Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר לא מייצרים סירים ביקנעם. הכל ייבוא, חלק איטלקי, והרוב סיני.

האיכות לא רעה, אבל לך תשווה את זה לנירוסטה שיועדה במקור לשימוש צבאי מאומץ (הסירים היו תוצר לוואי במפעל, רק בשביל להרוויח דמי כיס).

פורסם
כבר לא מייצרים סירים ביקנעם. הכל ייבוא, חלק איטלקי, והרוב סיני.

האיכות לא רעה, אבל לך תשווה את זה לנירוסטה שיועדה במקור לשימוש צבאי מאומץ (הסירים היו תוצר לוואי במפעל, רק בשביל להרוויח דמי כיס).

הסירים היו סיפור הכיסוי שאולי היה עובד באירופה או בארה"ב - אבל לא בישראל. כאן כולם חכמים ובעיקר לא יודעים לסגור את הפה ;)

אני זוכר את הסירים שסולתם יצרו ואת הסירים שהם מציעים כיום. אין קשר בין אחד לשני :lol:

לא נורא, בתקופה שסולתם היה מפעל סירים נהדר הם חילקו לעובדים "מתנות" לחג", סירים "סוג ב' " במחיר מוזל ביותר. מזל אחד גדול שלאבא שלי יש עלית גג ענקית, חצי ממנה מלאה בחלקי פג'ו 205 והחלק השני מלא בסירים ומחבתות :roll:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אני לא יודע מה איתכם,

קניתי לאחרונה (כמה חודשים אחורה) סירים של סולתם.

מסדרת ELITE, ולמרות שהם מייצרים בטורקיה, הם איכותיים. עיצוב יפה. נירוסטה מעולה ויחסית סירים מסיביים (יחסית למשל לכל הזבל הסיני במחוזותינו).

כלי נשק או לא כלי נשק, אני ממליץ על הסירים שלהם (כן, סולתם רדד)...

http://tishlerstore.com/soltam%20cast%20iron.htm

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

חברת "סולתם" לא מייצרת סירים בישראל ומכרו את כל המכונות לחברות חיצוניות בחו"ל. כיום כל הסחורה מיובאת מטורקיה ומאיטליה, המוצרים מיוצרים בעזרת אותם מכונות שהעובדים בארץ ייצרו בעזרתם. החברה כעת מייצרת כלי נשק.

העובדים עדיין מקבלים הנחות, הטבות ומתנות גדולות, חנות המפעל עדיין ממוקמת ביוקנעם ומלבד סירים מוכרת גם את כל סוגי כלי הבית.

המוצרים מיוצרים באיכות גבוהה מאוד ויש אחריות לכל החיים.

פורסם

קניתי/קיבלתי לא מעט סירים שלהם בשנים האחרונות.

האיכות עדיין טובה למדי, בעיקר של התחתיות.

החיבורים של הידיות מחופפים יותר בימינו, לטעמי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יחסית, כן. יש לי מונופול על המטבח בבית...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...