Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה ### אפשר היה להתחיל את ההודעה גם בלי אז ככה ### ישבתי עם איזה חבר בפאב, שתיתי שם חצי ליטר בירה, הוא הזמין ליטר. עכשיו לא היה לא היה לו חשק לסיים אז הוא שאל אם אני רוצה לעזור לו. אמרתי לו שלא מכיוון שאני צריך לנהוג וכבר שתיתי מספיק. אחרי איזה חצי שעה יצאנו (כמובן לא הרגשתי כלום) ישבתי קצת אצלו בבית איזה שעה ככה. בדרך חזרה החלטתי לעשות עיקוף (היה בא לי לנסוע קצת למרות השעה המאוחרת). פתאום אני רואה משטרה שכמובן עוצרים אותי. השוטר ניגש אלי שואל אם הרכב בניוטרל. אחרי זה הוא שואל אם הייתי במסיבה כמובן עניתי לו שלא. אז הוא שאל אותי כמה שתיתי. אמרתי לו שלא שתיתי (חשבתי לא חכם לומר לו ששתיתי). שאלה הבאה שלו הייתה אם זה מפריע לי אם הוא יעשה לי בדיקה. עכשיו עם השעות שישבתי אצלו ועד השוטר עברו כמעט שלוש שעות בכל מקרה ממש מלחיץ להיבדק אבל, מה אני אעשה אגיד לו שלא? אמר לי לצאת מהרכב ולבוא איתו . שאל אותי שוב פעם אם שתיתי וודקה בירה שוב אמרתי שלא שתיתי. הוציא שקית לבנה אמר לי לנפח אותה לאחר מכן שם מין מבחנה קטנה הוציא את האוויר ובדק. שוב פעם שאל מה שתית בירה? אמרתי לו האמת שכן שתיתי בירה לפני מלא זמן אבל. קיצור אמר לי בסדר אתה יכול להמשיך. ביקש מספר טלפון הבאתי לו שאלתי אם הוא צריך עוד משהו אמר שלא ושאל אם לקחתי את הרישיון (שכמעט שכחתי ממנו והיה אצל השוטר השני).השוטר השני החזיר אותו המשכתי לנסוע.

קיצור חברה הדברים האלה ממש מפחידים אל תתעסקו אם זה! וכמובן אל תעזרו לחברים עם בירה אפילו אם הם ממש מבקשים :)

פורסם

לא בטוח שזה עניין של מזל בכל מקרה יש חוק לגבי אחוזי אלכוהול בדם,אבל אם הייתי מקשיב ושותה יותר הייתי מסתבך.

תודה על הכותרת , נראת לי קצת מוגזמת אבל בסדר אתם לא ישנים בשעות האלה?

פורסם

למה יותר מזל משכל?

הבחור שתה חצי ליטר בירה כמה שעות לפני המפגש עם השוטר.

רק היה יותר נכון, מלכתחילה, לא לשקר לשוטר ולהגיד לו ששתית כוס בירה לפני כמה שעות - הבדיקה הייתה אותה בדיקה

(אני זכיתי לראות היום "מיני מרדף" באיילון עם 2 ניידות וגולף שחורה)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אגב בדיקה עם נשיפון לא אמינה ובגלל זה לא קבילה בבית משפט,במידה והנשיפון מראה שכביכול שתית יש צורך לבצע בדיקה עם ינשוף או בדיקת דם

פורסם

אין פה כלל עניין התלוי באמינות או אי אמינות ה"נשיפון". כל הפעולה הזו באה בכדי ל"חסוך" זמן ולתת מידע ראשוני האם יש צורך בבדיקה מעמיקה יותר באמצעות ה"ינשוף" ובמידת הצורך, בדיקת דם.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
גוגל קוראים לזה: "יותר מזל משכל"

אין כאן שום מזל.

לפותח השירשור (אם הוא כבר קם מהמיטה) תקרא כאן ותקבל את כל המידע על האחוזים, ריכוזים וכו...

אני לא יודע מה המשקל של הגוף שלך.

אבל, לפי מה שכתבת, שתית 2 מנות אלכוהול (למי ששוקל 81 ק"ג זה עדיין לא מעל המותר ).

