Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי מה שאני יודע לרנו אין מכונית שמשווקת בארץ עם 225 כוחות סוס המכונית הכי חזקה שהם הצליחו לעלות שם על המסלול היא הקליאו ספורט 197 כוחות סוס...

דר, אין משהו אישי נגדך, אבל כדי שתעשה קצת שיעורי בית.

למגאן ספורט (שהיא מבית רנו :wink:) דווקא כן יש 225 כוחות-סוס שהם קצת יותר מ-197.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
דיי לבלבל את המוח, כל הרמה של ארוע והפקה שכזאת היא מבורכת.

בתרבות הרכב הדלה גם ככה אין לך שום זכות להתלונן...

אני הייתי בארוע והיה מאוד נחמד, לדעתי היה מאורגן מעולה מבחינת מסלול נחמד, כיבוד וצל חופשי עם מקומות ישיבה.

לא היה שם שום בלאגן והארוע היה דיי מסודר יחסית לארוע שההמון הישראלי משתתף בו, מאנשים שהיו גם באלפא אמרו ששם היה זוועת עולם ובקרסו היה יותר מאורגן.

כל הבכיינים למינהם, סלח לי אבל בן 18 זה ילד קטן ועוד יותר סלח לי אם אני מתקשה להאמין שמחר אתה מחליף את הטיגרה בקליאו ספורט חדשה.

כל עוד זה המכוניות שלהם זכותם לתת למי שירצו "סיבוב" אם אתה לא קהל היעד שלהם הם גם רשאים לסרב לתת לך סיבוב בגלל גיל או בגלל כל סיבה אחרת שעולה על דעתם.

אתה מאלה שבאים לקבל סיבוב חינם ועוד מתלוננים.

עכשיו תחסוך מכולנו את התבכיינות אם אתה יודע לנהוג או לא ונחזור לדיון על האירוע עצמו.

עוד תגובה ארוגנטית,

לא התבייכתי על שום דבר ואין לי על מה הוזמנתי כמו כל אחד אחר לאירוע בהנחה שייתנו לי לבחון את הרכבים שהם מציעים על המסלול.

לפי מה שאני מבין מהתגובה שלך שאתה הולך לרכוש אחד מהרכבים של רנו ולכן הלכת לאירוע.

גם אני יתקשה להאמין שאני יחליף את הטיגרה שלי מחר ברנו קליאו ספורט חדשה - כי זה לא יקרה.

לא אמרתי שאני באתי במטרה לקנות רנו קליאו ספורט. כן באתי לראות מה הרכב מציע כי בעתיד הקרוב (שנה שנתיים) אני מתכוון להחליף רכב או לקנות רכב נוסף, תאמין או לא זה לא אכפת לי.

רנו היא באופציה או לפחות היתה עד שהבנתי שאין באפשרותי לקנות רנו בגלל הגיל אם זה קליאו ספורט קליאו רגילה או מגאן זה לא משנה.

וגם אם אני לא יקנה בעצמי באתי לבחון את הרכב כי כן אני יכול להמליץ היום לאנשים לקנות רכב מסויים.

וגם גם שאר המשפחה שלי לא תקנה בגלל שבאישהו מקום אני יכול להשפיע עליהם בבחירת רכב.

לקרסו זה לא משנה אם מכל אירוע מדהים שכזה כולם נהנו ורק בן אדם אחד התאכזב מכוון שהם מוכרים כל כך הרבה מכוניות שהם לא זקוקים לעוד לקוחות.

אני לא אגיב על אם באתי לקבל סיבוב חינם או לא אני פשוט לא ירד לזה כי אני חושב שהסברתי מספיק טוב.

אם זכותם לסרב זכותי להתעצבן.

S2000

פורסם
דר, אין משהו אישי נגדך, אבל כדי שתעשה קצת שיעורי בית.

למגאן ספורט (שהיא מבית רנו :wink:) דווקא כן יש 225 כוחות-סוס שהם קצת יותר מ-197.

סבבה, ראיתי במקום אחר שהיה כתוב שהיא באה עם 165 כ"ס בוואלה רכב כתוב שזה מגאן GT 2.0 טורבו (189 אלף שקל)

והגירסה שנייה לא צויין שנמכרת בארץ לכן הערכתי זה הגירסה הזאת.

S2000

פורסם

דעתי: המסביב היה ממש נחמד. שתיה, גלידה, עוגיות, צל, שירותים במרחק דקה הליכה.

אבל..הסיבוב היה מאכזב. בחצי דקה על המסלול אתה לא מספיק לקלוט כלום מהתחושה של הרכב(רק שיש לו כח והוא מתנהג די טוב-לא חידוש גדול..).

