Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברמה העקרונית המגבר הוא מסדרה נמוכה של קראנטש,

אם כבר אתה הולך על קראנטש אז הייתי הולך על סדרת V-DRIVE

או על סדרת ה BLACKMAXX

שהם הסדרות החדשות של קראנטש,

אני מציע לך שתחפש אם תמצא את הסדרות החדשות במחיר טוב תיקח

אם לא אז לדעתי תחזור לרוקפורד.

(אבל שוב פעם זה עניין של טעם, תלוי אם אתה מחפש איכות או עוצמה, אם אתה מחפש איכות נטו וכמובן גם עוצמה לך על הרוקפורד. המגבר שאתה מדבר עליו לא היה לי ניסיון איתו ככה שאני לא יכול כל כך להרחיב.)

פורסם

רוקפורד זה מגבר הרבה יותר טוב מהלנזר VIBE אבל המגבר הזה ספציפי הוא חלש (באזור ה4X35W) לכן אני לא יודע אם הוא יספק אותך אבל זה אפשרי.

לנזר וקרנץ' הם מגברים ברמה זהה פחות או יותר כשמדובר בסדרת הVIBE וה V-DRIVE (שאני לא יודע אם עדיין מיוצרת) והן סדרות טובות בשביל המחיר שלהן. לשתי החברות יש מגברים ברמה נמוכה יותר מהסדרות האלו שאותם לא הייתי קונה והייתי מעדיף את הרוקפורד עליהם.

תקדיש קצת זמן לחיפוש מגבר משומש (יותר מיום), הרבה פעמים אפשר למצוא מציאות.

פורסם

יש לי עוד הצעה

סאב של רוקפורד דגם 1412 מיסדרת הפנש בתיבה מקורית עבד 4 חודשיים ב600???

שווה??? או כדי את פיוניר

אני לא מוצא את פרטים על הסאב הזה..

• תוכן חדש...