Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באתי התעצבנתי והלכתי.

באתי עם אבא שלי הוא נרשם ואז אמרו לו שהם לא יכולים לתת לי לנהוג בגלל שאני בן 18 ומותר לנהוג מגיל 24.

אז אבא שלי אמר שאם אני לא נוהג אין טעם שנבוא אז זרקנו להם את כל הדברים והלכנו באותה דקה שאמרו לנו.

הם יכלו לציין את זה בהזמנה...

באלפא לא עשו לנו בעיות נתנו לי לנהוג באיזה רכב שאני רוצה.

מה כבר אני יעשה לרכב יש לי רישיון ויש מדריך ברכב.

S2000

פורסם

אין אף תמונה של 12 הקליאו ספורט 172 שחנו שם בשורה? :shock:

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אחרי שראיתי את הבלאגן שהיה באירוע של אלפא, שהיה אמור להיות למוזמנים בלבד, תארתי לעצמי שהיום לא יהיה יותר טוב ולכן נמנעתי מלבזבז את זמני באירוע שכזה.

ציינתי את אותו דבר גם בתגובה להזמנה שקיבלתי.

אמרו לו שהם לא יכולים לתת לי לנהוג בגלל שאני בן 18 ומותר לנהוג מגיל 24.

הם יכלו לציין את זה בהזמנה...

אתה רציני?

קרסו האלה.... פשוט בדיחה :lol:

מזל שלא טרחתי להגיע.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

ראיתי את המגאן ספורט האדומה בדרכה חזרה משם בצומת גינתון, מדהימה לדעתי.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם
אחרי שראיתי את הבלאגן שהיה באירוע של אלפא, שהיה אמור להיות למוזמנים בלבד, תארתי לעצמי שהיום לא יהיה יותר טוב ולכן נמנעתי מלבזבז את זמני באירוע שכזה.

ציינתי את אותו דבר גם בתגובה להזמנה שקיבלתי.

אתה רציני?

קרסו האלה.... פשוט בדיחה :lol:

מזל שלא טרחתי להגיע.

האירוע של אלפא היה הרבה יותר טוב.

פה לא נתנו לי לנהוג בקליאו מסכנה בגלל שאני לא בן 24 אפשר לחשוב שרק מי שמעל 24 הולך לקנות רנו.

כנראה הם מייעדים את המכוניות שלהם לזקנים כי הם לא רוצים שצעירים יקנו את המכוניות שלהם.

S2000

פורסם

ת'כלס, אין לי מושג איך היה האירוע של אלפא, אבל אל תשליך על האירוע כולו מתוך האכזבה האישית שלך על שלא נתנו לך לנהוג. אני הייתי ודווקא היה חביב - צל, כיבוד ומסלול נחמד בהחלט. אני מניח שאין להם ביטוח לנהגים מתחת לגיל 24 על המכוניות ולכן לא נתנו לנהוג. מצד שני- באמת היו צריכים לכתוב את זה בהזמנה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אין ספק שגיל 24 מוגדר כזקן :-). עם זאת, בהחלט היו צריכים לציין את זה בהזמנה.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

איזה מזל שלא הגעתי,אם הייתי רואה אותך שם בתור,עצבני...הייתי מצטער שבאתי. מה אתה מקשקש תגיד לי?! מישהו חייב לך משהו? משיקים אירוע ענק,עם כל מה שמסביב ומה שמעניין אותך זה לנהוג 800 מטר ברכב שלא שלך ולא ייתן לך שום דבר חוץ מלהגיד לכמה חברים ש"קרעת" אותו והוא מגניב?!

אני בעד "לחסוך" בהפקת אירועים שכאלו בעלויות ביטוח -ולא- לבטח מתחת לגיל 24 (נהג צעיר). למה לתת לך בידיים 225 כ"ס בידיים כשאתה בן 18 ויש מאות אנשים צופים במקום?אה?!

מה שהכי אהבתי אצלך,זה שהחלטת שזה "רכב של זקנים":-P.

ליצן...

שבת-שלום!

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

פורסם

גם אני נוכחתי, היה נחמד מאוד לדעתי. אווירה טובה וכמה סיבובים מכובדים בקליאו החדשה.

חשוב לציין שלא היה חסר כיבוד, שתיה וגלידה לאורך כל האירוע. גם הצל והבמה תוכננו בקפידה.

DSC00058.JPG

DSC00057.JPG

DSC00064.JPG

DSC00094.JPG

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

זאת הסיבה שכנראה אני מסתייג מלחזור למותג.

