Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גטס / אקסנט / פונטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

איזה רכב עדיף?

גטס / אקסנט / פונטו ספייס.

אני סטודנטית ומעוניינת לקנות רכב בטווח המחירים 30-45 אלף ש"ח.

התכונות שחשובות לי ברכב לפי הסדר הן:

אמינות (רכב שיזדקק לכמה שפחות טיפולים / כמה שפחות תקלות צפויות).

חסכוני בדלק וחסכוני באחזקה בכלל (טיפולים, חלפים)

בטיחותי

סוחב...

יהיה קל למכור אותו בעוד כ3 שנים.

תודה :)

פורסם

שלום לך!

נראה לי שהרכב שמשקלל הכי טוב את דרישותייך הוא הפונטו ספייס.

אם את מסתדרת טוב עם גיר ידני - הוא עדיף בשל עלויות אחזקה זולות יותר ומחיר רכישה נמוך יותר.

אם את רוצה רק אוטומטי - שימי לב שיש שתי דגמים רובוטי ורציף.

הגיר הרציף עדיף בהרבה.

בהצלחה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הפונטו אמינה למדי ואין תקלות אופייניות.

תקלה יקרה במיוחד לתיקון היא ההגה החשמלי עם הקשיחות המשתנה - אך גם תקלה זו אינה נפוצה.

הגיר - בניגוד לדורות קודמים - מוכיח עמידות גבוהה לאורך זמן.

הקפידי על טיפולים לפי הוראות היצרן בלי לחפף, ותקבלי מכונית אמינה, חסכונית וזולה לאחזקה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
מלבד הספייס, האם תוכלו להמליץ לי על עוד רכבים תחת המגבלות הנ"ל?

סיאט איביזה, רכב מעולה.

יש גם VW פולו - http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=34&SubModelID=309&FromYear=2002&UntilYear=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

זה אחד שנראה דיי טוב, ולא נסע הרבה, נשמע לי כמו עסקה טובה (ידני לתשומת ליבך).

בכל אופן, אם אינך מעוניינת בידנית, ומחירי החלפים בצ'מפ גבוהים לך, אני גם ממליץ על הפונטו.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

חבל שאת מיתעקשת על אוטומט, הפונטו ספייס הידנית היא רכב מאוד חסכוני ואמין, יש לחבר שלי ולבעלה של אחותי ולעוד כמה מכרים, כולם עם ידני וכולם מרוצים, גם מבחינת חיסכון בדלק הרכב מאד חסכוני, אמין והטיפולים בו זולים מאוד,

בטווח המחיר שהצבת את יכולה לקחת פונטו 2005 ואולי גם 2006(לפי המחירים שרצים בלוח יד 2 ועוד אפשר להוריד תמיד אחרי בדיקה וכאלה)

פורסם

תתפלא לדעת שהגירסה האוטומטית של הפונטו לא פחות חסכונית מהידנית, וגם לא נופלת ממנה בביצועים (רק קצת יותר יקרה ברכישה)

הגטס והאקסנט יהיו יקרות יותר באחזקה, הגטס אמנם זולה יותר ברכישה, אבל בהתחשב בכמות האדירה שיש בשוק יהיה קשה מאוד להפטר ממנה בכל מחיר...

שלא לדבר על נושא הבטיחות.

אופציה מעניינת אחרת יכולה להיות הדייהטסו YRV שהיא למעשה "טויוטה יאריס לעניים" מבוססת על מכללי טויוטה וזולה בהרבה.

גם אחותה הקטנה של הפונטו - הפנדה יכולה לבוא בחשבון, אבל הגיר הרובוטי שלה שעוזר לה מאד להיות הכי חסכונית בקבוצה וממדיה הקטנים - לא ממש עוזרים להמכר טוב כיד שניה.

אבל כפי שציינתי קודם, הפונטו טובה מכל האופציות בפער גדול.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...