Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי נסיעה ביום כיפור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא נוסע ביום כיפור, אבל אם הייתי נוסע, והיו זורקים עליי אבנים. סביר להניח שאותם אלה שזרקו אבנים היו מוצאים את עצמם בבית חולים.

זה הדבר שהכי מרתיח אותי.

הרי ביום כיפור צריך לחשוב על המעשים שלך ולנקות עצמך מחטאים, אז מה לעזעזל הם עושים בכך שהם זורקים אבנים? גורמים למישהו לעשות תאונה? גורמים למישהו למות ולהתנגש בעץ?

במה הם בדיוק טובים יותר מהערבים בג'אסר א זרקה? מבחינתי אלה שזורקים אבנים הם החוטאים הכי גדולים, יותר מאלה שאוכלים חזיר עם שמנת ביום כיפור.

ROOONEEYY

• תגובות 193
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תקרא בבקשה במילון הגדרה של צום, אינטרנט לא מוזכר שם.

בכל אופן.

כשתתבגר, או כבר עכשיו, ותראה ילדים כמעט נדרסים באיילון בגלל כמה חולרות, אולי תרגיש ההפך.

מי שזה מקרה חירום יש סימון ידוע וברור של ציור מגן דוד בשמשה הקידמית והאחורית, ואז הם "חסין".

אצלנו באיזור איזו סוברו פעם דרסה ילדה קטנה על אופניים, מאז, קורעים את המכוניות כשהן מגיעות.

הפאביה שלי כרגע בחניה, עומדת, וממתינה, סביר להניח שמי שיגע בה, (ואתפוס אותו) גם יחטוף אקרשטיין, אבל בראש.

ברור לך שביום כיפור החוק לא שונה ואסור לבני אדם ללכת על הכביש?

זה שהשוטרים לא מחלקים על זה קנסות (מתוך התחשבות נטו) לא אומר שזה חוקי ללכת על הכביש ומי שהולך על הכביש חושף את עצמו כמו בכל שאר ימות השנה לדריסה.

אין הבדל בין בנאדם שהולך על הכביש ביום כיפור לבין ילד שקופץ לך לכביש באמצע השבוע.

את הית מוכנה שבאמצע השנה סתם ככה מישהו יזרוק לך אבנים על הרכב או שגם יתן לך מכות?

תכניסו לכם טוב טוב לראש, יום כיפור אינו שונה חוקית משאר ימות השנה!

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
תקרא בבקשה במילון הגדרה של צום, אינטרנט לא מוזכר שם.

בכל אופן.

כשתתבגר, או כבר עכשיו, ותראה ילדים כמעט נדרסים באיילון בגלל כמה חולרות, אולי תרגיש ההפך.

מי שזה מקרה חירום יש סימון ידוע וברור של ציור מגן דוד בשמשה הקידמית והאחורית, ואז הם "חסין".

אצלנו באיזור איזו סוברו פעם דרסה ילדה קטנה על אופניים, מאז, קורעים את המכוניות כשהן מגיעות.

הפאביה שלי כרגע בחניה, עומדת, וממתינה, סביר להניח שמי שיגע בה, (ואתפוס אותו) גם יחטוף אקרשטיין, אבל בראש.

לא הבנת שגם על אמבולנסים נזרקות אבנים? ושהחג הזה איבד את כל המשמעות וההיגיון שהיו בו?

פורסם

חוקית מותר לנסוע בכיפור.

מי שעושה כל מעשה ע"מ למנוע מאחר לממש את זכותו (החוקית) הוא זבל עופות.

מי בא כיפור הבא לנס הרים בחמש בבוקר ? :twisted:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
אני זוכרת כשהייתי קטנה, ליום כיפור היה צריך להצטייד בהמון אוכל, אופניים (כל כיפור חדשות) והרבה מאוד מאוד "נשק".

תמיד נפגשים, ב8 בכופר היישוב, מנסים להגיע עד להרצליה, מתיאשים בתל אביב, מכסחים 2-3 מכוניות, וחוזרים הביתה עיפים ומרוצים.

למחרת לכולם כאב התחת, אז הולכים ברגל ומכסחים מכוניות.

אחד הדברים שמפריעים לעם הזה בארץ הזאת, הוא המחסור במנהגים תרבותיים.

סוף סוף יש מנהג שהוא לא כתוב בתורה, תנו לנו להמשיך איתו בלב שקט!

אצלנו בשכונה אין מכוניות נוסעות, (הילדים שומרים על הסדר), בשביל זה צריך לצאת לאיילון ואז אולי יהיו שם, אם זה היה יותר קרוב,

עכשיו הייתי מגיעה לשם וזורקת אבנים!

קצת תרבות אנשים, סוף סוף מנהג ראוי.

תרבות=זריקת אבנים,כנראה.

מזל שלא נתנו לי רישיון לנשק, הייתי יורה להם למיכל דלק!! :twisted::twisted:

ואייייי אני חייבת רישיון נשק!:twisted::twisted:

בהחלט מזל.

