Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קצת דיוק בעובדות, אם אפשר:

האירוע של אלפא התקיים בהדרכת "דרייב ארט" עם און יעקובסון וליאור לוי,

האירוע הנוכחי התקיים בהדרכת "מסלולים".

לגבי "האם המסלול זהה או לא" איני יודע, משום שלא הייתי נוכח באירוע של "רנו",

למרות שזה הגיוני, משום שמיקום הקונוסים סומן באירוע של אלפא רומיאו על הרצפה.

לא אמרתי שהמדריכים היו אותם מדריכים אמרתי שהמסלול היה זהה והיו מדריכים במסלול.

S2000

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הקליאו השחורה שעמדה מאוחר אכן הלך הקלא'ץ וחבל. אבל אני לא מופתע אחרי, כל ההתעללויות שגם הקליאו והמגאן ספורט עברו אצל כל הבוחני הרכב וכמובן, גם כל המגזיני רכב למיניהם אז היה אמור לקרות משהו. כמו שציינתי באחד המקרים שבאתי, לנהוג במגאן היא לא התניעה ולקח כמה וכמה פעמים, עד שהיא התניעה וזה היה מרגיז.

יניב

פורסם

ככול הנראה הקלצ' שבק חיים

השחורה נוסעת כבר כמה חודשים, ובחודשים האלה היא עברה חיים קשים מאוד

אני מניח שהקשישה שלי לא תעבור את זריקות הקלצ' שהשחורה הצעירה עברה בחודשים ספורים כול חייה...י

המגאן שנהגתי עלהה עברה למעלה מעשר אלף ק"מ בפחות מחודש.... כך שאני מניח שהשחורה עברה לא פחות, ושוב התנאים.... והנהגים

מה שלא קרה לה, אני מאחל לה החלמה מהירה.

emotion of motion

פורסם
הקליאו השחורה שעמדה מאוחר אכן הלך הקלא'ץ וחבל. אבל אני לא מופתע אחרי, כל ההתעללויות שגם הקליאו והמגאן ספורט עברו אצל כל הבוחני הרכב וכמובן, גם כל המגזיני רכב למיניהם אז היה אמור לקרות משהו. כמו שציינתי באחד המקרים שבאתי, לנהוג במגאן היא לא התניעה ולקח כמה וכמה פעמים, עד שהיא התניעה וזה היה מרגיז.

יניב

תעשו לי טובה. בוחנים של מגזיני רכב יודעים קצת לנהוג, ובטח שלא מתעללים בקלאץ' בלי הכרה. גם בנסיעות מבחן רגילות הנהגים לרוב לא גומרים את הקלאץ' ולו בגלל שלצידם יושב סוכן של היבואן.

רוב הסיכויים שהקלאץ' נגמר מהסיבה הפשוטה שבכמה שעות עלו על הרכב כמה מאות אנשים שלא לכולם יש ניסיון בגיר רגיל ושנהגו בו עם זריקות קלאץ' עצבניות והעברות הילוכים מוגזמות. קלאץ' נגמר מכזה דבר בקלות רבה, ואני משוכנע שרנו לקחו את זה בחשבון.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
תעשו לי טובה. בוחנים של מגזיני רכב יודעים קצת לנהוג, ובטח שלא מתעללים בקלאץ' בלי הכרה. גם בנסיעות מבחן רגילות הנהגים לרוב לא גומרים את הקלאץ' ולו בגלל שלצידם יושב סוכן של היבואן.

רוב הסיכויים שהקלאץ' נגמר מהסיבה הפשוטה שבכמה שעות עלו על הרכב כמה מאות אנשים שלא לכולם יש ניסיון בגיר רגיל ושנהגו בו עם זריקות קלאץ' עצבניות והעברות הילוכים מוגזמות. קלאץ' נגמר מכזה דבר בקלות רבה, ואני משוכנע שרנו לקחו את זה בחשבון.

רוני

אני אמרתי את מה שאני חושב, שלא רק האנשים הרסו את הרכבים ביום שישי. לפי דעתי רנו היו אמורים לעשות שלמי, שיש רשיון לידני מותר לנהוג על הרכב ולמי שאין אין לו מה לחפש שם. ואגב הבוחינים ברוב המקרים מנסים את הרכבים, עד המקסימום וסוחטים את כל מה שיש לו. ונוהגים באגרסיביות ברכבים ואתה, יכול להעיד בעצמך שאתם הבוחנים מנסים את הרכב בכל התנאים לא? הרי איך, תהיה לכם דעה מקיפה על הרכב. אבל בכל זאת היה אירוע נחמד אבל עדיין, צריך שעוד יבואנים יגדילו ראש ויתחילו לייבא רכבים ספורטיובים לארץ.

פורסם
אני אמרתי את מה שאני חושב, שלא רק האנשים הרסו את הרכבים ביום שישי. לפי דעתי רנו היו אמורים לעשות שלמי, שיש רשיון לידני מותר לנהוג על הרכב ולמי שאין אין לו מה לחפש שם. ואגב הבוחינים ברוב המקרים מנסים את הרכבים, עד המקסימום וסוחטים את כל מה שיש לו. ונוהגים באגרסיביות ברכבים ואתה, יכול להעיד בעצמך שאתם הבוחנים מנסים את הרכב בכל התנאים לא?

אני לא טוען שבוחני רכב של מגזינים לא נוהגים חזק על המכוניות, אבל יש הבדל משמעותי בין נהיגה חזקה או אפילו אגרסיבית במיוחד ששוחקת את הצמיגים, לנהיגה רשלנית ששוחקת את הקלאץ'. מי שיודע להעביר הילוכים לא שוחק את הקלאץ' גם כשהוא נוהג חזק, אבל מי שלא יודע ונותנים לו להעביר ראשון שני כמה פעמים לאורך מסלול קצר, בהחלט עלול לשחוק את הקלאץ'. עכשיו תכפיל את זה בכמה מאות אנשים שעלו על המכוניות בתוך כמה שעות, והנה לך קלאץ' גמור.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...