Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא הכי קשור לפורום אבל אני בטוח שיש פה חברים עם נסיון באיטום ואקוסטיקה.

מדובר ברכב ישן,אונו שנת 94 ולא משנה כמה המוזיקה גבוהה,כשהסלד עולה כך גם הרעש גובר על המערכת.

שמתי לב שיש חריץ של חיווט שהוא קצת פתוח. האם זה גורם ישיר לרעש?

איך אני אוטם את קיר האש בצורה טובה?

תודה מראש

פורסם

זה דווקא קשור לפורום, וגם דובר על זה כאן, אם אינני טועה, מספר פעמים. נסה לבצע חיפוש בענין זה.

עקרונית, אם המיפתח בקיר האש דרכו עובר החווט פתוח, מן הסתם רעשי המנוע ייכנסו לתא הנוסעים. השאלה כמה הוא פתוח באמת וכמה רעשי מנוע עוברים דרכו. הטוב ביותר היה לאטום זאת באמצעות אילתור גומיה עבה ועגולה, אותה תחתוך בצידה, ע"מ שתוכל לעטוף, בתוך הפתח, את החווט העובר שם. לאחר מכן תבדוק שוב את הרעשים.

למען האמת, הודעתך אינה מפורטת דיה כדי להבין איזה בדיוק רעש מדובר. אמנם הכותרת ברורה אך מההודעה גם ניתן להבין שאולי הרעש מהמערכת עצמה ככל שהסלד עולה? - על כך אני משוכנע שתמצא את מבוקשך באינספור שירשורים בפורום.

פורסם
זה דווקא קשור לפורום, וגם דובר על זה כאן, אם אינני טועה, מספר פעמים. נסה לבצע חיפוש בענין זה.

עקרונית, אם המיפתח בקיר האש דרכו עובר החווט פתוח, מן הסתם רעשי המנוע ייכנסו לתא הנוסעים. השאלה כמה הוא פתוח באמת וכמה רעשי מנוע עוברים דרכו. הטוב ביותר היה לאטום זאת באמצעות אילתור גומיה עבה ועגולה, אותה תחתוך בצידה, ע"מ שתוכל לעטוף, בתוך הפתח, את החווט העובר שם. לאחר מכן תבדוק שוב את הרעשים.

למען האמת, הודעתך אינה מפורטת דיה כדי להבין איזה בדיוק רעש מדובר. אמנם הכותרת ברורה אך מההודעה גם ניתן להבין שאולי הרעש מהמערכת עצמה ככל שהסלד עולה? - על כך אני משוכנע שתמצא את מבוקשך באינספור שירשורים בפורום.

אוקיי אז תראה, הרעש הוא לא מהמערכת,זה פשוט מגיע מתא המנוע לתא הנוסעים. לא מדובר ברעש חריג אלא בכזה שאתה שומע כשאתה פותח מכסה מנוע (כמובן בפחות עוצמה)

אנסה את מה שהמלצת. תודה מה עם סיליקון?

פורסם

תריץ חיפוש על ת'רד שנפתח ע"י חבר פורום בשם soundman (אלי) לגבי הבידוד האקוסטי (הייתי אומר שריון) שהוא עשה לבורה שלו.

אחד הת'רדים המטורפים ביותר בפורום דרך אגב.

תריץ גם חיפוש על הודעות של "איתמר" בנושא בידוד או איטום כי הוא תרגם מאמר מאוד רציני לגבי החומרים הקיימים בשוק.

מצאתי לך את הת'רד של אלי - בחתימה שלו - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=162746

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...