Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין ספק שגיל 24 מוגדר כזקן :-). עם זאת, בהחלט היו צריכים לציין את זה בהזמנה.

לפני שאני מסכם את האירוע מבחינתי אני חייב להעמיד דברים על דיוקם- גיל מינימום היה 21 ולא 24

וגם זה מסיבה שלהעדר ביטוח ולא זילזול בקונים עתידים.

ועכשיו למחמאות

ראשית - שפו ליבואן שעורך מפגש שכול כולו הצדעה לרכבי ספורט- אני לא חושב שהיה כזה יבואן (על ארבע) בשנים האחרונות

כבוד ליבואן - היחידי (כמעט) שמוכן להביא רכבי ספורט (כמעט טהורים) לארץ הקודש.

כבוד ליבואן - שדואג למחלקת ספורט (לא ראינו כזה בדלק מוטורס - מיאטה)

כבוד ליבואן - שדואג לכבלת פנים כול כך מכובדת לרכבי ספורט שסביר שימכרו פריטים בודדים מכול דגם (לא ראינו

. השקה ל NC של מזדה, ל R של הונדה או ל MR2 של טויטה.

כבוד ליבואן- שמאמץ מועדון שנוהג על רכביו הישנים- לא ראיתי התיחסות כזו ע"י יבואנים רבים.

כבוד ליבואן- שנתן לנו מועדון קטן של זבי חותם כבוד אמיתי - אתם שוכחים שהראשונים שנהגו על המסלול לא היו סם,

. כתבים מעולם הרכב, קונים פוטנציאלים אמיתיים או אפילו קראסו עצמו שהיה על המסלול אלא חברי

. המועדון

לעניין האירוע- היה מאורגן יפה (כבר אמרו), היה מסודר (כבר אמרו) , הכיבוד היה במקום, ואבפלו הצל היה במקום,

. התצוגהה של רכבי מועדון רנו ספורט (כמעט כולם קליאו) היתה מודגשת, ומורגשת אפשר לומר שהיתה חלק

. מהתוכנית, מעבר לחניה מסודרת בחזית המסלול הנסיעה המרוכזת על המסלול היתה רק סימן לחשיבות

. שהיבואן רואה בבעלי מכוניות אלו.

האירגון של המועדון היה מופטי, הגעה מסודרת רכבים נקיים (למעט סורר אחד) דאגו ללבוש אחיד( בחסות היבואן) החניה מאורגנת אפילו הנסיעה עד לאירוע היתה רגועה ושפויה ללא סיכונים מיותרים

בקיצור שפו למועדון ושפו ליבואן

הרכבים, עגלות לא זזו,העיצוב נוראי..... הלוואי עלי אחת כזו בחניה (המגן כמובן) ואם אפשר אז - קבריולט כמובן

