Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיז'ו 206 בעד ונגד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

אנחנו רוצים לעבור מהפוקוס שלנו שקצת גדולה עלינו כרגע מבחינת אחזקה לפיז'ו 206.

מחפשים אוטו שיהיה נחמד לנהיגה בלי יומרות יותר מידי ספורטיביות אבל לא מנותק לחלוטין.

שיהיה אמין ובעל צריכת דלק נמוכה וכמובן לכן הגיר גם ידני לכן תיבת הAL4 של פיז'ו לא מעניינת אותי.

מה דעתכם על הפיז'ו 206. איך הוא מכל הבחינות? מה עדיף 1.6 או 1.4?

עשיתי חיפוש אבל מגוון גדול יותר מידי של תשובות לא מצאתי.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

אולי כדאי שתיהיה קצת יותר ממוקד לגבי השאלות שלך.

אני לא בטוח שאחזקה של 206 זולה משמעותית מאחזקה של פוקוס, אבל כמובן שזה תלוי באופי וכמות הנסיעות שלכם.

ולגבי 1.4 מול 1.6 - 1600 ידני הגיע רק בגרסאות הXS וCC, כלומר שתיים או שלוש דלתות בלבד. אם אתה מחפש תחליף לפוקוס, קח את זה בחשבון.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

צריכת דלק טובה יותר, כי אתה בוחר בגיר ידני.

כל השאר פחות או יותר אותו דבר.

יהיו חלקים, שיעלו יותר יקר בפוקום, אחרים יעלו יותר יקר ב 206.

פורסם

כשהמכוניות האלו היו חדשות, קליאו ניצחה את ה 206 ברוב המבחנים ההשוואתים. במיוחד אחרי שנת 2001, כשהיא קיבלה מנוע 1.4 16V, חזק הרבה יותר ממנוע 1.4 של 206. אבל, עיצוב חיצוני הרבה יותר מוצלח ומודרני של 206 עשה את שלו, היום 206 ממודל דומה עם מנוע וגיר דומים עולה עשרות אלפי שקלים יותר. בנוסף, אחרי שנת 2004 מכל מיני סיבות נמכרו מעט מאוד קליאו, בזמן ש 206 נמכרה בהצלחה ובכמויות.

בקיצור, בגלל שהמחיר של הקליאו ירד הרבה יותר בהשוואה ל 206, היא נחשבת "ליגה מתחת", וזה לא לגמרי נכון.

פורסם

הצורה לא כזאת מעניינת כמו הרכב עצמו. איך הוא מבחינת נוחות ו"הרגשה" ביחס ל206?

מה כוח המנוע ה1400? 90?

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

התרשמתי - ותקנו אותי אם אני טועה - כי ברנו תיקונים יחסית יקרים ורבים , מה שהופך את ההוצאות המשתנות למשמעותי ביותר (זאת הסיבה אגב שאינני מחפש קליאו/מגאן שהתרשמתי שנוחות ביותר

מעונין לקנות סקודה ידנית או פונטו/פנדה אוטמט/רגיל

פורסם

ההתרשמות שלך נובעת כנראה משמועות שאספת לאורך הדרך ולא מעובדות מבוססות. הכללה של כל דגמי רנו כבעלי "תיקונים יחסית יקרים ורבים" אינה נכונה כלל וכלל.

צה"ל רכש כמויות אדירות של רנו קנגו, ולמרות תנאי עבודה קשים ותנאי תחזוקה מינימליים לא ידוע לי על בעיות אמינות מיוחדות ברכבים הנ"ל. צה"ל גם לא מיהר להיפטר מהרנו מגאן ארבע וחמש דלתות שהיו בבעלותו.

אתה מוזמן גם להציץ בהודעה הזאת, שאמנם מדברת על רנו קליאו ספורטיבית ולא על רנו קליאו סטנדטית, ובכל זאת מסתבר שעלויות האחזקה שלה לא יקרות כל כך כמו שאולי אתה חושב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
הצורה לא כזאת מעניינת כמו הרכב עצמו. איך הוא מבחינת נוחות ו"הרגשה" ביחס ל206?

מה כוח המנוע ה1400? 90?

אמיר

הקליאו נוחה יותר, הנוחה ביותר בקבוצה.

לקליאו גם יתרון בכל מה שקשור ליחידות כוח עדיפות.

לגבי ה-1.4 בקליאו יש 16V עם 98 כ"ס.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם
ההתרשמות שלך נובעת כנראה משמועות שאספת לאורך הדרך ולא מעובדות מבוססות. הכללה של כל דגמי רנו כבעלי "תיקונים יחסית יקרים ורבים" אינה נכונה כלל וכלל.

צה"ל רכש כמויות אדירות של רנו קנגו, ולמרות תנאי עבודה קשים ותנאי תחזוקה מינימליים לא ידוע לי על בעיות אמינות מיוחדות ברכבים הנ"ל. צה"ל גם לא מיהר להיפטר מהרנו מגאן ארבע וחמש דלתות שהיו בבעלותו.

אתה מוזמן גם להציץ בהודעה הזאת, שאמנם מדברת על רנו קליאו ספורטיבית ולא על רנו קליאו סטנדטית, ובכל זאת מסתבר שעלויות האחזקה שלה לא יקרות כל כך כמו שאולי אתה חושב.

צביקה תודה על ההתיחסות

לאחר נסיעה על קליאו 2001 1400 התרשמתי מאד מנוחות הנסיעה והרשה של "מכונית" להבדיל הבדלה גדולה מפונטו ולאור העובדה שההבדל במחיר איננו גדול הרי הרנו הפכה למועדפת בעיני אך לאור האינפורמציה שקיבלתי על עלות תיקונים ירדתי מהענין

הפונטו מכונית מאד שימושית בעיני אך למצוא אקזמלפר במצב תקין די בעיתי ולכן חיפשתי מכונית נחמדה ועדין לא לשקוע בהוצאות יתר וכך הגעתי לרנו

הינני לוקח לתשומת ליבי את תגובתך ויתכן ואחזור לחפש רנו, בינתיים הינני מחפש סיטרואן ואשמח לתגובה השואתית בין השתים

מעונין לקנות סקודה ידנית או פונטו/פנדה אוטמט/רגיל

• תוכן חדש...