Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נעול על דגם מסוים, Nikon P50, וכאשר התקשרתי ל"הדר" (היבואן), נאמר לי שהמחיר הוא 1050 ש"ח, שזה מחיר די מקובל עליי. כאשר הרצתי הדגם ב- גוגל ישראל, הגעתי לכאן: http://www.isramarket.com/product.aspx?p_id=7642

מה דעתכם? כיצד יכול להיות פער שכזה? מה אני מפספס? מישהו אגב מכיר את אתר המכירות הזה? מומלץ?

תודה מראש.

פורסם

זה אומר שמעבר ליבואן הרישמי (אליו כנראה פנית), יש עוד חברה קטנה שמייבאת את אותן המצלמות לארץ.

לי אישית אין בעיה עם זה, וכבר קניתי כמה וכמה מצלמות מייבוא מקביל ללא שום בעיה (גם במימוש האחריות). אבל אני מניח שיהיו אחרים שיטענו אחרת. החסרון הוא שלרוב את האחריות תצטרך לממש אצל היבואן שלך ולא אצל היבואן הרישמי, שלרוב יש לו פריסת סניפים עדיפה ומערך שירות מבוסס יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

זה אומר שיש סיכוי גבוה שאתה קונה מוצר FR

וזה אומר שבתקלה שבה היבואן לא יוכל לטפל (שזה רוב התקלות כי אין לו כאן מעבדה מאושרת של ניקון בניגוד ליבואן הרשמי) = המצלמה שלך תיסע לחו"ל - תשב שם 5 שבועות ותחזור כשהמשלוח הלוך ושוב על חשבונך.

פורסם
זה אומר שיש סיכוי גבוה שאתה קונה מוצר FR

וזה אומר שבתקלה שבה היבואן לא יוכל לטפל (שזה רוב התקלות כי אין לו כאן מעבדה מאושרת של ניקון בניגוד ליבואן הרשמי) = המצלמה שלך תיסע לחו"ל - תשב שם 5 שבועות ותחזור כשהמשלוח הלוך ושוב על חשבונך.

במחיר של הזולה הוא יכול לקנות שתיים, כך שתהיה לו אחת ספייר.

גם אם היא "מחודשת" זה שווה.

מחודשת זו מצלמה שהיתה תקולה ותוקנה ע"י היצרן, באחריות.

השיקול שהצגת רלוונטי למצלמות ברמות גבוהות יותר ויקרות יותר. מעבדה, תיקונים, מערך שירות, לסוע לחו"ל... מי יסיע לחו"ל מוצר שעלותו כחדש 600 ש"ח?!

במקרה כזה, לקנות את הזולה.

אבל למה דווקא P50?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אז מה אתה אומר?

שמי שקונה מוצר ב 600 ש"ח לא צריך לקבל שירות?

או כשהמוצר מתקלקל הוא צריך לזרוק אותו ולקנות עוד אחד כי גם ככה הוא חסך חצי מחיר?

חבר טוב שלי עשה את אותה הטעות ואני חושב שכתבתי את זה כבר.

קנה מקאמרה מצלמה בחצי מחיר כי היא היתה מחודשת.

כשהגיע הביתה וניסה להכניס את כרטיס הזיכרון הוא לא הצליח כי הפינים בפנים היו עקומים.

כשחזר לחנות האשימו אותו בזה ולא היו מוכנים בשום אופן לתקן או להחליף

אז הוא קנה עוד מצלמה והפעם שילם קצת יותר אבל קיבל מצלמה חדשה עם שנתים אחריות.

מה הוא הרוויח כאן? כלום.

ואם אתה חושב שזה מקרה יחיד - תכתוב בגוגל קאמרה.

פורסם

אותו מקרה היה לי עם מצלמה של canon, אני אישית העדפתי לשלם עוד כמה מאות שקלים כדי לקבל אחריות של " קרט " .

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

מחודשת זו מצלמה שהיתה תקולה ותוקנה ע"י היצרן, באחריות.

אגב (כבר אי אפשר לערוך את ההודעה המקורית)

תחת ההגדרה הזאת בארץ, נכנס גם מכשיר שנקנה, השתמשו בו והוחזר חזרה לחנות כי לא התאים לקונה.

במקרה כזה אורזים אותו מחדש ומוכרים באריזה שונה (בד"כ לבנה עם מדבקה של היצרן)

אתה לא יכול לדעת למה המוצר הוחזר, אתה לא יכול לדעת אם הוא לא נפל ואיבד את המיקוד (מצלמה למשל). אתה לא יכול לדעת כלום למעשה - למעט העובדה שיש לך "אחריות" שלא שווה את הנייר שהיא מודפסת עליו.

אגב 2

בקמרה התפוצצה פרשה לפני כמה שנים שבה החברה הנחמדים קנו סטוק נכבד של מצלמות FR שהגיעו כKIT - פירקו את הגוף ואת העדשה ומכרו אותם כחדשים בנפרד.

99 אחוז מהאנשים לא שמו לב לזה עד שהאחד שכן שם לב תבע אותם.

הם טענו שזאת היתה טעות "בתום לב" או קשקוש דומה.

לא זוכר כבר מה נסגר עם זה - זה היה באחת מהמכירות הפומביות - אבל לאחר מכן יצא חוק שמצלמה שהיא מחודשת חייבת לפי החוק להיות מסומנת כך.

פורסם

אני עם ceyal.

אתה רוכש ממיטב כספך מוצר שאתה מצפה ורוצה להינות ממנו.

אם תחסוך עכשיו ותצטרך לרוץ למעבדות וטרטורים אז הכסף הזה שחסכת לא שווה כלום.

אין דברים חינם! בדיוק כמו שאי אפשר לרכוש רכב משומש ואיכותי במצב מצויין בחצי ממחירון ריאלי סתם כך.

רבים הסיכויים שמדובר במוצר FR.

גם ליבואן מתחרה יש עלויות, לא בטוח שהן מסתכמות בחצי מהיבואן הרשמי.

פורסם

אתם מדברים כאלה שטויות.

תבדקו כמה המצלמות האלה עולות בחול ותבינו שהסיבה האמיתית למחירים השערוריתיים שהיבואן ה"רשמי" גובה היא תאבת בצע.

פורסם
אז מה אתה אומר?

שמי שקונה מוצר ב 600 ש"ח לא צריך לקבל שירות?

או כשהמוצר מתקלקל הוא צריך לזרוק אותו ולקנות עוד אחד כי גם ככה הוא חסך חצי מחיר?

לא.

מה הקשר בין מחיר לשירות?

אני אומר שלשלם כפול זה אף פעם לא משתלם.

פורסם
אגב (כבר אי אפשר לערוך את ההודעה המקורית)

תחת ההגדרה הזאת בארץ, נכנס גם מכשיר שנקנה, השתמשו בו והוחזר חזרה לחנות כי לא התאים לקונה.

במקרה כזה אורזים אותו מחדש ומוכרים באריזה שונה (בד"כ לבנה עם מדבקה של היצרן)

זו לא ההגדרה, זו רמאות.

• תוכן חדש...