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חבר'ה אני לא יודע, למה לא נתנו "לילדים" מתחת לגיל 24 כי נתנו. אני בן 21 וכן אני נהגתי, על שני הרכבים כמה וכמה פעמים או שזה ביגלל השעה שהגעתי 1:30 או שאני מכיר את ראם סמואל. שאגב הוא אמר, ברמקול "קבלו את יניב המגניב על ההגה במגאן ספורט האדומה". אני נשארתי עד הסוף כל מי שהיה, שם פשוט נסע על איזה רכב שרצה אפילו אנשים מהתחזוקה, השומרים, אנשים שהעמיסו את המכונות שתייה, כולם מה שהיה קיבל נסיעה. אבל בכל זאת נתנו לנסוע על המכוניות ואגב, המגאן פשוט מכונית מדהימה השריקה של הטורבו או היה פשוט מדהים. אבל הרכב כבד מאוד אך הוא טס, מהר זה בטוח והקליאו פשוט אוטו מדהים נכנס לפניות יפה הוא מגיב, להגה בדייקנות פשוט חוויה לנסוע על שני רכבי הספורט הללו. ועוד דבר מאכזב היה לראות שאנשים שלא ניראה לי בכלל, שיש להם רשיון לידני נסעו על הרכבים הם נוסעים לוחצים על הגז והם לא מעבירים הילוך פשוט נוסעים על היךלוך ראשון. האגרסיביות שהם נוהגים על המכוניות, זה היה מזעזע!!! פשוט אנשים התחרפנו על ה"מסלול" ולקחו פניות בלי להוריד הילוך בלי לבלום. המכוניות כמעט עושים צלחות, פשוט מתסכל שאני עליתי באחת הפעמים על המגאן היא נכבתה פשוט לא מתניעה אני בא להיכנס, למכונית והאוטו לא מתניע זה היה מרגיז. אבל אחרי כמה נסיונות של התנעה האוטו התניע, אבל היה אחלה אירוע בעזרת ה' ירבו עוד ארועים כאלו אבל שהייו במסלולים יותר נורמאלים. מי שהיה טוב והפגין את הכישרון שלו במהירות, על המסלול קיבל באותו סיבוב לעשות עוד אחד. ולמה הקליאו השחורה לא נסעה היא, עמדה מאחור ותמונות מקווה לעלות בהמשך.

נ.ב אכן מגיע לראם מזל טוב על המכונית, המדהימה שלו מגאן ספורט כחולה שאגב הוא רנה אותה בשיטת הליסינג של קרסו.

יניב

פורסם

טל, זה אומר שאתה צריך לקנות אוקטביה vRS :-P

ואלי, אני איתך - הכחול מחמיא מאוד לקליאו (ולמגאן).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מעניין שאני בן 22 ועדיין זכיתי לאותו יחס מגעיל.

סתם כדי לעורר אותך ידיד, גם הונדה וסובארו ערכו דברים דומים אך לא מוחצנים.

הבנו שהיה אירוע מהמם, אבל בסופו של דבר המטרה היחידה של רנו היא למכור מכוניות ולא לספק אושר וסיפוק לאנשים.

אז אם אתה עובד החברה או סתם מעריץ אלמוני, סע ברכה.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

אז ככה...

הגעתי שפוך מעייפות (אחרי טיול שטח כל הלילה) אבל היה שווה!

קודם כל, תצוגת קליאו 172 דור ראשון ודור שני (ומגאן קבריו אחת נדירה ויפה!) מכובדת...אין עתיד ללא עבר!

מתחם מוצל עם כיבוד מכובד ביותר כולל גלידות ומאווררים מקררים, אחלה!

הארגון היה מאוד מסודר ומתוקתק.

בתור מנהל מועדון רנו ספורט חשוב לי לציין את היחס המחבק שקיבלנו ממנהל מותג רנו (בני לוי) כולל מתן יחס לכל אחד מחברי המועדון שרצה לדבר איתו. קרסו ארגנו לנו שטח תצוגה למכוניות שלנו וגם דאגו לחניה חינם עבורנו.

אהבתי במיוחד את השיירה על המסלול של חברי המועדון עם המכוניות שלהם- מרגש ומכובד!

לגבי אלו שקוטלים את האירוע בגלל גיל מינימום.

מבלי להכנס לזה יותר מדי, אני חושב שמי שפוסל מכוניות כמו המגאן והקליאו בגלל נוהל נקודתי של היבואן, לא בדיוק מפגין רצינות לגבי הרכישה. אני בטוח שמי שיראה רצינות יקבל מקרסו סיבוב על האוטו גם עם הוא צעיר מגיל 21.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אני אכול קנאה שלא יצא לי להגיע, מקווה שיעלו עוד תמונות

כיום: סקודה סופרב 2013 (שטים לנו בהנאה)

רנו קליאו ספורט 2.0

סיאט איביזה Turbo 20v

פורסם

אגב, יצא לי לברר בקשר לנסיעת מבחן בקליאו והמגאן החדשות. כל נהג בכל גיל (כל עוד אינו דרוש במלווה) יכול לקבל נסיעת מבחן אם יוכיח כי הפרוטה בכיסו והוא רציני לגבי רכישה.

