Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לאלון:

הדו"ח שלך לא קריא? תסתכל על שלי. בכוונתי להגיש בקשה להישפט מסיבה זו וסיבות נוספות.

xbox: העותק המקורי נמצא אצל הנהג. ההעתק אצל המשטרה.

שלא תטעה, אומנם בהתחלה הוא דיי מובן, לקראת האמצע הוא מתחיל להתגלגל אצלי.

למה לשוטרים מפגרים יש את הכתב המוזר הזה, שהאות מתחילה בקיריית שמונה ונגמרת בכלל בספרד ?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

השופט טננבויים ידוע כשופט לא שגרתי שיוצר תקדימים מענינים.

זה לא אומר שכך ינהגו שופטים אחרים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

השופט הזה אוהב להתעמר במשטרה כמה שהוא יכול. הוא פשוט שונא אותם!

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
לאלון:

הדו"ח שלך לא קריא? תסתכל על שלי. בכוונתי להגיש בקשה להישפט מסיבה זו וסיבות נוספות.

xbox: העותק המקורי נמצא אצל הנהג. ההעתק אצל המשטרה.

1. הדו"ח שלך מאוד קריא.

שתלך לבית משפט יביאו את השוטר והוא ייקרא כמו מלך את הדו"ח הזה.

2. "העותק המקורי נמצא אצל הנהג ההעתק אצל המשטרה" - וואלה, אז כדאי שתבקש שיבטלו את הדו"ח למה הכחול זה העותק והמקור זה הכתום. ולפי מה שאני רואה פה העותק נמצא אצלך. בנוסף, לא צריך להיות חכם גדול לראות שהכתב אצלך הוא תוצאה של נייר קופי/כימי ולא נכתב בעט.

אז לסיכום:

1. הדו"ח שלך קריא.

2. העותק הולך לנהג, מקור למשטרה.

פורסם
חבר שלי נתפס היום יום שישי נוהג במהירות מופרזת

בכביש של 100 הוא נתפס על 114.

השוטר נתן לו דו"ח של 750 ש"ח.

ממה שהצלחתי לקרוא , לא ראיתי שמצויין שם עבירת מהירות.....

גם אין דבר בקוביה של המהירות שהוצגה במכשיר.

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

אדלרון,

גם אני לא ראיתי קוביה שבה כתובה מהירות, וזאת מן הסיבה ששגיא כלל לא צירף כאן את צילום הדו"ח.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני העלה את התמונה של הדו"ח עוד שעתיים בערך..

תטודה לחברי הפורום על הניסיון לעזור

hu: alpine 9887+h701+c701___comp:hat l8 + l4 amp: Macintosh mc 4000m__mono: jl audio 1000\1

sub:jl audio 12w7

פורסם

לא שמתי לב שסנטיאגו שם את הצילום... זה היה מוזר הדיון ללא הדוח המדובר.

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

אמיר: "לאחר מאמצים רבים" - אמת. זה לא כתב יד קריא.

*לכולם - אמת,מדובר בהעתק - טעות שלי.*

נקמיצ'י : אתה לא צריך לתקוף אותי.

אבל אם כבר , הדו"ח הזה ממש לא "מאוד קריא" כדבריך. זה שאמיר תוך מאמץ רב כדבריו הצליח לפענח חלק ממנו לא הופך אותו למאוד קריא. מאוד קריא=אדם סביר מצליח לקרוא ללא מאמץ את הכתוב.

וברוח התגובה הנעימה שלך , "שתלך לבית משפט..." - זה לא משפט בעברית. "למה הכחול זה העותק..." - זאת גם לא עברית.

שבוע טוב.

פורסם

לתקן בצורה צינית ("וואלה, אז כדאי שתבקש שיבטלו את הדו"ח למה הכחול זה העותק והמקור זה הכתום") ומזלזלת ("לא צריך להיות חכם גדול לראות ") זה לתקוף.

• תוכן חדש...