Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 242
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סתם הערכות של "הגה".

אפילו בצ'מפיון עוד לא סגרו על מחיר סופי (ועל רשימת איבזור סופית) - אז מאיפה הגה יודעים מה יהיה המחיר?

ועוד יציאה חסרת ביסוס:

"המעונינים יוכלו לבחור בין מספר צבעים, כל עוד הוא יהיה ירוק, בדומה לדגם התצוגה."

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

ואני מצטט:

להב לא נקב במחיר מדויק אך הוא כן ציין כי מכונית הקופה הנוסטלגית

אמורה לעלות "הרבה מעל GTI הנוכחית",

מה שאומר להערכתנו למעלה מ-250,000 שקלים.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

דבר ראשון, כבר קרו מקרים בהם עיתונאים למיניהם העריכו מחיר X והמחיר של הרכב היה X-Y.

דבר שני, כל עוד מדובר על הערכת מחיר של עיתונאי, זה ממש לא רציני. בטח שלא מדובר על רכב שצריך להכנס לגבולות של קבוצת רישוי כלשהי.

(לדוגמא מאזדה 3/מאזדה 6, בהן אפשר לדעת כי לא יעלו יותר מZ כדי להכנס לתוך קבוצת הרישוי אליה הן מכוונות)

דבר שלישי, אם בצ'מפיון עצמה לא יודעים לתת מחיר (ונכון ללפני שבועיים, ואני מצטט "מקווים לדעת רמת איבזור ומחיר סופי אחרי החגים") - איך העיתונאי יודע לתת מחיר?

זה ממש לא רציני.

והשורה שבסוף הכתבה שמגבילה את הרכב לצבע ירוק בלבד, רק הופכת את הכתבה לעוד-יותר לא רצינית.

ודבר קטן ואחרון, אם הGTI עם גיר DSG עולה 230 - אז 250 זה בהחלט מחיר ריאלי לשירוקו.

אמנם ההפרש בחו"ל בין ה-GTI דור 5 לבין השירוקו היה נמוך יותר, אבל גם רמות האיבזור לא בדיוק היו זהות (והיה הבדל בהפרש המחירים בין מדינות אירופה השונות).

בכל מקרה, בוא נחכה לראות איך יתמחרו בצ'מפיון את השירוקו באופן רשמי ולא על בסיס הערכות של עיתונאים למיניהם ואיך יתמחרו את הGTI דור 6 כאשר זו תגיע.

בכל מקרה, אני מחכה לGOLF/שירוקו R260 (הגרסא עם המנוע של הS3 שצפויה להחליף את גרסאת הR32).

פורסם
http://www.motocar.co.il/article/10031.aspx

שמישהו יסביר לי בבקשה איך הם הגיעו למחיר הזה?

בכל מדינה השירוקו עולה בערך כמו הGTI ...

התנפץ לי החלום..גועל נפש

למה לא לעשות מחיר אטרקטיבי כמו 190 אלף ולהעיף אותם כמו לחמניות

אוף חבל שאני לא יבואן

חכה בסבלנות.

אתה יודע מה תהיה רמת הגימור?

אולי מושבי עור? אולי מסך מגע? או אולי גם פחות..

גם אני שמאוד מקורב למערכת הפנימית לא יודע עדיין מה יגיע..

ככל הנראה יהיו שני רמות גימור עם שני מנועים - לא לתפוס אותי במילה!!

המנועים ככל הנראה יהיו 2.0T -200 כ"ס.

ומנוע החדש TSI 1.4 160 כ"ס (אותו מנוע ככל הנראה קיים גם בג'טה TSI שתתחיל להימכר עוד חודש עם מומנט של 24.5/1500-4500 וחיסכון אדיר בדלק! בג'טה מדובר על 15.6 ק"מ לליטר ממוצע!)

לגבי המחיר - GTI 5 דל' DSG עולה היום 229000 ש"ח.. ככה ש250K לשירוקו (שעדיין אני לא יודע מה תהיה רמת הגימור זה דיי "בערך כמו הGTI.." ) אז אותי כנציג מכירות שעדיין לא קיבל את הפרטים זה לא מפתיע .

