק קרינה.

דרך התקרה? אני מדבר על המקרה שלך, לא על מתארים תיאורטיים.

ניץ', אם לא שמעת, ציניות הוצאה אל מחוץ לחוק בפורום.

תלונות על פעולות ניהוליות/אכלו לי/שתו לי בה"פ לאחד המנהלים בלבד.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
איפה הסירטונים.

תן לנו ולו שעל אחד קטן של אדמה איתנה להאחז בו בשלל השרשורים ההזויים שלך.

ושסוף סוף נראה מה זה בומר.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

גן חובה לונדליזם - שיעורים ראשונים.

לא הצלחתי להרשם ליוטיוב, אז אני מעלה את הסרטון בצורה כזאת. המרת סירטון לפורמט קטן יותר בנפח גרמה לירידה באיכות - עימכם סליחה.

http://www.f2h.co.il/961882296

nitch, הנה לינק בנושא שכתבתי אליו. כפי שאפשר לראות זה פרקטי לחלוטין.

http://www.mikrowellenterror.de/english/mw-weapon.htm

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אלפא, אני חייב להודות -עד עכשיו לא ממש האמנתי לך. כל הסיפורים על DEW, השמדת עמים, נשק יום הדין, לא יודע מה. אבל כעת, אחרי שראיתי את הסרטון, אני מבין בדיוק על מה אתה מדבר. המאפיונרים האתיופים האלה מרשים לעצמם יותר מדי. אין להם בושה - איך הם מעיזים לפגוע ככה ברכוש של בנאדם? על זה שלבוש בבגדים כהים אני עוד לא מתפלא - הוא נראה קצת מעורער. אבל הצעירונת שלבושה בכחול? פשוט חלאת המין האנושי! אני בהחלט יכול לדמיין אותה מרימה איזה מיקרוגל משופצר ומכוונת אותו עליך בלילה. איום ונורא. אגב, קצת קשה לראות בסרטון אבל נראה לי שהיא השתמשה ב-MME (שזה, כמובן Mot Matechet Electromagneti) על ה-BMW שלך, תוך כדי טכניקת ה-MRT המפורסמת (Motzez, Remedia, Titul)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

sronis, איפה ראית שרשמתי שילדים האלו משתמשים נגדי במיקרוגל? מה שרשמת זו פרופנצייה.

סרטון זה דבר אחד, DEW זה דבר אחר.

בסרטון רואים שילדים האלו תחת השגחה של מבוגרים באין מפריע חופרים לי ברכב. לא פחות ולא יותר. במקומות שהם חפרו יש שריטות טריות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ראבאק משהו פה לא בסדר,יש לך במוו שחורה,אנשים אמורים לפחד להסתכל ביכלל לכיוון שלך.:lol:

איפה אתה גר???אני רואה שאתה חי בפחד מהאנשים האלה,מאיימים על חיי משפחתך,פוגעים לך ברכב,ואתה שואל מה לעשות:shock:

יש לך קלטת מצולמת של כול המתרחש,גש להורים הנחמדים הסבר להם את המצב,או שנותנים מזומנים או שאתה מגיש עליהם תביעה.אחריותם לשמור על ילדיהם,במיוחד כשהם יושבים ורואים הכול.

אני ממש מתפלא עלייך,מאיפה שאתה מגיע,אם אתה לא זוכר,במקרים כאלה היו קונסים במקום את ההורים.:x

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

היי אני מכיר את הבחורה בכחול

אלפה, טוב שפתחת את האשכול הזה

אני לפחות הייתי מסיר מיידית את הסרטון מהרשת

הבחורה הזו שיכת למשפחת פשע ממוצא אפריקני שהינה מאפיה ששולטטת על חצי ממשחטות הרכב בחצי כדור הצפונייייייייייי

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
תן לנו ולו שעל אחד קטן של אדמה איתנה להאחז בו בשלל השרשורים ההזויים ,למראית עין, שלך.

אחרי שראיתי את הסרטון אני חייב לציין ששעל האדמה הנ"למתחיל להשמט מתחת לרגליך במהירות רבה...

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אלפא אתה חי בסרט, במקום מצלמה כסה את הרכב בכיסוי זה יעיל יותר נגד ילדים .

כמו שאמרו לך דרוש מההורים תשלום על הנזק.

הם באמת נראים כמו כנופיה מסוכנת, הילדה בכחול הייתה מעורבת ברצח של טופאק.

Peugeot 208GTI

פורסם

rover turbo, בתקופת גשמים אי אפשר לכסות את הרכב. כל המים מצטברים מתחת לכיסוי.

dany, אני לא שואל מה לעשות.

העלתי את הסרטון כי יש בו תוכן מעניין. מלמדים ונדליזם את ילדים במגיל קטן. כל פעם הם חזרו להורה ונשלחו חזרה להמשיך במלאכה.

כאשר לבעוט לא הספיק, הם הלכו לחפש כלים יעילים יותר - מקל. עכשיו זה מקל, בעוד כמה שנים מסמר ואחרי שיגיעו לגיל שהם מבינים מה עושים, זה כבר יהיה טרור.

הנקודה המעניינת זה לא נזק כאן.

פורסם

שמעו הגזמתם עם התגובות הציניות... חוכמה גדולה להגיב ככה, הלוואי ויקרה לכם אותו הדבר.

אלפא, האמת היא שבמקומך הייתי שורף להם את הבית, אבל הפתרון הטוב ביותר בשבילך הוא לעבור דירה. כבר נאמר וחבל שתתחיל להתעסק עם כל החרא הזה, ותסכן את עצמך.

פורסם

אלפא אין ממה להתרגש,לי הורידו את הסמל שתי ילדים בני 10.לחנך אותם לא תוכל,לפחות שידעו שלרכב שלך לא מתקרבים.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
שמעו הגזמתם עם התגובות הציניות... חוכמה גדולה להגיב ככה, הלוואי ויקרה לכם אותו הדבר.

אלפא, האמת היא שבמקומך הייתי שורף להם את הבית, אבל הפתרון הטוב ביותר בשבילך הוא לעבור דירה. כבר נאמר וחבל שתתחיל להתעסק עם כל החרא הזה, ותסכן את עצמך.

1. מעבר הדירה נוסה ולא צלח שכן הם עקבו אחריהם לדירה החדשה.

2. תראו, זה אולי מצחיק שכביכול העבריין הגדול הוא ילד בן שנה וחצי. אבל האמת היא שממחקר שביצעתי, את הצבע של האוטו לא מעניין מי שרט אותו, בין אם זה ילד חמוד בן שנה וחצי, פצצה בלונדינית או ערס קטן, בכל מקרה הוא ייתן את אותה התוצאה שהיא שירטה מכוערת.

דווקא כן יש כאן דוגמא מובהקת לאי שמירה וכיבוד רכוש של אחרים.

אני במקרה הנ"ל לא הייתי מאפשר לילדים ל"שחק" עם רכב שהוא לא שלי. יש מספיק דברים אחרים לעשות.

• תוכן חדש...