Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בפתרון GROUND LOOP

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

לצערי אני נאלץ להציף את הבעיה הארורה הזו עוד פעם בפורום (כבר הועלתה 223 פעמים תחת רעש אלטרנטור :oops:)

לאחר יום נוסף של פירוק והרכבה מחדש של -כל- החיווט ברכב (פשוט העברתי החלפתי בין הצד של חיווט המתח לצד של הRCA/חיווט רמקולים/רימוט) , עדיין לא נפתרה הבעיה אלא לרגע בלבד, ברגע שסובבתי את המפתח סוויץ', היה שקט שלא שמעתי הרבה זמן ברכב (מעבר לאשר שהוא כבוי). ברגע שהנעתי המערכת כבתה, נדלקה מחדש, ו? הרעש חזר :|. ניסיתי הכל, את עניין ה- של הRCA, שנוי מיקום ה- של המגבר. אפילו ניסיתי לבצע את ההארכה מהמערכת אל המינוס של המגבר עצמו.

אני כבר די אובד עצות. האם מישהו יכול לעזור?

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

ניסית לחבר HU אחר? תנסה לחבר נגן MP3, אם הבעיה נפתרה, זה מבודד אותה לכבלי RCA או לHU, אם לא אז מדובר בבעיה במגבר או התקנה לקויה שלו.

בשיפוצים

פורסם
בלי קשר לבעיה: תנסה להימנע מלהתניע את הרכב כאשר המערכת שלך דולקת, לא בריא.

מה לגבי לכבות את הרכב בזמן שהיא דולקת? זה עלול לפגוע בה באותה מידה?

פורסם

GTI, נרשם, תודה :)

ולהלן החדשותף יחידת ראש אחרת, אותו תופעה, החלפת הצדדים בין הכבלים הגבירה את התופעה (שישי בערב בלי מוסיקה... זה בערך העונש הכי גדול שיש). בכל מקרה היום העברתי את הRCA-ים למרכז הרכב, והבעיה פחתה דרסטית (הייתי אומר חצי מגובה הרעש בהתחלה), אבל עדיין לא פחתה.

אגב, האם לכך שלא החלפתי את המינוס והפלוס של האלט' יש קשר ישיר לבעיה? כמו כן האם יצירת מינוס ישיר למערכת ולמגבר היישר למצבר יפתור את הבעיה?

Stay tuned

פורסם

כבל מינוס של המגבר צריך להיות כמה שיותר קצר, מקסימום 1 מטר.

לדעתי הבעיה היא במגבר עצמו, יש לפעמים מקרים שפשוט המגבר רגיש מידי והוא יוצר את הרעש הזה, ובכלל שווה לך לבדוק את הכניסות הRCA שלך האם הם שרופות/עברו ניתוק של הכבלים תוך כדי שהמערכת עובדת.

באיזה מגבר בדיוק מדובר? מאיפה אתה בארץ?

אני יכול הפנות אותך לבן אדם תותח באלקטרוניקה שכל היום מתעסק בתיקון מגברים.

פורסם

לפי דבריך כנראה שקיימת אותה בעייה (ספיחת רעשים) אבל משני מקורות שונים, מקור רעשים שמתלבשים על כבלי ה RCA ומקור רעשים נוסף בדרך ליחידת הראש או למגבר.

מצד שני, מאחר וכבלי ה RCA שלך איכותיים (אחד מהם לפחות :wink:) הייתי מהמר שהבעייה נובעת מאלטרנטור תקול.

יש בארכיון הפורום שרשור שפתחתי לפני שנה~ בו ניסיתי לעזור לחבר עם כל הפתרונות האפשריים לרעשי אלטרנטור ושום דבר לא עזר, עד שיום בהיר אחד האלטרנטור (המשופץ) שלו מת והחלפתו העלימה את הרעשים לחלוטין (אני חושב שזה בגלל פרצה בגשר דיודות \ וסת או מושג דומה).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

טוב אני אבדוק את עניין האלט' בשבוע הבא אני מקווה, אני גם כך אמור להכניס למסוך,\ שווה מראש כבר לשאול על שדרוג לאלט' חזק יותר? נגיד של מגאן דיזל, שהרי גם ככה אני מתכוון לשדרג לשדרג דרסטית את המערכת (שני סאבים + סט שלוש חלקים קדימה, הכל עם הגברה אקטיבית, בעקרון משודך ל4 ערוצים, שני ערוצים ודואל מונו)

Stay tuned

• תוכן חדש...