Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתי, תן קרדיט כמו שצריך ( לשירותים של נאפיס בב"ש)

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחד נכנס לבאר חשוך ואפל, בארמנית זקנה ושמנה עם סיגריה בזוית הפה וכושי עיוור זקן מנגן בלוז על פסנתר עתיק בפינה.

מתיישב על הבאר ומזמין בירה וג'ק דניאלס.

איך שהוא בא לקחת שלוק מהבירה, קופץ עליו בבון ענק, טובל את הבייצים שלו בבירה ובורח. :shock:

האיש המום, לא מאמין למה שקרה (בטוח שהוא מסטול לגמרי מהבאר הקודם שהיה בו) ומרים את כוס הבירה לקחת שלוק.

ישר מזנק עליו הבבון ושוב, טובל את הבייצים שלו בבירה ובורח. :shock:

האיש כבר לא מאמין למה שקורה לו, הוא ניגש לכושי העיוור ואומר לו "תגיד, אתה מכיר את הבבון שטובל את הבייצים בבירה?"

אז הפסנתרן הכושי אומר לו "לא, אבל אם תתחיל לזמזם אני אצליח ללוות אותך" :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ולמתוחכמים שבנינו:

a couple of whales swim in the ocean, sudenly the male spots a whaling ship in the horizon

he gets really angry and tells his lady: these people kill whales, lets swim there you'll blow, i'll turn over the ship and you will swollow all the sea-man

so the lady whale repllies :hey,i am willing to blow but i never swallow the sea-man

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

חידה:

יודעים מה ההבדל בין חוט לחוטיני?

עם חוט אי אפשר למשוך חמור אחד, עם חוטיני אפשר למשוך 100 חמורים

פורסם

מה המשותף למשחק ברידג' ולסקס?

בשניהם אתה צריך פרטנר טוב או יד חזקה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

קבוצת אנשים שהלכה לעולמה עומדת בתור אצל המלאך הממיין שקובע לאן הם הולכים. אחד מהם מגיע למלאך והמאך אומר לו: "בגדת, גנבת, קצת רימית ולא היית כל כך ישר אבל אני רואה שהיית נשוי לפולנייה אז את העונש שלך קיבלת. אתה הולך לגן עדן".

פתאום אחד האנשים בתור מתחיל לקפוץ ולשמוח. המלאך שואל אותה "מה כל כך משמח אותך?"

האיש משיב: "הוא היה נשוי פעם אחת לפולנייה והלך לגן עדן. אני הייתי נשוי פעמיים לפולנייה אז בטוח שגם אני הולך לשם".

המלאך מסתכל על האיש ואומר: "מצטער ידידי, מטומטמים לא נכנסים לגן עדן".

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

דודו טופז עולה לשמיים, ועומד לגזר דינו.

אומר לו א-לוהים: אני רואה שעשית הרבה עברות, הסתובבת עם המון בחורות - העונש שלך שאתה צריך להסתובב יד ביד עם

האשה הכי מכוערת בעולם. דודו מתבאס, ומתחיל לטייל איתה.

אחרי כמה זמן פתאום הוא רואה את דובי גל, מסתובב עם בלונדינית יפיפיה , גבוהה וחטובה. מיד הוא רץ לקב"ה ואומר לו:

גם דובי גל היה שובב לא קטן, למה הוא לא קיבל עונש?

אומר לו א-לוהים: " תירגע, תירגע, הוא העונש שלה...."

פורסם

כורדי הולך עם בלוק קרח ברחוב, מסתכל עליו, מסובב אותו וממשמש אותו.

שואלים אותו העוברים והשבים: " מה אתה עושה?"

הוא עונה:" אני מחפש את הנזילה.."

פורסם

קבוצת חוקרי מוח ערכו ניסוי מדעי,הם לקחו אשכנזי מרוקאי וכורדי,כשפתחו את ראשו של האשכנזי הם נדהמו

מהשכלול,היו שם חוטים רכיבים מנורות אלקטרוניקה מתקדמת!פתחו את של המרוקאי וראו מנורה מהבהבת למשעי וכמה חוטים,

פתחו את של הקורדי וראו רק חוט..."מה כבר רק חוט יכול לעשות...?"מהסקרנות הם חתכו אותו ואוזניים של הכורדי נפלו....

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

פורסם

איש אחד יצא לטיול עם הנמר שלו ברחוב. פתאום קלט אותם שוטר. השוטר בא אל האיש בעצבים ואומר לו :" תגיד, אתה לא יודע שאסור להסתובב עם חיה כזאת ברחוב? קח אותו לגן חיות או משהו!", והאיש והשוטר נפרדו לדרכם.

למחרת, שוב יצא האיש לרחוב לטייל עם נמר המחמד שלו. לרוע מזלו שוב קלט אותם אותו השוטר מאתמול. השוטר בא מלא בעצבים וצועק על האיש : "תגיד, לא אמרתי לך לקחת אותו לגן חיות אתמול?!"

והאיש עונה לו " אמרת. אתמול לקחתי אותו לגן חיות, היום אני לוקח אותו לסרט".

FIN

פורסם

בדיחה קצרה שסיפר לי חבר כשהייתי מצחיק וצחקתי יומיים ברצף:

ציטוט.

בואנ'ה אני רוקד במועדון מסטול רצח, פתאום אני רואה מה זה כוסית!! אני מתקרב אליה ושואל, תגידי, איך קוראים לך?

הכוסית עונה לי "כותנה". שאלתי את בטוחה?? היא ענתה לי 100 אחוז.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אומר לו א-לוהים: אני רואה שעשית הרבה עברות, הסתובבת עם המון בחורות - העונש שלך שאתה צריך להסתובב יד ביד עם

אחרי כמה זמן פתאום הוא רואה את דובי גל, מסתובב עם בלונדינית יפיפיה , גבוהה וחטובה. מיד הוא רץ לקב"ה ואומר לו:

אומר לו א-לוהים: " תירגע, תירגע, הוא העונש שלה...."

אחרי כמה זמן פתאום הוא רואה את דובי גל, מסתובב עם בלונדינית יפיפיה , גבוהה וחטובה ביד ימין, בקבוק ויסקי ביד שמאל.. אשכרה גן עדן. מיד הוא רץ לקב"ה ואומר לו:

אומר לו א-לוהים: " תירגע, תירגע, לבקבוק יש חור למטה. ולבחורה אין...

פורסם

חייל אחד פיהק באיזה טקס ונשלח ל-21 ימי מחבוש.

שעה אחרי המשפט הוא התייצב אצל הקבן עם קופסא של נמלים.

הקבן שואל אותו למה הקופסא.

החייל:"זו ארוחת הצהריים שלי".

הקבן : ?

החייל:"אם כל חמור יכול לתת 21 ימי מאסר, אני דב נמלים".

האמת שהכותרת כבר בדיחה רצינית.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...