Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוף העולם יום רביעי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב תשמעו, זה שהפולקסוואגן שלי שחורה לא אומר שכשאני יושב בה אני נדחס לחלקיקים קטנים :?

(אלא אם אדביק אותה כטפט בקיר, אבל אז אני כבר יהיה יותר מרק עיסה מאשר חלקיקים.... (חס וחלילה :shock:)

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

תאמת אני די התבאסתי שלא הגיע סוף העולם.

כבר הייתי מוכן עם מצלמה והכל לצלם את החור השחור וגם לא ישנתי בלילה כי פחדתי להפסיד את זה

S2000

פורסם

שתהיו לי בריאים, סוף העולם? אלוהים ישמור, קצת הבנת הנקרא וקריאה, קודם כל, היום בוצעו בדיקות ו"טרום" ניסוי, המתקן יעשה ניסוי מלא רק בעוד כמה חודשים לאחר כל ההכנות והכיולים וכו' ואסיפת המידע הרב.

דבר נוסף, גם אם במקרה יווצרו חורים שחורים קטנים, ייקח לזה המון המון זמן עד שזה יבלע את כל כדור הארץ, אז זה בסדר. שדרך אגב חשבתם שבאמת יווצר חור שחור עצום? מדובר פה על חורים שחורים מיקרוסקופיים למען השם.

לאלו שמתלוננים על ההשקעה של כל הכסף הזה, מה לעשות שיש עוד 430459305 בעיות בעולם, אז אסור להתקדם? אסור לחקור עוד ועוד? ואם הפיתוח הזה סתם דוגמא לא מציאותית, יעזור בעתיד לילדים שלכם? לנכדים וכו'? סתם דוגמא, פתאום זה "היה שווה את זה" הא?

פורסם

חלק גדול ממכם מזכירים לי את כל אלה שיצאו במלחמה החוצה להסתקל על הקטיושות שנפלו ואמרו "עזוב לא יקרה כלום"....ועובדה שהיו כאלה שכן קרה להם משהו.

אני לא אומר שצריך לרעוד מכל ידיעה כזאת אבל אם יש מדענים שמאמינים במשהו כניראה שיש לזה סיבה. לא צריך לזלזל כי אף אחד פה לא יודע על התחום הזה יותר ממה שהם יודעים ולמען האמת גם אלה שכן נמצאים שם לא יודעים הכל ובגלל זה הם עושים ניסוי.

פורסם

אף אחד גם לא יודע מה יקרה לו כשהוא ייצא מהצומת השכונתית.:wink:

פורסם
חלק גדול ממכם מזכירים לי את כל אלה שיצאו במלחמה החוצה להסתקל על הקטיושות שנפלו ואמרו "עזוב לא יקרה כלום"....ועובדה שהיו כאלה שכן קרה להם משהו.

אני לא אומר שצריך לרעוד מכל ידיעה כזאת אבל אם יש מדענים שמאמינים במשהו כניראה שיש לזה סיבה. לא צריך לזלזל כי אף אחד פה לא יודע על התחום הזה יותר ממה שהם יודעים ולמען האמת גם אלה שכן נמצאים שם לא יודעים הכל ובגלל זה הם עושים ניסוי.

שינית את הגירסה זה הולך ככה:

היו כאלו שיצאו במלחמה החוצה להסתכל על הקטשיות ואמרו שלא יקרה כלום, בסוף בא רכב ודרס אותם.

S2000

פורסם

אני מצטער, אבל חייבים לתקן את העיוות הזה, באדיבות התשקורת:

יש מדענים שצופים שיווצרו "חורים שחורים". הם בוודאי אומרים "חורים שחורים"

ולא משהו אחר, כדי שיהיה איזה שהוא סיכוי שיבינו אותם.

אין אף מדען רציני שטוען שיש איזו שהיא סכנה בניסוי. זהו קשקוש בלבוש

שפשוט הופיע בעבר בספר די מוכר מתחום המדע הבידיוני.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הכל בסדר?

גם אלו עם הקטיושות חשבו שהכל בסדר.

לדעתי הלך העולם ועכשיו אנחנו רצים מהגיבוי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...