רנו לא טיפשים. הם עושים בשכל - קודם כל תוכיח שביכולתך לרכוש אחת כזו, ואז תקבל נסיעת מבחן. אף אחד לא יבזבז עליך את הזמן שלו אם אתה לא רציני.

לא רוצה לדרוך לכם על היבלות, אבל נהגו שם כמה וכמה מכרים שלי (כולל אנוכי) שגילם פחות מ-21. אף אחד לא קיבל הערה על כך.

פורסם
מבלי להכנס לזה יותר מדי, אני חושב שמי שפוסל מכוניות כמו המגאן והקליאו בגלל נוהל נקודתי של היבואן, לא בדיוק מפגין רצינות לגבי הרכישה.

קספר- היבואן הזה לא עושה ממש רושם של אחד שרוצה לשנות משהו, כבר כמעט חודש אני ממתין לנסיעת מבחן על הקליאו החדשה ועדין לא הצליחו להביא אחת לצפון.

אבל את הכסף הם רוצים מראש(נוהל נקודתי של היבואן), אני דווקא מאוד רציני לגבי רכישה אבל לא אוהב שעושים ממני צחוק.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

היי לכולם,

הודעה ראשונה בפורום :wink:

הייתי אתמול באירוע, מאוד נהניתי, אני מצטרף לכל מי ששיבח.

מאוד מעניין אותי מה קרה לקליאו השחורה? מישהו יודע?

אני מעוניין ברכישה של קליאו ודי מדאיג אותי שהיא מתה כ"כ מהר.

emotion of motion

פורסם

לא הייתי מתרגש מזה יותר מדי. מדובר ברכב ההדגמה שעבר עשרות אלפי ק"מ אצל כל העיתונאים ועכשיו גם יום קשה וחם מאוד בשימוש נונסטופ שכל רכב היה מתקשה בו (כמו שאפשר היה גם לראות בטופ-דרייבר שנעשה במתכונת דומה וכל הזמן היה רכב מושבת אחר שבסך הכל התחמם והיה צריך לנוח).

פורסם

כמה זמן רכב צריך לנוח אחרי שהתחמם?

לא יושב אצלי טוב כל הסיפור הזה. ביחד עם מוניטין השירות של היבואן ואמינת היצרן, זה בהחלט מרתיע.

שבוע הבא, אחרי נסיעת מבחן נראה אם היא שווה את זה (היה לי קשה להחליט אחרי נסיעה של דקה במסלול).

emotion of motion

פורסם

ככול הנראה הקלצ' שבק חיים

השחורה נוסעת כבר כמה חודשים, ובחודשים האלה היא עברה חיים קשים מאוד

אני מניח שהקשישה שלי לא תעבור את זריקות הקלצ' שהשחורה הצעירה עברה בחודשים ספורים כול חייה...י

המגאן שנהגתי עלהה עברה למעלה מעשר אלף ק"מ בפחות מחודש.... כך שאני מניח שהשחורה עברה לא פחות, ושוב התנאים.... והנהגים

פורסם
האירוע של אלפא היה זהה אותו מסלול עם מדריכים כמעט הכל אותו דבר רק מכוניות שונות ויחס נורמלי.

קצת דיוק בעובדות, אם אפשר:

האירוע של אלפא התקיים בהדרכת "דרייב ארט" עם און יעקובסון וליאור לוי,

האירוע הנוכחי התקיים בהדרכת "מסלולים".

לגבי "האם המסלול זהה או לא" איני יודע, משום שלא הייתי נוכח באירוע של "רנו",

למרות שזה הגיוני, משום שמיקום הקונוסים סומן באירוע של אלפא רומיאו על הרצפה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...