Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוטר תנועה עוצר רכב על מהירות, השוטר ניגש אל הנהג.

שוטר: רשיון נהיגה בבקשה.

נהג: אין לי, אני נוהג בשלילה.

שוטר: אתה בשלילה? רשיון רכב בבקשה.

נהג: אין לי, גנבתי את הרכב הזה.

שוטר: הרכב גנוב?

נהג: כן, אבל בעצם אני חושב שרשיון הרכב נמצא בתא כפפות, פתחתי אותו כדי לשים שם את האקדח.

שוטר: יש אקדח בתא כפפות?

נהג: כן, השמתשתי בו כדי לירות בגב של האשה בהריון שממנה גנבתי את הרכב. הגופה שלה נמצאת בתא מטען.

השוטר רץ להזעיק תגבורת. תוך דקות הרכב מוקף בהמון ניידות. וקצין משטרה בכיר יותר ניגש אל הנהג.

קצין: אפשר רשיון נהיגה

נהג: בודאי, הנה הרשיון. הרשיון בתוקף והכל בסדר

קצין: רשיון רכב בבקשה

נהג: הנה בבקשה רשיון הרכב, האגרה שולמה, הטסט בזמן והכל בסדר. והנה גם תעודת הביטוח.

קצין: נאמר לי שיש לך נשק בתא כפפות

נהג: אין לי נשק ומעולם לא ראיתי אקדח. אתה יכול לפתוח את תא הכפפות ולראות בעצמך

הקצין פותח את הכפפות והוא באמת ריק

קצין: השוטר אמר לי שיש לך גופה בתא מטען. אתה יכול לפתוח בבקשה

נהג: בודאי, אבל אני כבר אומר לך שאין לי שום דבר בתא מטען. עוד מעט תגיד לי גם שהשוטר השקרן הזה טוען גם שעברתי על המהירות

:-D

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בחורה עם מיני מיינור נכנסת יום אחד באין כניסה מול עיניו של שוטר.

הוא עוצר אותה וצועק:"גברת לא ראית שהאוטו שלך נכנס באין כניסה"

אז היא אומרת לו:"אדוני השוטר, זה אוטו קטן-הוא לא מבין".

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

"אדוני השוטר, זה אוטו קטן-הוא לא מבין".

נחמד...

היה תוכי אחד שהועבר למכירה לחנות חיות, תוכי חמוד כזה, מהסוג המדבר.

כל אחד שהיה נכנס לחנות היה מקבל ממנו את ברכת "ברוך אתה בבואך" וכנ"ל ביציאה-"ברוך אתה בצאתך".

גבאי אחד עובר ליד החנות, ושומע את התוכי, וחושב לעצמו "איזו ציפור מנומסת, שווה להביא אותה לבית הכנסת":idea:.

וכך עשה.

כל הנכנסים-"ברוך אתה בבואך", כל היוצאים-"ברוך אתה בצאתך".

עד שעברה פעם ראשונה ניידת ליד בית הכנסת.

התוכי התחיל לצעוק "ז-ו-נ-ו-ת!!! ת-ב-ר-ח-ו!! מ-ש-ט-ר-ה!!!".

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בלונדינית אחת נתקעת עם החיפושית.

טוב, עוצרת בצד הכביש, נגשת קדימה, מרימה את המכסה ורואה אין מנוע :shock:.

טוב, אין ברירה, עומדת בצד, מרימה יד ועוצרת טרמפים.

עוצרת לידה בלונדינית אחרת עם חיפםושית.

אז הראשונה אומרת, "אל תשאלי, נתקע לי האוטו רציתי לבדוק מה קרה וכנראה תוך כדי נסיעה נפל לי המנוע"

השניה עונה, " איזה צירוף מקרים, אני חוזרת מקניות, באה לשים את המצרכים בבגאז' ומגלה מנוע ספייר בבגז'! " :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

באגירה, חיפושיט שעובדת- זה לא מצחיק, זה טראגי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
"יש לך אישה מכוערת כי אתה נוסע באוטו מכוער".

נאמר ע"י חבר מסטול לבלש שנסע על מאזדה 3.

:?

פעם עצר אותי שוטר תנועה שהייתי שיכור גם(אחרי זה הסתבר שלא מספיק שיכור בשביל שהינשוף יקח לי את הרכב או הרישיון)

עשיתי פניה מעירוני לכביש מהיר על 4 נתיבים שלמים, ולא ראיתי שוטר שניסע לעצור אותי, כעבור מספר רגעים משיג אותי עם הניידת שלו עוצר בצד מגיע לחלון ושואל: "מה זאת הפניה הזאת על גבי 4 נתיבים?" ועניתי לו: "כי אני נהג מירוצים". עזבו שזה הוביל לחקירות וסתם עיכבו אותי והרסו לי את יום שישי.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
וסתם עיכבו אותי והרסו לי את יום שישי.

באמת סתם... :roll:

בלונידינית אחת נוהגת ברכב, פתאום עוצרת אותה שוטרת, גם כן בלונדינית. השוטרת ניגשת אל הרכב ומבקשת רשיונות, אז הבלונידינת משיבה לה כי היא לא יודעת איך נראה הרשיון, אז השוטרת אומרת לה שזה כרטיס כזה עם תמונה שלה.

אחרי כמה דקות של חיפושים פתאום הבלונידית מוצייאה מראה מהתיק, מסתכלת ורואה את עצמה. כולה שמחה היא מביאה לשוטרת את המראה, השוטרת מסתכלת ועושה לה "יא סתומה, למה לא אמרת שאת גם שוטרת, הייתי משחררת אותך ישר".

פורסם

שני חבר'ה על אופנוע נוסעים מחיפה לת"א בלילה מקפיא עצמות. במחלף קיסריה הנוסע מבקש מהנהג לעצור, ואומר לו שקר לו בגרון והוא מתחיל לכאוב. אומר לו הנהג- "עשה מה שאני עושה. שים את המעיל הפוך, עם הריצ'רץ' בגב, ולא יקפא לך הגרון".

הנוסע עושה זאת והם ממשיכים בנסיעה. במחלף פולג- תאונה.

למחרת כותרת בעיתון- שני נוסעי אופנוע מתו אתמול בתאונת דרכים. האחד מת על המקום והשני- כשניסו לסובב לו את הראש בבית החולים.

שתי כינים נפגשות, אחת מהן מצוננת ומתעטשת כל הזמן. שואלת הבריאה- מה קרה? עונה לה חברתה- סתם, נסעתי כל הדרך מחיפה לת"א על שפם של אופנוען, כולי מצוננת.

עונה לה חברתה- עשי מה שאני עושה. תפסי טרמפ בין הרגליים של בלונדינית. מאוד חם ונעים שם.

שבוע אחר כך הן נפגשות שוב, שוב הכינה מצוננת ומתעטשת. שואלת חברתה- מה עכשיו?

עונה לה החולה- עשיתי מה שאמרת לי. הלכתי לישון בין רגליה של בלונדינית, ובבוקר, לא יודעת איך, שוב מצאתי עצמי על שפמו של אופנוען.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

שני משקיעי בורסה ניו יורקים מנהלים שיחה על המצב הכלכלי.

"צ'מע" אומר הראשון, "המצב שלי יותר גרוע מאשר אם הייתי מתגרש!"

"איך?"

"גם איבדתי חצי מההון וגם נשארתי עם אשתי...".

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...