מסקנה: נסיעת מבחן חובה! על שתי העגלות!:-D

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

דר, אני דיי בדעה שלך לגבי עניין הביטוח והאפשרויות המוגבלות של רנו.

אבל, כדי לגשת לשם בביטחון מלא כמו שאתה מציג, ובגילך כדי שתידע דבר או שתיים על הרכבים

שאתה בא לנהוג בהם ולאו דווקא ממדריך הרכב של וואלה או אתר אחר המספק נתונים טכניים בלבד.

כי, כן מדובר במגאן ספורט שמחירה כ-190,000 ש"ח, וכן מדובר באותה מגאן שמצויידת במגדש טורבו.

למגאן ספורט ה"סטנדרטית" יש 225 כ"ס ולא זכור לי שאיי פעם הגיעה לכן מגאן ספורט מוגדשת בעלת 165 כ"ס.

גרסאות ה-R בנתיים אינן מיובאות לארץ, לא של הקליאו ולא של המגאן. למרות שאולי יהיו שינויים בעתיד.

פורסם
דר, אני דיי בדעה שלך לגבי עניין הביטוח והאפשרויות המוגבלות של רנו.

אבל, כדי לגשת לשם בביטחון מלא כמו שאתה מציג, ובגילך כדי שתידע דבר או שתיים על הרכבים

שאתה בא לנהוג בהם ולאו דווקא ממדריך הרכב של וואלה או אתר אחר המספק נתונים טכניים בלבד.

כי, כן מדובר במגאן ספורט שמחירה כ-190,000 ש"ח, וכן מדובר באותה מגאן שמצויידת במגדש טורבו.

למגאן ספורט ה"סטנדרטית" יש 225 כ"ס ולא זכור לי שאיי פעם הגיעה לכן מגאן ספורט מוגדשת בעלת 165 כ"ס.

גרסאות ה-R בנתיים אינן מיובאות לארץ, לא של הקליאו ולא של המגאן. למרות שאולי יהיו שינויים בעתיד.

אני מכיר את הרכבים של רנו פחות אבל אני יודע איזה רכבים יש בארץ אין לי יותר מידי מאשר וואלה רכב כי לא מביאים את כל המכוניות וואלה עד עכשיו מסקרים את רב המכוניות שנמכרות בארץ וכנראה שיש פה טעות שלהם.

אני מודע לכך שיש מגאן 225 כ"ס לא חשבתי שזאת נותנים לנהוג עליה.

אני מעדיף לנהוג על הרכב פחות דברים טכנים או נתונים באוויר כך שגם לא יצא לי לנהוג על הרכב. היה יותר חשוב לי לבדוק את הקליאו ספורט שיותר עיניינה אותי.

אני בטוח שהיה לי חוות דעת טובה אם הם היו נותנים לי להתקרב לרכב ולא דווקא למושב האחורי.

לא אוכל להגיד יותר מידי על האירוע חוץ מזה שבזבזתי את הזמן שלי שהגעתי לשם.

S2000

פורסם

הפכתם את השרשור לדיון על קרסו ה*** שלא מוכנים לתת לילדים בני 18 לנהוג על רכב ההדגמה משיקולי ביטוח (או קמצנות) וכך הם מאבדים המון קונים פוטנציאליים.

סבבה, הבנו, קיבלנו.

אפשר לעזוב את זה ?

כי חוץ מהנקודה הזאת והעובדה הטריוויאלית שגם ככה אי-אפשר לגבש הרבה דעה בעקבות סיבוב של חצי דקה אני חושב שמגיעים המון שבחים לקרסו על הרמה של אירוע כזה שהופק בצורה יפה.

היה צל, כיבוד נחמד (בורקסים/גלידות/שתיה חמה/קרה), תצוגת רכבים יפה (משהו כמו 3 מכל דגם בצבעים שונים + 3 רכבי הדגמה), שילוב של רכבי מועדון רנו וכל זה בצורה מסודרת ורגועה.

הייתי בטוח שהולך להיות שם בלאגן אטומי אחרי כל הסיפורים על האירוע של אלפא (שעוד היה למוזמנים בלבד, לא ?) ובמיוחד שזה היה אירוע פתוח לכל עם ישראל - "בואו בהמוניכם להתחרע לנו על המכוניות חינם אין כסף" (*) אבל זה ממש לא היה המצב (או שהם לא פרסמו את זה מספיק אבל זאת בעיה שלהם. לנו זה דווקא היה יתרון).

בקיצור, כל הכבוד להם, שימשיכו ככה וששאר היבואנים ילמדו.

