Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , היום בלילה נהגתי להנאתי בכביש 4 מחלף יבנה (המחלף שמגשר בין יבנה לראשון /איילון צפו לא בטוח שזה שמו*) הכביש הנ"ל מחיל מספר מכובד של מצלמות (אני מאמין שכל איזה 100 מטר הייתה שם מצלמה מכל צד) ואני נהגתי כחוק על 110 ,לאומת אחרים שעקפו אותי כמו כלום משאירים מאחוריהם רק אבק ,אני מאמין שנהגו לפחות על 140 , הקטע המוזר הוא שלא ראיתי אפילו הבהוב פלאש קטנתן ואז חבר שלי טען שהמצלמות הללו לא עובדות אלה סתם מצלמות "ראווה" כדי להפחיד נהגים, אמרתי לו שאין סיכוי ולכן אני פונה למבינים שביניכם , מה דעתכם על העניין?

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ידוע שיש המון מצלמות דמה שנועדו להפחיד את ציבור הנהגים.

אם תיסע ביום תוכל גם להבחין מקרוב ולאט איזה אמיתיות ואיזה לא (חפש בגוגל תמונות).

אני חושב שיש פחות מ10 מצלמות קבועות אמיתיות ברחבי הארץ.

Most people drive to work.

Others work to DRIVE

פורסם

בקטע כביש מדרום לצפון מאשדוד עד ראשון אין אף מצלמה פעילה למיטב זכרוני

למרות שיש בזמן האחרון טרנד חדש שניוד המצלמות לעמודי הפעלה שבדרך כלל משמשים בתור דמה אבל יכולים להכיל מצלמה במידת הצורך.

אז אם אתם לא מכירים את הכביש סעו בזהירות.

פורסם

110 זה לא כ"כ "כחוק" מותר שם 90.

בכל מקרה יש מצלמות שם שיתפסו אותך גם על 104 כמו שתפסו בחור אחד פה מהפורום.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
110 זה לא כ"כ "כחוק" מותר שם 90.

בכל מקרה יש מצלמות שם שיתפסו אותך גם על 104 כמו שתפסו בחור אחד פה מהפורום.

עד הכניסה לגשר (אחד לפני גשר ראשון ,פלמחים אם איני טועה), המהירות המותרת היא 100 קמ"ש. הלאה צפונה - 90 קמ"ש.

ושם יש מצלמה.

כנ"ל לגבי הכוון השני.

בברכה

מוטי.

פורסם
שלום , היום בלילה נהגתי להנאתי בכביש 4 מחלף יבנה (המחלף שמגשר בין יבנה לראשון /איילון צפו לא בטוח שזה שמו*) הכביש הנ"ל מחיל מספר מכובד של מצלמות (אני מאמין שכל איזה 100 מטר הייתה שם מצלמה מכל צד) ואני נהגתי כחוק על 110 ,לאומת אחרים שעקפו אותי כמו כלום משאירים מאחוריהם רק אבק ,אני מאמין שנהגו לפחות על 140 , הקטע המוזר הוא שלא ראיתי אפילו הבהוב פלאש קטנתן ואז חבר שלי טען שהמצלמות הללו לא עובדות אלה סתם מצלמות "ראווה" כדי להפחיד נהגים, אמרתי לו שאין סיכוי ולכן אני פונה למבינים שביניכם , מה דעתכם על העניין?

בפעם הבאה תיסע על 140 קמ"ש ואז תדע על בטוח....

ועכשיו ברצינות , אני נוסע קבוע בכיש הזה על 80 ,90 לאן אתה ממהר ?

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

זאת הבעיה שאתה כמעט ולא יכול לדעת איזה מצלמה היא אמיתית ואיזה דמה.

עדיף פשוט לא להסתכן , וגם אם אתה קצת מעל המהירות פשוט ברגע שאתה רואה מצלמה באופק פשוט תלחץ קצת על הבלם.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

מאשדוד לת"א רק צפונית לגשר ראשון פעילה. מותר 100 קמ"ש.

מת"א לאשדוד רק אחת המצלמות שלפני מחלף יבנה פעילה. כנ"ל 100 קמ"ש.

איך תדע?

או גלאי או קובץ מכמונות למכשיר GPS.