נ.ב: אתה מודע למחירי השוק של רכבים בנישה הזאת??? למשל TYPE R , S3 , ליאון קופרה ?? אני מניח שלא ממש...

ולמי שלא מכיר את השירוקו הצפויה :

car_photo_267258_25.jpg

car_photo_267261_25.jpg

scirocco_leak05.jpg

volkswagen_scirocco_1_x.jpg

volkswagen-scirocco-2008-743809.jpg

volkswagen-scirocco-2008-778288.jpg

VW-Scirocco-07-lg.jpg

VW-Scirocco-08.jpg

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם
בכל מקרה, אני מחכה לGOLF/שירוקו R260 (הגרסא עם המנוע של הS3 שצפויה להחליף את גרסאת הR32).

מסתבר שטעיתי.. :oops: זה לא יהיה המנוע שקיים היום בS3.

There are two options: lower power 2.5L TFSI R5 with 300hp from future Audi TTR or 2.1L TFSI R4 with 280hp. Both as AWD of course.

פורסם

אני לא מבין למה היא צריכה להיות יותר יקרה מהGTI? היא בפירוש יותר זולה בחו"ל איך בדיוק בארץ הופכים את הקערה על פיה ומוכרים את אותה ב250 אלף?!

ורבע מיליון שקל לאוטו הזה זה הרבה כסף בעיקר שבסופו של דבר על נייר זה יוצא יותר מזה.

חבל שהתמחור של הרכב לא קשר באמת לעלות הרכב וגוזרים אקסטרה קופון במקום לתת את המחיר ההגיוני כדי שימכרו כמה שיותר.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
מדהים איך "האובייקטיבים" קופצים להגנת המותג/יבואן/סביבה ושו"ת (בע"מ).

לא מדהים - לגיטימי!

אני לא מתחבא מאחורי זה שאני משוחד! אני סה"כ נותן פרטים שהם לרוב "קצת" יותר מקצועיים וממוקדים , לרוב יש ייתרון לפורום בכך שאוכל לתת פרטים שלא תראה בשום מקום אחר :idea: - אני לא אומר לך ש"X" זה חרא ולא משמיץ לרגע מתחרים.... (נ.ב:שים לב לחתימה שלי).

אבל גם לא מפתיע שיקפצו כאלה שיינסו לסקל אותי..

נסה לקבל בהבנה ונסה לראות את הייתרון של איש מקצוע בפורום , בין אם זה נציג מכירות או מוסכניק בפורום טכני..

תודה.

עומר.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

הדברים ש " עומר ג R כתב - נכונים .

הוא נותן מידע נוסף וממוקד , את שיקול הדעת הוא משאיר לנו :lol:

אני נהנה לקרוא את המידע שהוא נותן , וללא קשר למקום עבודתו .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
אני לא מבין למה היא צריכה להיות יותר יקרה מהGTI? היא בפירוש יותר זולה בחו"ל איך בדיוק בארץ הופכים את הקערה על פיה ומוכרים את אותה ב250 אלף?!

עכשיו הפכנו את השירוקו להיות זולה יותר מהGTI?

אולי תבדוק את התמחור של הרכב בחו"ל לפני שאתה יוצא בהכרזות? :roll:

T-BON, לא נראה לי שאני משוחד, אבל גם אם לדעתך אני כן משוחד, זה עדיין לא הגיוני לתקוף כל חברה שהיא על משהו לא נכון ולא מבוסס.

פורסם
עכשיו הפכנו את השירוקו להיות זולה יותר מהGTI?

אולי תבדוק את התמחור של הרכב בחו"ל לפני שאתה יוצא בהכרזות? :roll:

T-BON, לא נראה לי שאני משוחד, אבל גם אם לדעתך אני כן משוחד, זה עדיין לא הגיוני לתקוף כל חברה שהיא על משהו לא נכון ולא מבוסס.

אם אני לא טועה, בבריטניה השירוקו - עם מתלים אקטיביים כסטנדרט, אגב - זולה בכמה מאוד פאונדים מGTI שלוש דלתות.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...