Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאן נעלמה רשת KENVELO

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הא, בואו לא נשחק אותה תמימים.

מישהו שלמד עם רוזנשטיין בכיתה ב' או שהיה גר באותו רחוב עם סבתא שלו הוא לא ב-FBI MOST WANTED.

מי שמסתובב על בסיס קבוע עם עבריינים, אז כן, יש סיבה לחשוד בו.

נכון שלא תמיד מי שמסתובב עם עבריינים הוא פושע, ולא פעם אלו אנשי "שוק אפור".

ונכון שיש גם המון חלאות שלא מסתובבים באופן קבוע עם משפחות הפשע.

אבל עדיין, בואו לא נהיה תמימים.

פורסם

יוליה ועידן, מכירים את המשפט "אמור לי מי חבריך ואומר לך מי אתה"?

אדם שמנהל קשרי חברות ובן בית אצל אנשים כאלה מבחינתי הוא לא אדם חיובי. אדם נורמלי שמכיר אנשים כאלה שומר את ההיכרות לשלום שלום ולא מתחזק אותה כחברות קרובה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
הא, בואו לא נשחק אותה תמימים.

מישהו שלמד עם רוזנשטיין בכיתה ב' או שהיה גר באותו רחוב עם סבתא שלו הוא לא ב-FBI MOST WANTED.

מי שמסתובב על בסיס קבוע עם עבריינים, אז כן, יש סיבה לחשוד בו.

אבל עדיין, בואו לא נהיה תמימים.

יוליה ועידן, מכירים את המשפט "אמור לי מי חבריך ואומר לך מי אתה"?

אדם שמנהל קשרי חברות ובן בית אצל אנשים כאלה מבחינתי הוא לא אדם חיובי..

ולשניכם אומר- טו-אוב....

חבר הכי טוב של אחי הגדול, מישהו שאחי היה בן בית אצלו,והוא היה בן בית אצלנו יושב היום בכלא על ביצוע רצח במועדון.

האם זה אומר משהו על אחי ?

אולי עליי לדווח על אחי למשטרת ישראל,שכן הוא "התרועע" בחברת עבריין (מורשע) ?

אתם קצת נסחפים, אבל אם זו השקפת העולם שלכם,שייבושם לכם.

עריכה:

רגע, בעצם מה זה גם אומר עליי ?

לי יש היכרות אישית עם דני חימי ועם עוד כמה מקורבים לו, יכול להיות שבעצם אני גם טיפוס שלילי ?

אגב, רק כדי לסבר את האוזן, דני חימי כבר שנים שלא מתגורר בכלל בארץ,ואגב, רחוק לגמרי ממקום עסקיהם של בני משפחת אבוטבול, בערך בקצה השני של העולם.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אם אתה באמת מכיר את חימי אתה יודע שהוא היה בעלים של פאב בנתניה שהיה ה"מפקדה הראשית" של משפחת אבוטבול .

שמעת על רעות רובין? רעות הייתה הסלקטורית בפאב של חימי.

האיש הזה מכיר טוב טוב את האבוטבולים.

אז בבקשה, אתה אל תהיה התמים פה, טוב?

כשאני משחרר הצהרות אני יודע מה אני אומר.

מעבר לזה, אני עוד לא שמעתי על המנכ"ל של כל חברה נורמלית אחרת שחבר המנהלים בא מחליט בהצבעה דמוקרטית וחוקית על העברתו של המנכל מתפקידו והוא מגיע למחרת לעבודה עם שומרי ראש שכופים על החברה את המשך תפקודו בכח :shock:

אתה כ"כ בטוח שמזרח אירופה רחוק ממרכז עסקיהם של האבוטבולים? או שאתה תמים או שאתה לא מבין כלום מהחיים שלך, כל הבלאגאן היום במשפחות הפשע נסוב סביב שליטה בבתי קאזינו במזרח אירופה. משפחות הפשע הישראליות מוברגות שם חזק.

סבתא שלי הייתה אומרת:

IF IT WALKS LIKE A DUCK AND KWAKS LIKE A DUCK........

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אם אתה חושב שדני חימי חי במזרח אירופה, אז אתה לא יודע על מה אתה מדבר ידידי,למעשה לא רק שדני חימי לא גר שם, רוב העסקיים המרכזיים שלו אפילו לא בכיוון של אירופה (המזרחית או המערבית).

ושוב,

על רעות רובין שמעתי גם שמעתי, על משפחת אבוטבול ועסקיהם במזרח אירופה גם שמעתי,אבל להבדיל מההצהרות שאתה משחרר ושסביר להניח (על פי מה שאני הבנתי מדברייך,ואולי אני טועה) מבוססות על האינטרנט,אני מכיר חלק מהדברים ממקור ראשון, ולא הכל חלק וברור כמו שהתקשורת מנסה להציג את הדברים.

ושוב על הקשר בין זה שהם מכרים מילדות לכך שדני חימי הוא גם "עבריין צמרת", תנסה להזכר כמה סלבריטאים ואנשים מאוד מכובדים היו בחתונת ביתו של רוזנשטיין.

גם הם חלק מהקרטל של רוזנשטיין ?

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

רגע, בעצם מה זה גם אומר עליי ?

לי יש היכרות אישית עם דני חימי ועם עוד כמה מקורבים לו, יכול להיות שבעצם אני גם טיפוס שלילי ?

1. עלייך מזמן דיווחתי. בביקור הבא בארץ תבוא ברוח טובה לשדה תעופה.

tbrn46l.jpg

2. אם תקרא מה אמרתי תראה, שנכון שלא כל אחד שמסתובב עם עבריינים הוא עבריין. ויש גם פושעם שלא מסתובבים כל יום עם משפחות פשע. אבל בהחלט ניתן לצאת מנק' הנחה שאנשים שמסתובבים עם משפחות פשע יש להם נגיעה לעולם הפשע ועבריינות. זהו. לא כולם, לכל כלל יש יוצא.

פורסם
ו

חבר הכי טוב של אחי הגדול, מישהו שאחי היה בן בית אצלו,והוא היה בן בית אצלנו יושב היום בכלא על ביצוע רצח במועדון.

האם זה אומר משהו על אחי ?

מילת המפתח היא "היה".

אם אותו חבר היה ממשיך בפעילות העבריינית ועדיין היה בן הית אצלכם אז זה היה אומר על אחיך הרבה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...