(*) עם כל הבאסה שחלק מהצעירים חוו אני יכול להבין גם את הצד של קרסו שרצו לשים איזה שהוא קו ולנסות להגביל את הכמות והבלאגן. ואי-אפשר להתווכח שנסיעת חינם ברכבים הספורטיביים האלה מאוד יכולה לקרוץ לילדים שהרגע הוציאו רישיון סתם בשביל הניצול שבעניין (ואני ממש לא טוען שאתם כאלה או שאתם לא קונים פוטנציאליים רציניים אבל אתם צריכים להבין שאתם נופלים בתוך הקבוצה הזאת שכנראה קצת מרתיעה אותם).

174M4R - אחלה תמונות. אהבתי את זאת עם האוכל והפרוספט :wink:

אה, כן, למי שלא היה נספר את מה שכל הזמן דאגו לספר לנו בכריזה: ראם סמואל קנה מגאן ספורט כחולה (נראית באחת התמונות) והוא קיבל אותה ממש אתמול :-) שיתחדש 8)

ניר

פורסם

אתם טוחנים מים במקום לראות מה יש בתמונות ולהינות :)

רק אני חושב שהקליאו ספורט נראית מדהים בכחול?

:)

פורסם

למה ב-אודי כן אפשר לעשות נסיעת מבחן ב-S3?! :?

אי אפשר. אין S3 לנסיעת מבחן.

מצד שני, ברכבים שכן יש לנסיעת מבחן (לא כולל A8/S8) - אפשר לקבל נסיעת מבחן גם מתחת לגיל 24.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
איזה מזל שלא הגעתי,אם הייתי רואה אותך שם בתור,עצבני...הייתי מצטער שבאתי. מה אתה מקשקש תגיד לי?! מישהו חייב לך משהו? משיקים אירוע ענק,עם כל מה שמסביב ומה שמעניין אותך זה לנהוג 800 מטר ברכב שלא שלך ולא ייתן לך שום דבר חוץ מלהגיד לכמה חברים ש"קרעת" אותו והוא מגניב?!

אני בעד "לכסוך" בהפקת אירועים שכאלו בעלויות ביטוח -ולא- לבטח מתחת לגיל 24 (נהג צעיר). למה לתת לך בידיים 225 כ"ס בידיים כשאתה בן 18 ויש מאות אנשים צופים במקום?אה?!

מה שהכי אהבתי אצלך,זה שהחלטת שזה "רכב של זקנים":-P.

ליצן...

שבת-שלום!

יש אנשים, גם בגיל 18 (אמנם מעטים מאוד) שלמדו המון, לקחו הרבה קורסים, שיכולים ללמד גם כאלו שנוהגים 30 שנה על הכביש (וחושבים שהם יודעים לנהוג ספורטיבי) איך לנהוג, אני מאמין שמי שמוזמן לאירוע כזה, ומגלה בתחום עניין הוא לא סתם ערס בן 18.

אני לא ישכח שנסעתי פעם ברכב עם מישהו שאמר שברוסיה היה לוקח מקומות ראשונים בקטרטינג, יש לו נסיון בנהיגת מירוצים , בתכלס הקווים שלו בכביש יותר גרועים מתלמיד בשיעורי נהיגה.

פורסם

ניר, אתה צודק ב-100%. באמת כל הכבוד על כל ההתנהלות הזאת!

אבל, אל תשכח, שאני, את נסיעת המבחן ביקשתי ביום אחר ללא ה'בלאגן' וגם לזה התנגדו.

באמת שחשבתי לכיוון של אחת כזאת בהשוואה ל-MX5 שאני עדין מתעניין בה.

דיסקוור, אני יודע. סתם הצגתי קיצוניות עם ל-S3.

אין לי בעיה לקפוץ לאודי רגע ליידי ולבדוק אילו מכוניות בדיוק יש לנסיעת מבחן.

הקטע היה העיקרון, שדווקא באודי "ילד" בן 18 כן יכול להנות מהשירות המינימאלי הזה.

אז למי שלא הבין, אני כן מברך את ההתנהלות, את היוזמה ואת הרצון.

הדרך לעומת זאת קצת לוקה בחסר.

פורסם

טל, לא כל כך הבנתי, אתה ביקשת נסיעת מבחן על הקליאו החדשה ובקרסו אמרו לך שהם לא מעוניינים כי אתה מתחת לגיל 24!?

נ.ב

מחר יעלו עוד תמונות

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

לא, ביקשתי על המגאן ספורט.

המגאן היא הרכב המושלם מבחינתי שיכול לתת לי את חווית נהיגה אמיתית וגם לתת לי בנוסף

את הדבר שהתגעגעתי אליו כל כך עם הקליאו - הטורבו!

כל זה קרה בכלל לפני שבועיים כאשר הרשמתי טלפון בצורה מסודרת לחברה

לאחר שהייתי שם שבוע לפני ולקחתי את כל הפרוספקטים המתאימים והצעת מחיר.

• תוכן חדש...