Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי RV (אר.וי)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רואה שיש בארץ קהילה שבעניין של שיפוץ קטנועי RV, וכן מחירם בהתאם.

מישהו יכול להאיר את עיניי ולספר לי מה מיוחד בדגמים האלה?

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תסתכל:

1982_RV50_white_580.jpg

מדובר בגור אופנוע....

ומי לא אוהב גורים?

שמנמנים כאלה, מלאי אנרגיה ושובבים, חמודים ולא מסוכנים, עד שהם גדלים והופכים ל-R750-ואז הם ממש מסוכנים-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

רן אל נשכח לפני המעבר למפלצת של R750 יש לנו את ה RGV 250שהוא בזער אנפין אופנוע מרוץ קטן.

חבל שהאופנוע לא נשמר, וכיום קיימים 2 להערכתי, אחד בשיפוץ והשני שילדה ללא מנוע.

rgv250fd3.jpg

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בעוונותי אני גרמתי למותו ללא עת של אחד מה-RGV המדוברים, שהיה גומר יותר מהר ממני...את המנוע כמובן!

אז הייתי צעיר ושעיר חסר פחד ודאגות......ובמבחן ראש בראש אני הפסדתי והוא שילם את המחיר....

במבט לאחור עדיף RV...לטיולי שבילים רגועים! - רן

פורסם

מייקל יש לך נתונים טכניים על האופנוע הנ"ל (500)?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

רגע של רצינות?

מתחילת שנות השבעים, התחיל המרוץ המטורף אחרי עדרי הפוני והמוסטנגים או בשמם הידוע יותר כ"ס....

בתחילה ע"י הוספת צלנדרים והגדלת הנפח, עבור דרך נסיון עקום להוספת מדגש טורבו, ועד להפחתת משקל

סטייל דוגמנית אנורקסית ותעלולים הנדסיים להגברת המהירות והכוח, דגמים המיועדים למסלול מצאו עצמם מהר

מאוד עושים דרכם לשוק האזרחי ולכביש הציבורי,

במהלך מרוץ החימוש נפלו בדרך כמה החלטות קריטיות המשפעות עלינו עד היום, והרוכב הממוצע נשכח אי שם

בדרך.

המחיר המופרז שאנו משלמים היום בכדי לרכב על אופנוע שכישוריו של הרוכב הממוצע לא מדגדגות לו את קצה

הפיסטון, הורג אותנו בדרך.

קולם של הרוכבים השפויים לא נישמע מספיק חזק, והגעגוע לשני גלגלים מנוע ושילדת ברזל חביבה הולך ומחריף!

אם מישהו היום היה בוחר ליצר מחדש אופנוע דוגמת ה- ההונדה 750CB פשוט אמין ויפה (לפחות לטעמי) היה מגלה לפתע

את כל הרוכבים ששכחנו בדרך!

התצלום להמחשה בלבד-הכותב אינו אחראי לנזקים שיגרמו למתבוננים!-רן

honda-cb750-2.jpg

פורסם
רן אל נשכח לפני המעבר למפלצת של R750 יש לנו את ה RGV 250שהוא בזער אנפין אופנוע מרוץ קטן.

חבל שהאופנוע לא נשמר, וכיום קיימים 2 להערכתי, אחד בשיפוץ והשני שילדה ללא מנוע.

rgv250fd3.jpg

ל'[/quote

ויש את הינוקא שבחבורה WOLF 50 CC

t4z5jdqiorwo.jpg

"ברוכים הבאים לעולם הטילונים"

אלבום צילומים - http://public.fotki.com/ufd41/

אתר הטילונים הקלאסיים I.C.M וכל השאר - http://icmisrael.com/

פייסבוק - http://www.facebook.com/groups/icmisrael/

פורסם

אם בקלאסיקות עסקינן, הF כיום מבוקש פחות מה-K וניתן להשיגו במחירים לא גבוהים, ואילו ה=K הקלאסיים צוברים תאוצה בשוק האספנים.

קצת זכרונות מגיורו של צ'רלי בראון.

P1010592.jpg

P1010595.jpg

P1010596.jpg

P1010598.jpg

P1010597.jpg

P1010599.jpg

CB750 600 X 800.jpg

פורסם

קצת פרטים שאספתי על הRGV

מנוע V טווין, 2 פעימות , משהו באזור ה70 כ"ס (לא יודע בדיוק).

באופנוע יש מערכת של תריס בפליטה ,שנשלט ע"י מנוע חשמלי וכבלים במקום העלה הקפיצי או הכלום שיש בשתי פעימות אחרים.

(הכל לפי חבר ,שהבוס שלו היה מרכיב אותם ביבואן )

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

מדובר בגור אופנוע....

גור זו הגדרה נפלאה.

יש לי אלפי ק"מ על-גבי דו"גים שונים במקומות רבים בעולם ועדיין כשאני חוזר אחרי חצי שעה על ה RV בשבילי הכורכר אף אחד לא מצליח למחוק לי את החיוך , בייחוד אם הדרדס שבסימלון מסכים לבוא איתי.

אני תמיד תוהה איך כזה קטן וכזה לאט יכול לעשות כזה כיפ.

ל whiteraver : אני משער שמה שבסימלון שלך מיוחד לך ואני....אני אפילו לא מזהה מה זה ולא מבין למה צריך גנט 19

כל אחד והשריטה שלו :-).

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם
מייקל יש לך נתונים טכניים על האופנוע הנ"ל (500)?

ל'

ליטל

עוד תגובה - פשוט לא הייתי שקט כי זה ממש חשוב :

בטוח שתוכלי למצוא כאן פרט או שניים

ישי

Without trying to be too modest: 135bhp Rear Wheel, 148Kg loads of midrange!

http://www.suzuki-rg500.com/rgv500.htm

http://www.rgv-500.com/gamma_links.html

2001SUZUKIRGV500-GammaXR-B1.jpg

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

rgv 500 מנוע 2 פעימות 4 צילינדר בעל נתוני הספק משקל ,בערך 150 ק"ג על 130 כ"ס ,אגב יש לו קרוב משפחה מבית ימאהה rz 500 ,וגם מבית הונדה nsr 500 אני מאמין שיש פה אנשים שמתמצאים האינטרנט יותר ממני ויוכלו להרחיב את המידע כולל תמונות

• תוכן חדש...