Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מעוניין בהמלצה מימכם על: מגבר ,סאב , וקומפוננט

להונדה סיווק 97 מנוע 1600 בבקשה.

ועם יש דבר כזה מגבר או סאב עם אולטרה משהו מיוחד כזה תגידו לי פה בבקשה ומאיפה אני קונה?

תודה לכולם, ומה אתם ממליצים לי כי אני חדש בתחום הזה אז אני לא מבין כל כך חח.

פורסם

א.תפרט, מה התקציב? איזה סוג של צליל אתה אוהב ? סתם באס חזק או דיוק וכו' וכו'.

ב.נפתחים פה כל יום למעלה מ-3 שרשורים על אותו הנושא, ממליץ להריץ חיפוש, אני בטוח שתמצא תשובות.

פורסם

אני אוהב גם באס וגם דיוק ואיכות.

אני שומע בדרך כלל: מזרחית (דיכאון) , שחורה , טראקים טרנסים וכל האלה.

תקציב יש לי עד 2000 אבל אפשר לארגן עם זה משהו ממש, טוב או יפה עם אולטרה ואיכותי והכל אז עוד 500 ככה אפשר לגרד...

פורסם

האולטרה כל כך חשוב לך?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

מה לגבי HU ? קיים ואם כן איזה דגם? יש יציאות RCA למגברים? (HU=רדיו דיסק).

ואין ספק שהאולטרה זה מה שעושה את ההבדל!

ושוב אני ממליץ, תריץ חיפוש, ותחזור עם כיוון יותר מבוסס.

פורסם

איך דיכאון הולך עם אולטרה? לי אולטרה מביא את הגרוב.. אחח האומן 17.. [במועדון, לא ברכב.]:-)

וברצינות. כקודמי, אמליץ לך לבצע חיפוש. יניב לך תוצאות רבות. לאחר מכן, כשהינך מתלבט בין רכיב X לרכיב Y, תתייעץ עם החברים. [בהנחה שלא תמצא בחיפוש את אותה התלבטות שלך]

וחזרה לחוסר הרצינות, צא מהדיכאון :-)

בהצלחה!

פורסם

חחח תשמעע הכי טוב שתלך לחנות תשמע את הסאבים ותכח מה שהכי טוב בא לך לאוזן ..

אי אפשר להחליט ובקשר לסאב תקנה משו שיתאים לקציב שלך וזהו לא כזה סיפור רציני..

ובקשר לדיכאון...

חחחח זה הכי מ ג ע י ל לשמוע דיכאון באוטו אני שומע רק בבית לפעמים חחח לשמוע בחוץ זה מבאס כי אם בנות שמכירות אותך רואות אותך הם מסמנות אותך באיקס XD חחחחח . כבר לא אוהבים ערסים כמו פעםם

פורסם
חחחח זה הכי מ ג ע י ל לשמוע דיכאון באוטו אני שומע רק בבית לפעמים חחח לשמוע בחוץ זה מבאס כי אם בנות שמכירות אותך רואות אותך הם מסמנות אותך באיקס XD חחחחח . כבר לא אוהבים ערסים כמו פעםם

אני מת.. תגיד, אתה רציני?

• תוכן חדש...