Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבחירה בין 206CC 2001 ו 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב לאחר אין ספור חיפושים הבנתי כי ביד 2 אני לא הולך למצוא 206CC ועברתי לשלב ההצעות לאנשים ...

א. שנת 2004 , 19,000 ק"מ , מכה קטנה על המכסה מנוע , יד 1

ב.שנת 2001 , 75,000 ק"מ , יד 2

אני זקוק לרכב שיסע כל יום עד אשדוד ובחזרה מינימום (הערכה של 30,000 ק"מ בשנה אני הולך ליסוע)

ולכן

א. האם הרכב משנת 2001 יספק אותי או שהוא לא מתאים לכאלו נסיעות ואני יבלה שעות במוסך?

ב.כמה עולה להחליף מכסה מנוע ?

ג.איזה טיפולים אני צריך לעשות לרכב משנת 2001 וכמה זה יעלה לי ?

ד.הבנתי שרצועת טיימינג צריך להחליף כמה זה עולה?

1000 תודות

פורסם

למה להחליף מכסה מנוע בגלל מכה קטנה?

ברור שאם אתה מתלבט בין שני הרכבים שתיארת אז עדיף את שנת 2004, למרות 19,000 קילומטרים נראים חשודים לרכב בן 4-5 שנים ואני מציע לך לבדוק את זה טוב.

ברור שרכב שנת 2001 יכול להתאים לצרכים שלך אבל 2004 עומד בתקציב אז אין ספק שהוא עדיף, כמו שאם רכב חדש יעמוד בתקציב שלך אז אין ספק שהוא עדיף.

בהצלחה

פורסם

יש אחת למכירה בגבעתיים.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • תוכן חדש...