Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש לקנות צמת חוטים חדשה להזרקה עבור רנו מגאן דיזל שנת 2000 (מנוע F8Q).

המספר הקטלוגי שיש לי הוא: 8200028634

המחיר שניתן לי במוסך עבור כבל חדש כזה היה ממש גבוה לדעתי.

האם אתם יכולים להפנות אותי לספקים אמינים בארץ או בחו"ל שמחזיקים רכיבים חדשים כאלה?

פרטים נוספים על הכבל , טלפונים של ספקים, כתובות של אתרי אינטרנט מתמחים בחו"ל וכו', כל דבר יכול לעזור

בתודה

r_Image043.jpg

פורסם

הכבל הזה עשה לי כבר בעיות בעבר, והבנתי מהמוסכניק שהוא בעיתי במיוחד בדגם הזה ולא מומלץ לקנות משומש.

מה דעתך? כדאי להתעקש על חדש?

פורסם

הכל תמיד תלוי מחיר :-D

ולכן אני מחפש ספקים ומחירים של כבלים חדשים ממקומות אחרים (גם חו"ל), ובמקביל אבדוק גם משומשים.

אז האם למישהו יש פרטים נוספים על הכבל , טלפונים של ספקים, כתובות של אתרי אינטרנט מתמחים בחו"ל וכו',

פורסם

האם מישהו יודע להגיד לאיפה מתחבר כבל כזה, וקצת יותר פרטים עליו?

היכן אני יכול למצוא שירטוט של כבל כזה?

פורסם

אם אתה גר בבית פרטי עם שטח, הייתי מציע לך לשקול ברצינות קניה של מגאן זהה מהמרכז של הצבא.

במכרז האחרון ראיתי מכוניות שיכולת לזכות בהם גם ב 3000 שקל (עם תאונה, מנוע גמור, חוסר בחלקים ועוד).

ככה אתה מבטיח לך תורמת איברים בהישג יד.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

ניתן לבצע תיקון לצמות חשמל בעלות נמוכה יותר בהרבה מאשר להחליפן. חשמלאי רכב מקצועי יקח את העבודה על עצמו ללא חשש ויתן גם אחריות.

מה בדיוק הבעיה? חוץ מחומצה של מצבר על הצמה שפוגעת בה אני לא מכיר בעיות שיש לצמות אלו וגם אז אין בעיה לתקן אותן.

• תוכן חדש...