Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל הפורום,

אני לא יודע כמה ליטר יש במיכל הדלק של היונדאי אקסנט 97 שלי, כשאני ממלא מיכל מלא (לאחר שהמד דלק מגיע למינימום) אני מגיע ל30-32 ליטר, אך בחיפושים שונים ברשת מצאתי נתון של 45 ליטר לשנתון שלי. אם זה משנה אז הדגם המדויק הוא LS ידני 1.5 ליטר. כמו כן, בספר רכב מצוין שיש לי נורת אזהרה לגבי דלק שעומד להיגמר, הבעיה היא שאף פעם לא ראיתי את הנורה הזאת נדלקת ואני חושב שהיא בכלל אינה קיימת אצלי, במיוחד לאור המצב שבעת הכנסת המתפח לסוויץ' נדלקות כל הנורות (לבדיקת תקינות) אני לא רואה שום נורת אזהרה של דלק.

לנושא השני שלי,

אני מתכוון להחליף צמיגים בימים הקרובים, המידה היא 175/70 13R (אני כמעט בטוח, אבל אל תתפסו אותי במילה, הרשיון רכב לא נמצא לידי כרגע). האם יש המלצות לגבי חברה או דגם מיוחד? בפנצ'רייה המועדפת שלי נתנו לי רשימה די ארוכה מבלי הבדלים באיכויות הצמיגים, כל הצמיגים מתויגים בתור AA לגבי בלאי ואחיזה וכנ"ל לגבי שאר הפרמטרים שאמורים לבדוק.

המחירים נעים בין 200 ש"ח לצמיג הזול ביותר לבין בערך 300 ש"ח. אני עצרתי על צמיגי פירלי שהוצעו לי ב-240 ש"ח לצמיג, לא בגלל שמבחינת המפרט הם מציגים משהו שונה, אלא פשוט כי פירלי זה מותג מוכר ואיכותי.

האם יש לכם עצות בשבילי לבחירת צמיגים? תקציב הוא לא בעיה בתחום מחירים שציינתי.

פורסם
האם יש לכם עצות בשבילי לבחירת צמיגים? תקציב הוא לא בעיה בתחום מחירים שציינתי.

טוב, המידה של הצמיגים האלה היא מאוד זולה ליצור וגם מבחינת יכולת הנהיגה הם לא מייצגים שום דבר כמעט. צמיגים רכים בעלי פרופיל גבוהה וקוטר קטן.

העיצה שלי היא לבחור בצמיג תוצרת אירופאית או יפנית ולוותר על השאר. תתעקש לבדוק את ארץ היצור ותאריך היצור על הצמיגים ותעדכן. אם בכל זאת לא תמצא משהו, תדווח גם.

לפני שאתה מחליט סופית - תתיעץ כאן שוב.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

אאל"ט נורת הדלק לא נדלקת בבדיקה הראשונית של כל הנורות. נסה להגיע עד לקו האדום ואז תראה אם נורת הדלק נדלקת.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תשמע אם זה 45 ליטר בוודאות זה מסביר למה אף פעם לא נדלקה הנורה, כי אף פעם לא הגעתי לקו האדום.

אבל אם ככה, אז יש בעיה אחרת .. אני מתדלק כשהמד האנלוגי של הדלק מגיע לכיוון האפס, והוא מגיע לזה אחרי 32 ליטר בערך. זאת אומרת שהוא זה שצריך כיוון?

• תוכן חדש...