פורסם

נכון. נכון להיום המצלמה לפני מחלף יבנה (לכוון אשדוד) פעילה. מנגנוני הצילום ניידים ולכן מצלמה שלא הייתה פעילה יכולה להפוך לפעילה כך שאין ודאות בנושא הזה.

אריק, אני זוכר את עצמי עובר ליד מצלמות פעילות בכביש הזה במהירות של 120-125 קמ"ש ללא תגובה, כאשר חברים שעברו ליד אותן מצלמות במהירות של 140 קמ"ש צולמו. אין שום סיכוי שהמצלמות הללו מצלמות ב-105 קמ"ש.

פורסם
נכון. נכון להיום המצלמה לפני מחלף יבנה (לכוון אשדוד) פעילה. מנגנוני הצילום ניידים ולכן מצלמה שלא הייתה פעילה יכולה להפוך לפעילה כך שאין ודאות בנושא הזה.

אריק, אני זוכר את עצמי עובר ליד מצלמות פעילות בכביש הזה במהירות של 120-125 קמ"ש ללא תגובה, כאשר חברים שעברו ליד אותן מצלמות במהירות של 140 קמ"ש צולמו. אין שום סיכוי שהמצלמות הללו מצלמות ב-105 קמ"ש.

א. לא לכל עמוד ניתן להעביר מצלמה. לרובם לא ניתן! סתם דחליל מחובר לבטון ולא לחשמל.

יש בערך 15 עמודים שניתן להעביר אליהם. יש כ-10 מצלמות פעילות בו זמנית.

ב. מהירות האכיפה שונתה לאחרונה!!! הורדה!!! זאת עם המעבר לצילום דיגיטאלי. אין צורך להחליף פילים :wink:

יש כבר תמונות על 112 קמ"ש!

פורסם

גם רכבים שאינם "רכבי ספורט" מגיעים למהירות המסחררת של 140 קמ"ש.

קח לתשומת ליבך.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

כמעט בטוח שהמצלמות בין אשדוד לראשון מצלמות מעל 140.

כמו שאמרו, המצלמה לפני יבנה פעילה וגם המצלמה צפונית לגשר ראשון.

נסעתי שם כמה וכמה פעמים בסביבות ה-130 והמצלמות לא הגיבו.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אמנם זה היה לפני שנה , אבל לא בטוח שמשהו השתנה חוץ מה2 מצלמות שאנשים טוענים שעובדות עכשיו (אחת לכל כיוון)

נסענו אני ו2 חברים ב4 בלילה מת"א לאשדוד ואיך שיצאנו מאיילון דרום לכביש 4 חבר שלי נסע כל הדרך 180 ולא היה פלאש אחד.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

הוא נוסע לכל מיני מקומות מאוד חשובים שהם לא עיניינך :roll:

מה אכפת לך על כמה הוא נוסע ולאן?

סע בימני ושמור על ריכוז בנהיגה, אלו 2 הדברים היחידים שאמורים לעניין אותך על הכביש.:arrow:

פורסם

תאמת הבעיה שלי הייתה יותר שלא ידעתי את המהירות המדויקת שבא אני נוהג כיוון שמד המהירות לא עובד (אני אמור לתקן את זה בשבוע הבא..) ולכן המצלמות הרתיעו אותי בכל פעם , אבל הכי מצחיק (ואני לא מבלף) שאני הייתי הרכב שנסע הכי לאט שם!! ואני כמעט בטוח שנהגתי על 100-110 כי הייתי על הילוך חמישי ולא "הצמדתי את הדוושה לרצפה" לכן אני די בטוח שזאת הייתה המהירות.

אז אתם יכולים לתאר לעצמכם על איזו מהירות נסעו השאר אם הם עקפו אותי כמו כלום.

נ.ב בקשר ל140 זה היה בציניות "רק לרכבי ספורט" התכוונתי שרק למכוניות שנוסעות מהר מיהדות המצלמות הללו..

ועוד דבר סתם בשביל האינטרס יש מהירות שבהם המצלמה לא יכולה להספיק לצלם?! זה אפשרי בכלל או לא? ( ואל תחשבו שאני עכשיו אנהג על 190 קמ"ש אני סתם מתעניין:lol: )

• תוכן חדש...