Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[ייעוץ] מחשב נייד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
sony vaio

איכותי בטירוף, אחריות מלאה עם איסוף והחזרה הביתה (וגם מחשב חילופי במידת הצורך)

בשביל האחריות המלאה של היבואן צריך לקנות מהיבואן. ומחירים שהוא הדביק למחשבים הללו בארץ שערורייתיים (~20 אלף שקל).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אכן מתן , מי בדיוק הנותן שירות?

מה גם שגם כשקונים מהיבואן ומאריכים אחריות יש בעיות.

חבר עם ואיו חיכה חודש ומשהו למקלדת חלופית כששלו התקלקלה!

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

היבואן הוא לייף.

יש ניידים שלהם שמתחילים גם ב5K ש"ח, ומגיעים גם ל12K ש"ח - לנייד במשקל 1.18 (לא טעות) ק"ג עם סוללה שמספיקה ל5 שעות ושלדה שבנויה מקארבון.

הם גם נותנים אחריות על תקלות תוכנה, במקרה ויש תקלה יבוא שליח וייקח את הנייד לתיקון חינם.

ד"א לדל יש שירות זוועתי בארץ. ויותר מזה איכות הניידים שלהם פשוט לא מספיק גבוה.

פורסם

מתן , לייף לא בדיוק יבואן להיט (לא אני אמרתי , משהו בתחום שעובד איתם אמר)

כל המחשבי 13" ומטה מתחילים ב8 אלף - נגמרים בהרבה יותר

ולדל פרטיים יש שירות לא רע בארץ , והמחשבים שלהם בהחלט איכותיים.

הדגמים מהVOSTRO ומעלה משתווים יפה מאוד לרוב הVAIOים שתוכל למצא (אבל נכון , פחות מעוצבים)

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

הספקים העסקיים של דל עברו לא מזמן לשיטה עבודה חדשה (דיווח תקלות למרכז האירופאי ביוון :screwy:) ומאז דווקא נותנים אחלה של שירות.

לגבי האיכות, אם DELL לא מספיק איכותיים - מי כן ? :roll:

Lenovo? טושיבה? HP? פוג'יטסו? ASUS? אף אחד מהם לא עולה באיכות על המכשירים של DELL ורובם דווקא נופלים בצורה משמעותית.

פורסם

כאחד שמתעסק, מוכר ועובר השתלמויות בנושא - יצא לי לראות כל מיני ניידים ואני יכול להגיד שמבחינת כמות הלקוחות שחוזרים אלינו עם תקלות ותלונות על השירות של היבואן, השירות של דל -בארץ- טעון שיפור. בנוסף האחריות היא 3 שנים בארץ ולא בינלאומי (לרוב הדגמים) והיא PARTS ONLY.

לVAIO יש גם דגמים זולים וטובים. מבחינת איכות חומרים הם הטופ של המבחר בארץ, הכל מעוצב ונוח למגע.. מקלדת בפרישה טובה שמאפשרת גם הקלדה עיוורת בקלות, מסך הרבה יותר איכותי שנקרא אצלהם X BLACK אם אני לא טועה ואחריות מקיפה

שים לב שהם מהווים רק 4 אחוז מכלל המכירות של הניידים בעולם ונחשבים ליוקרתיים מאוד.

פורסם
לגבי האיכות, אם DELL לא מספיק איכותיים - מי כן ? :roll:

Lenovo? טושיבה? HP? פוג'יטסו? ASUS? אף אחד מהם לא עולה באיכות על המכשירים של DELL ורובם דווקא נופלים בצורה משמעותית.

ה consumers report נתן ציון אמינות טוב לטושיבה ול ibm (לפני תקופת lenovo) . האם תוכל לפרט?

Matan g כתב:

כאחד שמתעסק, מוכר ועובר השתלמויות בנושא - יצא לי לראות כל מיני ניידים
כנ"ל , האם תוכל לפרט בקשר לטושיבה ?

תודה

יהודה

פורסם

המלצה שלי זה MACBOOK או שאם אתה באמת מתכוון גם לשחק עם המחשב תחשוב על הMACBOOK PRO

לאחר ניסיון מר עם מחשבים ניידים והאחרון שלי שמת לפני פחות משבוע לאחר כשנתיים בלבד של HP אגב,הפתרון כרגע מבחינתי זה או להחליף לוח אם או לקנות מחשב אחר.

אני כרגע רק מחכה קצת ועוד כחודש מתכוון לקנות MACBOOK PRO מארה"ב,לדעתי אין מערכת הפעלה טובה יותר מהמערכת של MAC

WINDOWS זה חיכוי עלוב בעיקר VISTA ששם אתה ממש רואה את הניסיון של MICROSOFT לחכות את הOSX ואפילו את זה לא הצליחו לעשות בצורה טובה.

קח בחשבון שבPRO אין מסך 13" אלא רק 15 או 17

בMACBOOK הרגיל מגיע רק עם מסך 13.3" המחשב קומפקטי,יהמסך מספיק גדול לדעתי,אבל ההבדל כמובן לא משמעותי במשקל ואני הייתי בוחר בPRO בגלל שאתה בסופו של דבר מקבל יותר מחשב עבור הכסף שלך,כרטיס מסך 8400M GT,דיסק קשיח גדול יותר,מסך גדול וטוב יותר,ועוד דברים נחמדים כמו יציאת DVI ללא מתאם כאשר בMACBOOK הרגיל צריך מתאם מיוחד לזה

אגב קח בחשבון שינה גירסת OFFICE של MICROSOFT ל MAC,וכמו שנאמר כאן תמיד אפשר לעשות DUAL BOOT עם XP או TRIPLE עם UBUNTU או משהו בסגנון,בגלל שמדובר בINTEL אין שום מגבלה בנושא.

לגבי הCENTRINO2 זהו איננו אלא BRANDING של INTEL,ההבדל בין מחשב CENTRINO למחשב ללא CENTRINO זה CHIPSET+מעבד+כרטיס אלחוטי של INTEL,אם אחד מהם לא של INTEL זה לא CENTRINO אבל זה לא משפיע על ביצועים או על יעילות העבודה,ככה שאני לא מתלהב מכל המדבקות האלה.

זה בדיוק כמו רמות גימור במכוניות "ספורט" אבל זה רק שופוני אין שום דבר ספורטיבי ברכב,כנ"ל CENTRINO אינו אלא טריק שיווקי מבריק של INTEL

פורסם

מתעלק על השרשור במקום לפתוח אחד חדש:

יש לנו אפשרות לקבל את המחשב הנ"ל:

http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?productID=2547

מה דעתכם עליו? איך הוא נחשב היום בעולם המחשבים הניידים?

ואם יש מחשב נייד שעדיף עליו עד טווח המחיר של 10K, אשמח להמלצות מכם.

אלון.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

אלא אם חייבים נייד עיסקי וכזה קטן , הייתי הולך על הווסטרו 1310.

אם חייבים נייד כזה קטן הייתי הולך עליו, סה"כ מחשב לא רע (קצת עדין)

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם
ה consumers report נתן ציון אמינות טוב לטושיבה ול ibm (לפני תקופת lenovo) . האם תוכל לפרט?

תודה

יהודה

IBM לפני תקופת לנובו היו אחלה של מחשבים.

מאחרי השתלטות לנובו, כמה מחשבים שהיו פה בעבודה עשו רק בעיות.

לגבי טושיבה - פשוט תקרא עליהם בפורומים.

• 5 שבועות מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...