Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני יודע שהנושא הזה נטחן בפורומים שונים...אך עדיין לא מצאתי תשובה מקצועית שתספק אותי..

אני מתכוון לתשובה רצינית מבעלי RSI (לא ילדים בבקשה, אני בן 28) שכן החזיקו את הרכב הרבה זמן ויודעים באמת אבל באמת, את החסרונות והיתרונות של הרכב..

אני עדיין מתלבט בין RSI לראלי דור ראשון (המחירים של הראלי דור שני מטורפים לדעתי, עד שאני אמצא במחיר סביר..ואני עדיין מחפש)

כבעלים של XSI-ים לשעבר, מאוד נהניתי מהרכב ומהתמורה שלו לעומת מחיר..(למרות היותי סטודנט תפרן עדיין :evil:)

מכרתי את ה XSI האחרונה שהייתה לי בגלל איזה ילד נודניק שרדף אחריי חצי שנה (היה מחכה לי ליד האוטו כמעט כל יום, טירוף..) ויש לציין שהרכב היה אמין בטירוף..חוץ מהחלפת אטמים לראש מנוע בגלל איזה בעיית עישון, לא דרש שום דבר מעבר (החלפת אטמים עלתה לי גרושים ..משהו כמו 600 ש"ח)

נכון להיום אני מחזיק סוויפט ידני, רכב אמין וחסכוני בטירוף..

אני מחפש הרבה זמן מידע אמין ומקצועי מבעלי RSI לגבי אמינות כללית וצריכת דלק ובעיות מיוחדות, אך למרות כל החיפושים בפורום לא נתקלתי בתשובה חד משמעית מבעל RSI שכן החזיק את הרכב הרבה זמן..

אשמח לדעה מקצועית בנושא..(ושוב, ההתלבטות היא בין RSI לבין ראלי דור ראשון)

פורסם

אתה אומר שהנושא נטחן הרבה פעמים כבר וגם בפורומים שונים ולא מצאתה תשובה שתספק אותך אז איך אתה מצפה שתמצא פה תשובה שתספק אותך אם אתה אומר שמצאתה שרשורים דומים ולא הסתפקתה ?

((אני מתכוון לתשובה רצינית (לא ילדים בבקשה, אני בן 2:cool:))

אז הנה קיבלתה תשובה רצינית.. שלא מילדים

בהצלחה

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום

אני יודע שקצת באיחור אבל הנה תשובה

אני גאה להגיד שיש בבעלתי RSI 94 כפי שאתה רואה בתמונה

אני כבר מחזיק בה כשנה וחצי ומרוצה

הרי הכל תלוי בך , אם אתה נקשר לרכב אז אכפת לך !

אצלי לדוגמא הרכב עם קילומטרז' מאוד נמוך ויד 4 מתוחזק בצורה רצופה ורצינית

לאחרונה אחרי החלפת קלאץ ועוד כמה פרטים קטנים לתחזוקה שוטפת (ניקוי סעפות וכו..)קר לאחר שנה וחצי כמובן

הרכב נוסע כאילו עכשיו הוא יצא מהחברה .

יחד עם זאת הרכב ידוע בכמה בעיות תלוי מה קנית ומימי?

כגון דליפות סאנרוף, חשמל, התקלפות שכבת הלכה בשנים ישנות כמו שלי

ואני אחזור לצורת שאלה שלך ואני חושב ששאלת נכון , רוב הרכבים הללו היו מוחזקים ע"י ילדים שחיפשו איך לקרוע את הרכב , יש מציאות ופשוט צריך לחפש טוב ולדעת על הסטוריית הרכב שאתה קונה ( זה עדיף ככלל לכל רכב שקונים ,כן?)

אז בקיצור אני מקווה שעניתי לך על השאלה והרבה הצלחה בחיפוש רכב .

• תוכן חדש...