Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 496
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סוסיתא נטושה בקיבוץ עין שמר, הדגם אשר מקביל לקנגו של היום....

הרכב נראה שלם עם מנוע , חבל שהוא ילך לגריסה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
פרסמתי אותה בעבר לפני כשנתיים אף אחד לא הרים ככפה-רן

זה הרלד איזה כפפה שלי היתה נראת פי אלף יותר טוב ובקושי קיבלתי 8500 אז על זה אולי שווה 2000

ולך תשקיע גם הגג הקשיח חסר

בקיצור דינו גריטה

DSC00228.jpg

DSC00224.jpg

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם
זה הרלד איזה כפפה שלי היתה נראת פי אלף יותר טוב ובקושי קיבלתי 8500 אז על זה אולי שווה 2000

בקיצור דינו גריטה

למה? ואם מישהו יקח אותה ויעשה בעצמו את הכל, בגלל, שזה מעניין אותו? -בסה"כ, לדעתי, אפשר לשקם אותה לא בעלות היסטרית, אם עובדים לאט ו"בהזדמנות"! לו היה לי מקום- אני הייתי אפילו לוקח אותה, ושם אצלי. הבעיה- יש מצב, שבעל האוטו שייך לזן של "זה רכב אספנות נדיר, שווה הרבה כסף"! :evil: לצערי, אני מכיר כרגע אישית לפחות אחד כזה, שיש לו אוטו שאני מאד אוהב במצב מוות קליני (חלוד למוות), יש עדיין מה להציל- אבל לא- על הבקשה למכור- אני יכול לקבל עבורו הרבה, עוד לא החלטתי (והאוטו עומד ועובר התעללויות, ולא מזיז לו!!!:evil::?:cry: ) אולי גם זה כזה? או בכלל מת או משהו?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

בקיצור דינו גריטה

היא לא במצב כל-כך רע, לפי התמונות, ונכון, זה לא נראה כמו קבריולט אלא דגם סלון שהורידו לו את הגג.

אם השלדה במצב טוב אז נראה שאפשר לשקם אותה, אבל זה לא יהיה זול.

אם לא, אז אני רואה מספר חלקים שהיו מתאימים בדיוק לאוטו שלי. . .

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם
היום ראיתי את אותו הדגם[זכוכית אחורית נטויה],

חונה איפשהו, אם רק הייתי זוכר איפה כי הייתי היום ב-7 ערים שונות.

ישנה סובארו כאת חונה בחוסר מעש בשכונת הדר יוסף בתל אביב

פורסם

בתל אביב - מרצדס לבנה (כנראה משנות השבעים) חונה עם שלט למכירה באחד הרחובות הפונים לכיוון הים באיזור כרם התימנים.

פורסם

אתמול יצא לי ליראות סובארו קובייה ( DL עם 3 דלתות ) בצבע כתום, שנת 80 נוסעת במרכז הכרמל

הרכב במצב זוועה- הכל מלא בחלודה ומלא חורים בפח

כ"כ חבל עלייה

:-(

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

רוב הסיכויים שהקאדילק הזו שייכת לסוחר המפורסם מר"ג. זה בד"כ המיקום שהוא מעמיד את הרכבים שלו וגם העובדה שהרכב נראה לא טוב חיצונית מאששת את ההשערות. אני זוכר פעם אחרונה שעברתי שם בלילה (אני לא עובר שם בד"כ למרות שאני גר בר"ג) ראיתי אמריקאית חדשה שהחליפה את הפאלקון המסכנה שעמדה שם (כבולה בשרשראות כמו אסיר).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

vהיום באזור פורש משנות השבעים עם הפנסים שיוצאים

זרוקה על ערמת מכוניות במגרש מכוניות (גרוטאות)

היא בצבע צהוב רואים אותה ברור מהכביש הראשי

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...