ההתנהלות שלהם, וצורת ההתייחסות שלהם ללקוחות 'שלא נראים להם' פשוט מרתיחה.

גם אני ביקשתי כבר מזמן, עוד לפני האירוע, לבצע נסיעת מבחן במגאן ספורט.

הם החליטו מאחר שאני בן 22, אין לי את הזכות לנהוג עליה (כנראה באמת בגלל עניין הביטוח)

וכנראה אין לי גם את היכולות לרכוש אותה.

* בנוגע לעניין הביטוח, אני יודע שבמתכוון הם לא עשו ביטוח לנהגים מתחת לגיל 24. הפסד לקוחות שלהם.

למה ב-אודי כן אפשר לעשות נסיעת מבחן ב-S3?! :?

לאחר מספר צעקות בטלפון, חזר אליי נציג מרנו שהצטער על כל המהומה וביקש שאני יבוא עם הוריי.

לצערי וכנראה גם לצערם, הוריי לא יכולים להתפנות לדברים מסוג זה בחודשים הקרובים עקב העבודה של אבי ולימודייה של אימי.

אני, בעבודתי בחצי השנה האחרונה בתחום הרכב, למדתי לא לשלול אף לקוח.

כנראה שבקרסו עדיין לא למדו את זה והמכירות שלהם כנראה בשמיים :roll:

(רמז לזה שלא - החזרת חטיבת הספורט :wink:).

נהנתי מאוד מהקליאו שהייתה ברשותי בעבר, אבל כנראה אהנה ממותג אחר בעתיד.

בכל אופן, אני חסכתי מעצמי את ההגעה היום.

אני מקווה שכל מי שכן אגיע, אכן נהנה מהאירוע ויהנה גם מרכב כזה בעתיד.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם
האירוע של אלפא היה הרבה יותר טוב.

פה לא נתנו לי לנהוג בקליאו מסכנה בגלל שאני לא בן 24 אפשר לחשוב שרק מי שמעל 24 הולך לקנות רנו.

כנראה הם מייעדים את המכוניות שלהם לזקנים כי הם לא רוצים שצעירים יקנו את המכוניות שלהם.

בטח מטעמי ביטוח. זה מוזיל בלא מעט את הפוליסה.

לחסוך כסף לעומת "קניית" רוכשים צעירים. לא בחירה טובה...

איזה מזל שלא הגעתי,אם הייתי רואה אותך שם בתור,עצבני...הייתי מצטער שבאתי. מה אתה מקשקש תגיד לי?! מישהו חייב לך משהו? משיקים אירוע ענק,עם כל מה שמסביב ומה שמעניין אותך זה לנהוג 800 מטר ברכב שלא שלך ולא ייתן לך שום דבר חוץ מלהגיד לכמה חברים ש"קרעת" אותו והוא מגניב?!

אני בעד "לכסוך" בהפקת אירועים שכאלו בעלויות ביטוח -ולא- לבטח מתחת לגיל 24 (נהג צעיר). למה לתת לך בידיים 225 כ"ס בידיים כשאתה בן 18 ויש מאות אנשים צופים במקום?אה?!

ליצן...

שבת-שלום!

איזה שטויות אתה מדבר?!

קודם כל, יושב לידך מדריך שלא ייתן לך להשתולל.

שנית, למה לחסוך בעלויות כשאתה מחפש לקוחות חדשים?? אולי גם נחסוך באוכל ובדלק, ולא ניתן לחבר'ה לעלות מעל 3500 סל"ד??

שלישית, מאיפה אתה יודע שהוא בא בשביל להתחרע על האוטו?? אולי הוא באמת רוצה לקנות אותו?!. הגיל לא קובע, לא מבחינת כסף (לא חסרים צעירים עם מכוניות חדשות\יקרות) ולא מבחינת איכות נהיגה (לא חסרים "ילדים" שיודעים לנהוג יותר טוב ממני וממך, וההפך כמובן). לא כל מי שמתחת לגיל 24 הוא ילד קטן שבא להשתולל עם האוטו ואח"כ להתלהב בפני החברים שלו.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם
ת'כלס, אין לי מושג איך היה האירוע של אלפא, אבל אל תשליך על האירוע כולו מתוך האכזבה האישית שלך על שלא נתנו לך לנהוג. אני הייתי ודווקא היה חביב - צל, כיבוד ומסלול נחמד בהחלט. אני מניח שאין להם ביטוח לנהגים מתחת לגיל 24 על המכוניות ולכן לא נתנו לנהוג. מצד שני- באמת היו צריכים לכתוב את זה בהזמנה.

