Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שתי המכוניות חדשות מהחברה כמובן

אז ככה החלטנו לפנק את אבא שלי באוטו חדש מהחברה, אני יודע שאבא שלי שובר תראש ***תראש = את הראש *** מה מהם לבחור הוא מתייעץ איתי כיוון שלי יש יותר מושג מאשר לו במכוניות וכל מה שסביב

על מאזדה 6 נהגתי על 2008, אחלה של אוטו מרווחכיפי לנסיעה באמת שנהנתי מכל רגע ורגע, לעומת זאת על פאסאט לא נהגתי

אפשר קצת פרטים על דגם ה FSI

ואם יש פה איזה נציגות של צמפיון האם יש אפשרות לעשות על כלי רכב נסיעת מבחן ( אני יודע שלפני שרכשתי את האופנוע ביצעתי נסיעת מבחן, אך אינני יודע אם גם במכוניות זה ככה כיום) או שהדבר כרוך בקניית הרכב...

אשמח לקבל כל פיסת מידע על שני הדגמים, וכן ערכתי חיפוש קראתי מה שכתוב, הדעות שונות ומשונות מאשכול לאשכול והשוואה כזאת לא מצאתי ( אני אומנם חדש בפורום אך אני קורא פה הודעות כבר כמה חודשים)

פורסם

בוודאי שאפשר לעשות נסיעת מבחן. ולפי הכינוי שלך נראה שכבר בחרת... אחרי שתעשה נסיעת מבחן חזור אלינו עם רשמים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
בוודאי שאפשר לעשות נסיעת מבחן. ולפי הכינוי שלך נראה שכבר בחרת... אחרי שתעשה נסיעת מבחן חזור אלינו עם רשמים.

האמת שעוד לא בחרתי, אבל הפולקסוואגן מדברת אליי יותר היא יותר מושכת אותי, אחת כזאת בצבע שחור

זה קלאסה לדעתי ( למרת שהאוטו לא בשבילי)

מאיזה גיל אפשר לעשות נסיעת מבחן?

ובמה זה כרוך?

פורסם

אפשר קצת פרטים על דגם ה FSI

כן , דגם הFSI ירד מהמדפים לטובת מנוע הTSI שטוב ממנו משעותית בכל הספק!

160 כ"ס.

25.5/1500 סל"ד/קג"מ.

9.0 שניות אפס למאה.

215 סופיים.

ממוצע דלק 1/12.2.

טיפ' 6 היל' קידמיים.

מזדה 6 :

147 כ"ס.

18.75/4000 סל"ד /קג"מ.

204 סופיים.

ממוצע דלק 12.5\1

5 היל' קידמיים

מעבר לזה ההמלצה היא להגיע לאולמות ולהתרשם מהדגמים. כדאי לנצל את ההטבות הקיימות כל עוד הן קיימות בעקבות חודש אוק' שהיה חלש בתחום הרכב השנה.

נ.ב:ישנו מבחן דרכים החודש במגזין "הגה" ...

בהצלחה.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

תשמע אני לא יכול לעזור לך בעיניין המכני,

אבל אני יכול להגיד לך דבר לא פחות חשוב...

מבחינת בטיחות המזדה היא גרועה בכל מבחני הריסוק,

נמעכת כמו קרטון רטוב, לא בטיחותית משום בחינה.

לעומת הפאסאט שהיא הרבה יותר יציבה וחזקה.

מהיכרות אישית הפאסאט גם מרוובחת וממש פינוק של נסיעה,

לצערי ושימחתי על מזדה 6 לא נהגתי.

אבל עצה שלי, תערוך חיפוש באינטרנט על מבחני ריסק ו/או בטיחות לשני הדגמים ותבדוק בעצמך.

"בטיחות ממש חשובה אפילו יותר ממכניקה של הרכב"

בהצלחה, ערן.

פורסם

על מה אתה מדבר?

לפי אתר EuroNCAP הדור היוצא קיבל 4 כוכבי בטיחות וציונים טובים באופן כללי (חוץ מהגנה על הולכי רגל).

אני מאמין (כי אין תיעוד באתר שלהם כרגע), שהדגם החדש יהיה לפחות טוב כמו זה.

לפותח השרשור, ממליץ לבדוק גם את המונדיאו של פורד.

!AWDSOME

פורסם

לא צריך להתלבט יותר מידי.

פאסאט, רכב גרמני, יציב, חזק,אמין,נוח,בטיחותי, ולפי מה שהבנתי vw זה היצרן האהוב עליך.

מאזה, יפני, פחות חזק ובקשר לאמינות ויציבות אני לא בטוח אבל כן בטוח בזה שגרמנייה יותר טובה בטיחותית.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

חברה נכון שהפאסט ניחשבת קטגוריה אחת מעל למאזדה 6 אבל במחיר של הפאסאט הפשוטה!! אפשר

לקבל את המאזדה המפוארת ביותר מנוע 2.5 ליטר,אני חושב שזה גם שיקול חשוב מה גם שהפסאט לא בהכרח טובה מהמזדה אלא מרגישה איכותית יותר!

:fadein:
פורסם

זה בהחלט תלוי לאיזה דגם אתה מיתכוון כי המאזדה 2.5 ליטר גם יותר חזקה וגם יותר מפוארת (ואני מדבר על הדגמים האזור ה-180K ) .

סתם שאלה מה לגבי המונדאו אני אישית חושב שהיא עדיפה על שני הרכבים שציינת!

פורסם
המאזדה 2.5 ליטר גם יותר חזקה!

אני בספק...

אומנם למזדה 170 כ"ס לעומת 160 כ"ס , אבל 5 היל' לעומת 6 בפאסאט , מומנט יותר נמוך ממסל"ד הרבה יותר גבוה לעומת זמינות כבר מ1500 בפאסאט ומומנט גבוה יותר.. :

מזדה - 23.4/4000 סל"ד/קג"מ

פאסאט- 25.5/1500 סל"ד/קג"מ.

מהירות מקס' :

מזדה -207 קמ"ש

פאסאט 215 קמ"ש.

Not the sound of silence -ABARTH

• תוכן חדש...