Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

שאלתי היא כזאת.יש לי מכשיר של אלפיין 9855 עם יציאת אייפוד רציתי לדעת עם אני מחבר את האייפוד למכשיר הוא יציא את קבצי הוידאו על המסך הקיים אצלי ברכב אשמח לתשובות ותודה לכל העוזרים

דאבל קיקר

פורסם

באופן עקרוני כן יש כבל לNANO שמוציא ממנו COMPOSITE או אפילו קומפוננט למיטב זכרוני.

כ300 ש"ח דרך - IDIGITAL - היבואן של אפל וכנראה פחות לכבל תואם אם תמצאו.

האם המכשיר הנ"ל תומך בו ? קטנונתי.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני לא מבין את השאלה אם כן ?

כבל COMPOSITE/COMPONENT - זה כבל שמשדר וידאו מהNANO לכל מכשיר עם כניסות כאלו.

במכשירים עם שליטה דרך כניסת IPOD זה משתנה ותלוי כמה הם מעודכנים ולא כמה הנגן מעודכן.

הנגן , יכול להעביר את הקובץ גם דרך יציאת וידאו וגם דרך יציאת הנתונים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

פותח השירשור:

קח לתשומת ליבך דבר אחד מאוד חשוב.

יש הבדל משמעותי בין הנאנו דור 1 ונאנו דור 2 לבין הנאנו דור 3.

ב-2 הראשונים מדובר על כבל RCA פשוט וזול יחסית שמתחבר ליציאת אוזניות במכשיר. ניתן לקנות אותו בארץ במחירים זולים ואין צורך לפנות ליבואן.

בנאנו דור 3 מדובר על כבל שמתחבר לחלק התחתון של המכשיר (לשקע טעינה/נתונים) ובצידו השני הוא RCA. תוודא שהכבל שאתה רוכש מתאים ל IPOD שברשותך.

אם אתה מעוניין במחירים אז אתה מוזמן לפנות אליי בה"פ.

אסף

פורסם

או קי תודה לכל העוזרים לאחר התקנת הכבל שהדגם שלו זה kce-422i כמובן שאין אפשרות לחיבור למסך קבוע דרך הכבל הזה

דאבל קיקר

פורסם

אתה לא תוכל ליראות קטעי ווידאו על מסך האלפיין... בכדי לישמוע להעביר שירים וליראות תקיות ולנהל את כול האייפוד מרדיו דיסק אתה צריך לקנות מתאם מיוחד ולא כבל. הכבל הוא לדגמים חדשים משנת2006 אשר IPOD READY .

פורסם

אני הזמנתי 9887 מחו"ל וגם כן את הכבל שמתחבר מתחת לipod ואז ליחידת ראש, השאלה שלי אם נגיד כשאני רואה קליפ בipod nano v3 אני אשמע דרך המערכת ובכבל נוסף שאני אחבר למסך 7 אינץ' אני אראה את הקליפ, יש מצב לכזה דבר?

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

זה מה שאני שואל, אם ישנו חיבור וידאו באייפוד(הוא צריך להגיע ביחד עם הhu) אשר יגרום לכך שאני אראה דרך הכבל של הוידאו (אם יש כזה) במסך חיצוני שאני אקנה ואת הסאונד אני אשמע דרך האלפיין(הכבל המיועד לאייפוד )?

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

• תוכן חדש...