Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד מוסטנג 67

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רן רק בישבלך

1.הרפילקה של הקונאטש עברה שיפוץ מכאני מסאבי בחודשים האחורנים

נשאר לה ריפוד וצבע.

2.ה"שלבי" שהוא דיבר בהודעה ביד שתיים הינה אחת מ 2 הרפילקות אלינור שנבנו בארץ

וכן שתיהן מאוד מושקעות אבל לא שלבי אמתיות, (אם אתם שואלים את דעתי האישית הם הרבה יותר טובות משלבי... במיוחד זאת של ארז שקד, אבל זה כבר דיון אחר.)

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
הבחור אולי כן משקר ואולי לא...אבל תאמינו או לא לפני חצי שנה פלוס מינוס ראיתי בלוח יד שניה פורד פאסטבק שלבי GT500 הרכב על 500.000 שקל ראיתי תפרסום והלכתי אחרי שעתיים התקשרתי לבן אדם והוא מכר אותה...זה לא הייתה סתם תמונה הרכב בעל מספרי רכב אספנות ובישביל שיאמינו לו הוא צילם תרכב לייד מלון תדמור בהרצליה פיתוח לייד עוד מכניות עם מספר צהוב(ישראל)..

אני גם חושב להביא רכב כזה מצאתי אתר מיוחד לשלבי לא EBUY...דרך אהתר הזה אפשר להזמין שילדה בודי ואת החלקים שצריך מבנים ובחוץ ובנות אותו להוצאי אישור ממשרד הרישוי..http://www.mustangsplus.com/xcart/home.php נקווה שבאמת אני יצליח לעשות את כל זה...שבוע טוב חברה..

אהלן חבר

ה"שלבי" הזאת היא "שלבי" תוצרת הארץ שהתחילה את דרכה לפני כשנתיים בערך כמוסטנג ישנה 6 צילינדר אצל נתן פליישר מהנדסת חלומות שהפך אותה לרפליקת "אלינור" עם בניות פיבר מאסיביות (ולא רעות יש לציין). בעיני התוצאה לא מדהימה, פנים הרכב יצא לא קרוב אפילו למקור. אבל העיקר הכוונה... הבעלים או יותר נכון המזמין היה תייר עתיר ממון שמגיע לארץ פעם בכמה חודשים.

לסיכום, שלבי היא ממש לא. אבל אחלה תחפושת סה"כ.

פורסם

אבל יש שלבי מקורית בארץ.

יש לי חבר שראה אותה במו עיניו והיא לא בבניה של אף אחד חוץ מהסדנא של שלבי עצמו.

אני עוד עובד על זה שאני גם אצפה בה מקרוב.

פורסם

אה שכחתי יש גם את חבר של גידי שגם חיי בסרט שיש לו שלבי אבל גם זה הופרך עלידי מייל מכמה חברים שעובדים בחברה בלאס וגאס,

בכל מיקרה כפי שאמרתי בעבר שלבי זה לא כזה להיט,האפטרמרקט גורם למוסטאנג שהייתה פעם 6צלייגר להשאיר לשלבי אבק בכל תחום אפשרי גם עם 289 בבסיס,

סיקס,יש לך כמה טעיות קטנות הצנוע לא נבנה אצל פליישר, האוטו עבר ישור קו מסיבי במקום אחר, ונכון להיום האוטו במצב מכאני מדהים,חוץ מיסה הבחור עולה חדש מקנדה נחמד מאד,האוטו בבסיס היה c code כלומר מנוע 8 מקורי והוא עדיין שם

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תוכן חדש...