הגוף מעכל כל 45 דקות מנה אחת של אלכוהול, ולכן אחרי שעתיים ששתית בשום מצב לא הייתה נכשל בבדיקה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

חצי ליטר בירה הייתה עובר את הבדיקה בשלום בכל זמן נתון

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

זה באמת יותר משכל אבל גם לא מזל

שליש בירה\שוט של אלכוהול חריף (וודקה\וויסקי) זהו הגבול שניתן לשתות ומיד לנהוג(שמדובר על ממוצע האוכלסיה והמלצות רשמיות בעניין,לכן הנתונים האלה שמרנים כלומר מי ששוקל מעל הממוצע יכול לשתות מעט יותר)

כמובן שאם עברו 3 שעות אז אין כמעט זכר לאלכוהול בדם .

בכל מקרה זה בהחלט מלחיץ אפילו אם לא שתית כלום(עניין פסיכולוגי שכזה)ואני נוהג לא לשתות כלום לפני נהיגה .

פורסם

יודעים מה אני יספר לכם קטע עוד יותר מעניין ומצחיק ....

בן אדם שוטה ליטר וחצי של אשל

לאנשים שמבנית רוסית KIFIR

תאמינו לי כול שוטר שיעצור אותם ויעשה לכם בדיקה אלכוהול אתם תהיו שיכורים

פורסם

מדובר בשוטר ברוסיה?

אני יודע שבשנות השמונים- התשעים שוטרים ברוסיה היו לוקחים איתם תמרור נייד של "אין כניסה" או "עצור" לאיזה 3- 4 שעות.

הם מיקמו את התמרורים כך שלא היתה אפשרות לראותם (מיד אחרי סיבוב או מתחת לעצים).

ב 3-4 השעות האלה הם היו מרוויחים משכורת חודשית של שוטר ברוסיה ( את הקנס שילמו ישירות לשוטר וללא קבלה).

אני מבין רוסית ומבין בדיחות ברוסית, אבל עוד לא הגעתי לפואנטה של הסיפור שלך או שלא סיפרת טוב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

קודם כל זה טוב. עצם זה שבאת וכתבת את כל זה כאן, זה רק מראה שאתה מודע לזה שאסור לשתות ולנהוג. הבעיה היא עם אלה שלא יודעים שאלכוהול משפיע על יכולות הנהיגה, ואז הם עוברים באדום ב-190 קמ"ש והורסים משפחות, והבעיה היותר חמורה היא שהם מסרבים להיבדק בנשיפון, שזה רק מה שיפיל אותם בהמשך ויפגע בהם פי 2.

אני אישית לא שותה אפילו לגימה אם אני יודע שאני צריך לנהוג, לא כי אני חושב שזה ישפיע, אלא כי אני יודע לשים את הגבול בין "לא לשתות בכלל" לבין "לתפוס ראש". או הכול או כלום.

Xbox12341

פורסם

דיי להגזים

שתה כוס בירה ונהג אחרי 3 שעות

מה הרציתי שינהג אחרי יומיים ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

קרה לי בערך אותו הדבר ,רק שבמקרה שלי שתיתי בערך 2 בקבוקי בירה גולדסטאר (בירה חלשה יחסית) ועוד 3-4 כוסות פלסטיק קטנות של בירה רוסית כלשהיא .

את כל זה שתיתי בין 00:30 ל 01:30 , לא יותר .

עליתי על ההגה בשעה 04:00 והשוטר עצר אותי ב 05:00 בערך ...

שיכור לא הייתי , אבל הבדיקה אכן מלחיצה .

אני אישית שוקל בערך 82-83 ק"ג , ככה שאני לא חושב שעברתי את הכמות המותרת בסך הכול או שעברתי ושעברו מספיק שעות מאז .

בכל מקרה , אני כבר לא לוקח סיכונים ולא שותה יותר מ 2 בקבוקי בירה קטנים או בקבוק אחד של חצי ליטר .

אגב , אם אשתה ליטר בירה לדוגמא , זה תופס בבדיקה ?

סתם לידע כללי .

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

למה לשקר ולהגיד שלא שתית אם אתה יודע ששתית מעט ואין שום סיבה שלא תעבור את הבדיקה? עדיף להגיד את האמת מאשר לצאת שקרן מול השוטר כשגם כך הוא יראה ששתית. לפחות אתה יודע לא לשתות הרבה כשאתה נוהג, יפה.

• תוכן חדש...