Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם חברי פורום נכבדים

חבר שלי נתפס היום יום שישי נוהג במהירות מופרזת

בכביש של 100 הוא נתפס על 114.

השוטר נתן לו דו"ח של 750 ש"ח.

עכשיו לעניינינו: הוא מודע לחומרת העבירה אך שואל בכל זאת:

כתב השוטר אינו קריא ולא מבינים כמעט כלום מהדו"ח

האם זו עילה לביטול הדו"ח? ואם כן, למי פונים ומה עושים כדי לבדוק אם אכן אפשר לבטל את הדו"ח?

hu: alpine 9887+h701+c701___comp:hat l8 + l4 amp: Macintosh mc 4000m__mono: jl audio 1000\1

sub:jl audio 12w7

פורסם

כיצד ייתכן שנעצר על מהירות כזאת כשסף האכיפה הוא 11 והפחתת סטית הלייזר הוא 5 ובנוסף לכך, עד 25קמ"ש בכביש בין עירוני זה רק 250ש"ח קנס ללא נקודות?

יש פה טעות בוודאות

פורסם

חבר'ה ישנה טעות קטנה..הכביש היה כביש 90

השוטר תפס אותו על 129 ואחריהפחתה 124.

בכל אופן הכתב לא קריא והוא מתכוון לערער.

השאלה היא למי פונים בקשר לערעור ואיך מתבצע התהליך?

hu: alpine 9887+h701+c701___comp:hat l8 + l4 amp: Macintosh mc 4000m__mono: jl audio 1000\1

פורסם
אין לו הרבה מה לנסות, גם לי זה קרה פעם ניסיתי לשווא, זה לא מעניין אותם כל כך שזה לא קריא...

אתה בטוח?

שמעתי על הרבה מקרים שזיכו אותם בגלל כתב שאינו קריא.

כמו כן לפני כחודש קראתי על מקרה בידיעות אחרונות, שהשופט הורה לתביעה לקרוא את הדו"ח כאשר התביעה אמרה שאינה מבינה אץ הנקרא בדו"ח, קבע השופט שהדו"ח אינו קריא וזיכה את הנאשם

פורסם

תקשיב מה תעשה, תגיד לחבר שלך שיבקש להישפט, ואז שהשופט יורה לתביעה לקרוא את הדו"ח וכאשר התביעה תאמר שאינה מבינה את הנקרא בדו"ח, יקבע השופט שהדו"ח אינו קריא ויזכה את הנאשם..

סבבה ?

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

פורסם
תקשיב מה תעשה, תגיד לחבר שלך שיבקש להישפט, ואז שהשופט יורה לתביעה לקרוא את הדו"ח וכאשר התביעה תאמר שאינה מבינה את הנקרא בדו"ח, יקבע השופט שהדו"ח אינו קריא ויזכה את הנאשם..

סבבה ?

הציניות שלך לא כל כך נחוצה

סך הכל ביקשתי עזרה בשביל חבר ואם אתה מדבר בשפה מזלזלת כזאת עדיף שלא תענה בכלל

פורסם

הוא לא היה ציני, אבל הוא גם לא צדק כל כך במה שאמר. השופט לא יבקש מאף אחד לקרוא את הדוח. השופט לא בוחן את השוטר. המטרה של המשפט היא לתת הזדמנות לאזרח להגיד את המילה שלו להגנתו בהאשמות שמיוחסות נגדו ולמנוע את הרשעתו. מספיק שהנהג מודה שנסע במהירות כזו (או מתרץ תירוצים נפוצים), הוא מורשע, נקודה. לשלב שבו התובע / שוטר צריך לדבר לא מגיעים ב-99% מהמקרים.

נ.ב., יש עותק מקורי מהדוח שהוא בדרך כלל ברור יותר, והתובע מגיע איתו למשפט במידה והאזרח מחליט שהדוח לא מוצדק. השוטר לא אשם שכמה אותיות לא עברו כמו שצריך לעותק השני.

Xbox12341

פורסם

תודה על התגובה העניינית.

אז ככה: זה לא כמה אותיות לא ברורות זה כל הדו"ח הדיי ארוך שהוא רשם לא ברוור

פורסם

מה שקראת "בידיעות אחרונות" פורסם כאן בפורום.

השאלה היא אם בעקבות כך, התובע לא יעשה שיעורי בית ויבקש מהשוטר להקריא לו מה כתוב שם כדי שבבית-המשפט התובע יוכל לקרוא ולהראות שהדו"ח כביכול קריא באופן שוטף.

השאלה היא עד כמה השופט מומחה לקריאת כתב חרטומים, ועד כמה הוא מוכן להתחשב בתביעה ולהתעלם מהנתבע.

במילים אחרות - הסיבה הזאת עבדה אצל שופט מסויים בתיק מסויים מול תובע ונתבע מסויימים, ולא בהכרח אותו שופט היה חוזר על זה בתיק אחר עם נסיבות דומות.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

תראה אשכול שאני פתחתי :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=221878

כבר שלחתי את הבקשה להישפט..

האם הדו"ח שלך בלתי קריא ברמה כמו שלי ?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

לאלון:

הדו"ח שלך לא קריא? תסתכל על שלי. בכוונתי להגיש בקשה להישפט מסיבה זו וסיבות נוספות.

xbox: העותק המקורי נמצא אצל הנהג. ההעתק אצל המשטרה.

shoter_mefager.jpg

פורסם

סנטייגו,

לאחר מאמצים רבים, זה מה שאני מצליח לקרוא מהדו"ח המצ"ב:

בזמן סיור שוטרת ---- --- ית"מ גילעד --- --- --. הבחנו ברכב --- מק"מ 50 --- מבצע סטיה מנתיב. כמו כן בק"מ 43 ביצע עקיפה ממיין (מימין) --- --- שמאלי ביותר --- ימני ביותר וחזרה לשמאלי ביותר. ק"מ 41 שוב ביצע עקיפה מימין. ק"מ 38 ביצע שוב עקיפה מימין תוך סטיה --- ---. בק"מ 35 --- --- --- תקף. הוסבר מהות העבירות.

דברי הנהג: אני לא ממהר לשום מקום.

חלק מן המילים החסרות אני רק יכול לשער מההקשר הכתוב למה התכוון המשורר (ולכן לא כתבתי אותן כיוון שהן בגדר השערה, למעט המילה ממיין ששם כתבתי בסוגריים).

אני מניח שאת המילים החסרות, על אף שאני מבין מההקשר למה התכוונו, הרי שבתור מילה בפני עצמה, הייתי מתקשה להבין מה כתוב.

מה שכן, היה לצוות הזה סבלנות לנסוע אחריך 15 ק"מ ולרשום פרוטוקול תוך כדי נסיעה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...