רוני

האירוע של אלפא היה זהה אותו מסלול עם מדריכים כמעט הכל אותו דבר רק מכוניות שונות ויחס נורמלי.

אני בעד "לכסוך" בהפקת אירועים שכאלו בעלויות ביטוח -ולא- לבטח מתחת לגיל 24 (נהג צעיר). למה לתת לך בידיים 225 כ"ס בידיים כשאתה בן 18 ויש מאות אנשים צופים במקום?אה?!

ליצן...

שבת-שלום!

אני לא עמדתי בתור הלכתי להרשם ושאמרו לי שרק מגיל 24 אפשר לנהוג הלכתי משם.

האירוע פתוח לקהל הרחב על מנת לקדם את המותג כדי למכור יותר רכבים הלכתי לשם בהתעניינות ברכב לנסות אותו אם הייתי מקבל רושם חיובי בהחלט הייתי שוקל לקנות.

יבואן שרוצה להיות רציני לא יחסוך בהפקת אירוע שכזה מן הסתם מי שרוצה לקנות אוטו כזה הם אנשים צעירים או אנשים שמרגישים צעירים ואין סיבה שלא יתנו לי לנהוג באף רכב גם שאני נחשב "נהג חדש" כי אם הייתי הולך אליהם לנסיעת מבחן לפני קנייה רב הסיכויים שהם היו שמים את ה100 שקל תוספת לביטוח והיו נותנים לי ליום את הרכב, למה הם לא עשו פה או למה הם לא כתבו את זה בהזמנה?

לפי מה שאני יודע לרנו אין מכונית שמשווקת בארץ עם 225 כוחות סוס המכונית הכי חזקה שהם הצליחו לעלות שם על המסלול היא הקליאו ספורט 197 כוחות סוס.

אל תפקפק בכישורי הנהיגה שלי, נהגתי ברכבים יותר חזקים אין סיבה שאני לא יצליח להתמודד עם רנו קליאו.

יש מדריך איתך ברכב אתה לא יכול להגיע למהירויות מטורפות במסלול קצר עם הרבה פניות, ואיך זה קשור לגיל?

לא החלטתי שזה רכב של זקנים זה היתה ציניות לגבי זה שהם לא נותנים לאנשים מתחת לגיל 24 לנהוג על הרכב רק בגלל שעולה להם הביטוח יותר לא היה אכפת לי לא להגיע לאירוע אם הם היו מציינים את זה בהזמנה הם היו חוסכים לי את הזמן ולא הייתי מתעצבן ולא כלום.

לפי ההודעה שלך נראה לי שאתה משוחד של רנו אתה עובד שם במקרה? למה אתה מנסה להגן עליהם או לתנשא עלי?

S2000

פורסם

טוב שהיה בימר. איזה אירועי מוטורי יכול להיות בלי בימר אמיתי?:roll:

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

דיי לבלבל את המוח, כל הרמה של ארוע והפקה שכזאת היא מבורכת.

בתרבות הרכב הדלה גם ככה אין לך שום זכות להתלונן...

אני הייתי בארוע והיה מאוד נחמד, לדעתי היה מאורגן מעולה מבחינת מסלול נחמד, כיבוד וצל חופשי עם מקומות ישיבה.

לא היה שם שום בלאגן והארוע היה דיי מסודר יחסית לארוע שההמון הישראלי משתתף בו, מאנשים שהיו גם באלפא אמרו ששם היה זוועת עולם ובקרסו היה יותר מאורגן.

כל הבכיינים למינהם, סלח לי אבל בן 18 זה ילד קטן ועוד יותר סלח לי אם אני מתקשה להאמין שמחר אתה מחליף את הטיגרה בקליאו ספורט חדשה.

כל עוד זה המכוניות שלהם זכותם לתת למי שירצו "סיבוב" אם אתה לא קהל היעד שלהם הם גם רשאים לסרב לתת לך סיבוב בגלל גיל או בגלל כל סיבה אחרת שעולה על דעתם.

אתה מאלה שבאים לקבל סיבוב חינם ועוד מתלוננים.

עכשיו תחסוך מכולנו את התבכיינות אם אתה יודע לנהוג או לא ונחזור לדיון על האירוע עצמו.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

• תוכן חדש...