Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אני מתעניין בקנייה של אלפא-רומיאו 33, אל תמנעו ממני לקנות כי זו איטלקייה, ידוע לי על כך שיש את פיאט אבל זה מכונית "ספורט-עממי", שאני יכול לקנות ולשפץ לבד. אני מעוניין לקבל טיפים ועצות בנוגע לקנייה של אלפא רומיאו 33, כל עצה ופרט יתקבלו בשמחה.

מבלי להתחיל בגזענות וכדומה שמתי לב שיש המון בעלי רכב שהם בדואים/ערבים, איך אני אמור להתייחס לרכבים שלהם להסתייג או שלחפש ממש טוב ולמצוא מציאה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

למצוא אחת שמורה זה לחפש יד נמוכה ומנוע 1.5 (ה 1.7 לרוב טיילו בידיים פחות שומרות ואצל יותר ידיים)

באיזה דגם אתה מתעניין עד שנת 90 כולל או מעלה?

33 היא לא רכב ספורט אלה רכב מהנה עם נטייה ספורטיבית בזכות המנוע בוקסר והשלדה ששודרגה מסוד ומספרינט.

איך להתייחס לרכבים של בני דודינו? יש מושקעים באמת ויש מושקעים בסגנון מהיר ועצבני... סגנון הנהיגה מנסיון דיי פורעני אבל זה תקף לגבי רוב הבעלים הצעירים ולא קשור למוצא.

קח בחשבון בולמים יקרים ולכן עדיף לקנות עם חדשים או עם קוני (אצל הרבה מכוניות זה נושא מוזנח). ויש עוד...

גם אני חיפשתי קצת 33 לאחרונה, מתעניין בדגם של עד שנת 90 (כולל) יותר מושך אותי חיצונית ויותר מראה קלאסי.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

ממליץ על 1.5 הזרקה בשקלול של כח, חסכוניות ואמינות.

בגדול המכונית מראה אמינות סבירה בהתחשב בזה שמדובר באיטלקית בת 15 לפחות שננהגת חזק בד"כ.

חפש יד מה שיותר נמוכה, במכוניות האלו תראה גם יד 8, 9 ויותר.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

הרכב שעומד למכירה, כפי שראית בוודאי בקישור שצורף, הוא שלי, ולכן אני מנוע מלהגיב כאן לטובת או לשלילת הרכב מסיבות אתיות.

יחד עם זאת, אני רוצה להפנות אותך לשרשור שפתח חבר בפורום הזה באתר של מועדון אלפא רומיאו בנוגע לרכב שלי, שם תוכל לקרוא חוו"ד בלתי תלויה על הרכב שלי מאנשים שמכירים אותו לא מאתמול (וגם לא משלשום) :

***הקישור ינתן בשלב מאוחר יותר, כרגע האתר משום מה לא עולה***

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

קודם כל גם הדיעה שלי קצת משוחדת, אלעד חבר שלי, אבל אני בכל מקרה יגיד את מה שאני באמת חושב על האוטו (סליחה אלעד).

האוטו המדובר הזה בהחלט ה-33 הכי שמורה שראיתי אי פעם, אם אתה מחפש אלפא 33, 1.5 זה בהחלט האוטו שאני הייתי ממליץ עליו. כל אוטו אחר שתקנה סביר להניח תצטרך לבזבז זמן וכסף בלעשות יישור קו מסויים, באוטו הזה עד כמה שאני יודע אין שום דבר לעשות, בשנה האחרונה הוא ממש כמעט לא נסע, אלעד משתמש בוספה לתחבורה היום יומית, האלפא היא בסה"כ בתור חיית מחמד בשביל הכיף. היא טופלה ונשמרה בהרבה מאוד אהבה.

ולחלק שיעצבן את אלעד (שוב סליחה)

לגבי להגיד לך אם ללכת באופן כללי על 33, זה כבר עניין של טעם, לטעמי 33 1.5 חלשה מדיי, אם אתה מחפש כח לקו ישר, אתה תצטרך לחפש 1.7 16V, והסיכוי למצוא אחת שאפילו מתקרבת לאלפא של אלעד לדעתי נמוך מאוד.

האוטו לא ספורטיבי, אבל ביחס לרכבים שהוא כן בקטגוריה שלהם, הוא בהחלט עם יותר פלפל, ומהנה יותר ליום יום. הכל שאלה של מה אתה מחפש, ומה התקציב שלך, אם אתה מחפש משהו עם התנהגות ספורטיבית, ויותר כח, זה לא בהחלט האוטו שיתאים לך, אבל מהנושא של פתיחת השרשור אני מבין שבא לך על 33, אם באמת 1.5 לא חלש לך מדיי, הייתי הולך על האוטו של אלעד בלי למצמץ, אחרת תתחיל בחפירות אחר 1.7 16V, כל דבר פחות מזה הוא רק בגדר נחמד, ולא יותר.

• תוכן חדש...