Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קראסו, עוד טעות בדרך לקבר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מילא המוניטין מלא ההשמצות.

מילא הטוקבקים העצבניים בכל כתבה בY-NET.

מילא רשת המוסכים "המורשים" האומללה.

מילא השרות האפסי.

עכשיו מה?.......

לקחתם את צוברי?! :shock:

אותו פושטק קטן שקרא לסינים "חראות"? (הסינים - אלו שהעניקו לג'חוואר הקטן מדליה).

אותו ערסוואט שאמר : "... המדליה שייכת לי, אני מייצג את עצמי בראש ובראשונה ורק אח"כ את מדינת ישראל...." (הציטוט לא ממש נאמן למקור, אבל דומה).

(אגב, אם הוא מייצג בראש ובראשונה את עצמו, שיחזיר כל שקל שקיבל ממדינת ישראל ומהוועד האולימפי :x).

קראסו, כל הכבוד, אם עד היום קצת כעסתי עליכם, קצת הייתי מאוכזב (טראנו 1997 קצר, דיזל, ידני), עכשיו עזרתם לי להחליט:

לעולם לא קראסו.

ברק, שתמיד לא חיבב את השרות של קראסו ועכשיו קיבל עוד גושפנקא.

(למי שלא הבין, שיכנס לפרסומות החדשות של רנו ב וואללה, Y-NET או NRG).

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

תפסו יותר מהזכיה שלו במדלית ערד, סו וואט?? אז הוא זכה מקום 3 ב...משהו עם גלשן(סורי לא עוקב ,לא מעניין) ,אז זהו? הוא קדוש? פתאום הוא יתחיל לרוקן לקראסו את המכוניות מהמחסנים? עם כל הכבוד...לא חושב שזה יעשה את ההבדל.

אין כמו ג.יפית:twisted:

פורסם

ברק, נראה לי שאתה כועס על צוברי יותר מאשר על קרסו, אבל גם עליהם יש לך בטן מלאה.

אז הוא אמר 'חארות', אני לא ראיתי את הציטוט המלא של דבריו, אני מאמין שגם אתה לא. ואני לא יודע באיזה הקשר נאמרו הדברים, אבל אני כן יודע שבתור הישראלי היחיד שהביא מדליה, דבריו הפכו פתאום לחשובים, וצוטטו בתקשורת.

אז הוא פלט, זה כמו תינוק שפולט על אימו, אז מה עכשיו? לבטל את שעות ההנקה? להרביץ בו הליכות ונימוסים?

הוא בכלל יודע שיש דבר כזה פוליטיקלי קוראקט?

אני רואה בו בחור (ספורטאי) פרובינציאלי חייכן, עם אוצר מילים (המבטא אמוציות שליליות) מוגבל.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם
ברק, נראה לי שאתה כועס על צוברי יותר מאשר על קרסו, אבל גם עליהם יש לך בטן מלאה.

נכון ושוב נכון :wink:.

מדהים איך שמין מוצא את מינו (צוברי את קראסו) :twisted:.

אז הוא אמר 'חארות', אני לא ראיתי את הציטוט המלא של דבריו, אני מאמין שגם אתה לא.

דווקא ראיתי, ערס קטן קיבל פתחון פה. ואני לא יודע באיזה הקשר נאמרו הדברים, אבל אני כן יודע שבתור הישראלי היחיד שהביא מדליה, דבריו הפכו פתאום לחשובים, וצוטטו בתקשורת.

אז הוא פלט, זה כמו תינוק שפולט על אימו, אז מה עכשיו? לבטל את שעות ההנקה? להרביץ בו הליכות ונימוסים?

הוא בכלל יודע שיש דבר כזה פוליטיקלי קוראקט?

אני רואה בו בחור (ספורטאי) פרובינציאלי חייכן, עם אוצר מילים (המבטא אמוציות שליליות) מוגבל.

אל תהפוך את זה לעניין אישי, אני לא מכיר את צוברי הפושטק הקטן, רק נחרדתי מדבריו ומהייצוג אותו הוא מעניק לנו בעולם (ובסין בפרט).

קראסו? כן, לא סובל אותם, משקעי עבר עם סיפור ארוך, עלו לי יד ורגל, אבל תמיד נהנה לראות אותם חופרים לעצמם קבר, כי אין כמו שמחה לאיד :twisted:.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

ספק אם מישהו יוכל לרדת כל כך נמוך כמו אלה עם המנורות. (דווקא עם בוגנים אין לי בעיה, נוא מרוויח את לחמו ביושר)

כבר נגמרו הרעיונות היצירתיים?:idea::snipersmi

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם
תפסו יותר מהזכיה שלו במדלית ערד, סו וואט?? אז הוא זכה מקום 3 ב...משהו עם גלשן(סורי לא עוקב ,לא מעניין) ,אז זהו? הוא קדוש? פתאום הוא יתחיל לרוקן לקראסו את המכוניות מהמחסנים? עם כל הכבוד...לא חושב שזה יעשה את ההבדל.

אין כמו ג.יפית:twisted:

אני ממש לא מבין את המפרסמים:

- בא ילד זוכה במדליית ארד באוליפיאדה ומייד הוא הופך להוגה דעות שבעבורו ישנה רק מכונית מובילה אחת...

- מגיע דוגמנית עם פנים יפות וגוף פצצה ומייד יש לה רעיונות מקיפים איך לפתור את הבעיות הגלובאליות...

מי הם האנשים האלה? למה מישהו חושב שבזכות "דעתם המלומדת" (שנרכשה בממון רב) אני אקנה את המוצר שהם מפרסמים? המפרסמים כל כך טיפשים? מנהלי הפירמות כל כך נואשים לעוד מכירות?

מילא ג. יפית ש"בדקה" כל מוצר שהיא מפרסמת באופן אישי ( :lol: ), אבל הידוענים האלה?

• תוכן חדש...