האמת שיש פה כמה מדרכות בשיפוץ, אז יש מספיק אקרשטיינים!

אוף, אם לא הייתי מורעבת ומיובשת, יש מצב שהייתי עושה את זה.

"תחזיקו אותי"? סליחה , זה בעצם הדיבור של "יש לכם מזל ש..."

מקסימום מחר, במפגש פאביות אני אוציא קצת עצבים :twisted:

מישהו הולך לחטוף אבן לשמשת הפאביה שלו.

הכל ברוח טובה , כמובן.

פורסם

אלה שזורקים אבנים משתמשים בדת כתירוץ לחוסר שכל שלהם ושל ההורים שלהם, וכתוצאה מכך גם חוסר חינוך - אלה אותם ילדים שמתפרעים אחרי זה בכבישים בתור נערים ובאים למסיבות בשביל להרביץ מכות. אם הייתי יכול הייתי לוקח את כל מי שזורק אבנים לכלא, גם אם הוא בן 8, זה פשוט גואל נפש לראות את זה, רפש של בני אדם.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
יצאנו מבית החולים ב 1 בלילה (ועוד מישהו עמד במרכז הכרמל ועצר טרמפים)

אדם עומד ב-1 בלילה ביום כיפור במרכז הכרמל ועוצר טרמפים - נשמע כמו פתיח לסרט אימה עם פרדי קרוגר או ג'ייסון מיום שישי ה-13... :shock3::screwy:

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

פורסם

האמת המרה היא שאני לא ממש יודע למה אני לא נוהג ביום כיפור. פשוט אין לי תשובה לשאלה הזו.

וזה לא שאני צם או משהוא הזוי דומה, חלילה.

אני פשוט לא נוסע, בלי לדעת למה. ברצינות.

כנראה אפקט העדר בפעולה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
עכשיו הייתי מגיעה לשם וזורקת אבנים! ומאידך- קצת תרבות אנשים

תגידי, את רצינית?

אבל אם הייתי נוסע, והיו זורקים עליי אבנים. סביר להניח שאותם אלה שזרקו אבנים היו מוצאים את עצמם בבית חולים.

במה הם בדיוק טובים יותר מהערבים בג'אסר א זרקה?

במה אתה יותר טוב מאלה שזורקים אבנים?

אתם שניכם פשוט מגעילים עם התגובות שלכם.

גמר חתימה טובה לשניכם

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

שביט, הוא לפחות מגן על רכושו, הרי אין דרך אחרת לדבר עם תמהונים, בורים, ועם הספר.

נטלי, למה את צמה?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תסתכל בתורה ותראה שהיא לא צמה בכלל (אינטרנט אסור ביום כיפור כמו לראות סרטים וכמו לסגור ולהדליק את האור)

אגב, מי שצם ומבקש מאחרים להדליק בשבילו אור, הוא חוטא גדול עוד יותר וזה נכון גם לגבי השבת.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אחד הדברים שמפריעים לעם הזה בארץ הזאת, הוא המחסור במנהגים תרבותיים.

סוף סוף יש מנהג שהוא לא כתוב בתורה, תנו לנו להמשיך איתו בלב שקט!

אצלנו בשכונה אין מכוניות נוסעות, (הילדים שומרים על הסדר), בשביל זה צריך לצאת לאיילון ואז אולי יהיו שם, אם זה היה יותר קרוב,

עכשיו הייתי מגיעה לשם וזורקת אבנים!

קצת תרבות אנשים, סוף סוף מנהג ראוי.

היא צמה, הרי זה מנהג ראוי.

גם לזרוק אבנים זה בסדר, כל עוד זה שומר על קדושת יום הכיפורים והצום - זה גם מנהג ראוי.

תגידי, למה את לא הולכת ושורפת לאנשים את הטלוויזיות ? הרי גם לראות סרטים פוגע בקדושת היום.

הדברים שלך מעוררי סלידה.

אני לא צם, לא צמתי ולא אצום. אני מניח שגם ילדי לא. אבל אני יכול להבטיח לך שהם לא יחשבו ללכת לזרוק אבנים על אנשים. גם אם הם חוטאים טמאים ומעיזים לנסוע ביום כיפור.

את לא מבינה שאת הרבה יותר גרועה ממי שנוסע, את גם לא תביני.

ד"א, לשמור על כבודם של אנשים, גם אם הם עושים משהו שאת לא מסכימה איתו (כל עוד המשהו הזה חוקי ולא פוגע בך) ולדעתך הוא לא נכון, זה באמת מנהג ראוי.

חבל.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

מה אתם מתפלאים שהכבישים ריקים? לרגע שכחתם שזו מדינה יהודית?

בקשר לזריקת אבנים, חוליגן ישאר חוליגן כל השנה, פשוט ביום כיפור יש "לגיטימציה", ביום כיפור צריכים להיות בבתי הכנסת, אלו שבאמת צמים אין להם כוח לא לאבנים ולא זמן לשטויות, אלו שזורקים אבנים לא קשורים ליום הזה בשום אופן, זו היא רק תופעת לוואי שלילית של היום הזה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...