Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני בדעה שאם עושים דברים בסדר גודל שעולה כמה אלפים עושים אותם ביסודיות.

לא מביאים מנוע מסריח מפירוק בארץ. מנוע מייבוא עולה 3500 שקלים לפחות, וזה במידה ומצאת אחד כזה שלא נשחט. גם אם תביא מנוע מייבוא עדיין לא תדע מה מצבו, לא כל מנוע בארץ הוא מסריח ואחריות על ייבוא ועל פירוק תפוג הרבה לפני שיצוצו בעיות.

תוסיף לזה את העלויות של פירוק והרכבה ועוד אביזרים נלווים כמו משאבת מים, רצועות, מותחנים ושיפוץ כללי של כל מיני צינורות ופלאנצ'ים - ותגיע בכיף לשישייה. לא יודע מאיפה הבאת את המחירים האלו (משאבת מים, רצועות ו"נלווים למיניהם" עולים גרושים) אבל שיהיה לך בכיף, לפני כמה חודשים התעניינתי במנוע מייבוא כולל עבודה במוסך בקרית חיים וקיבלתי הצעה של 4K, תוסיף עוד 300/400 ש"ח לקלאץ ועדיין לא עברת את ה5K.

כמובן שיש את הגירסא החאפרית - להרכיב בפירוקיה מנוע קומפלט מרכב אחר וללכת לאשר. גם את זה ראיתי. אבל כאלה דברים לא יהיו ברכב שלי. גם אם שמים מנוע מרכב אחר, יש איזושהי בעיה להמשיך וטפל בו אחר כך? ממש לא, אז כל מה שלא מוצא חן בעינייך סדר בעצמך.

גם מנוע מפירוק יחזיק שנים רבות כל עוד יטופל כיאות, אז כל עוד לא מדובר כאן במנוע 1800 טורבו מוזרק אלא רק על גרסת ה1600, אין לי בעיה לשים מנוע מפירוק, באחד השרשורים כבר כתבתי שיצא לי לפני 4 שנים לשים מנוע מפירוק וזה עלה לי 2000 ש"ח כולל עבודה וקלאץ חדש. (שמעתי שמועות שגם הוא מגיע למהירויות אשר לא מותרות בחוק 8)).

אם לא הייתה בעיה של כסף ייתכן ואף הייתי מייבא מהם: http://www.ramengines.com/index.html

מייצרים ומחזקים מנועי סובארו מהדגמים הישנים והטובים. (בעיקר לטיסה אבל ניתן להשיג חלקים וקיטים)

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תגובות 132
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למי שלא שמע עדיין, יש ביום שישי מפגש סובארו קלאסי, ציטוט:

יום שישי ה 1.8.08 יערך מפגש באיצטדיון ר"ג בשעה 15:30. במקום הקבוע.(שזה מאחורי האיצטדיון בצד הרחוק מהקניון,למי שלא יודע)

פורסם
מה בדיוק הבאלגן? כל עוד יש שטר מכר אישור מוסך על העבודה עוברים בעמדה מס 1, הם מסתכלים על הטופס ומשווים מס' מנוע, את הטופס מקבלים במקום וסלאמת!, הפרוצדורה לקחה פחות משעה במקרה שלי, בלי לקחת בחשבון לחכות בתור שעה שעתיים ולקום ב5 וחצי בבוקר כדי להגיע מוקדם :) ובמחירים של המנוע מפירוק, לפעמים עדיף כבר להחליף מנוע.

דרך אגב, הצביעה שלך יצאה פצצה! נתת לי עוד רעיון לסובי שלי... אתה מגיע למפגש בשישי הקרוב?

תודה רבה אני שמח שמישהו הגיב סוף סוף על הצביעה. איך אני מפרק את הפלסטיק שעל הבלם יד עצמו?

מקווה להגיע. אני עובד שישי ואני מקווה שישחררו אותי מוקדם כמו כל שישי.

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם
אני בדעה שאם עושים דברים בסדר גודל שעולה כמה אלפים עושים אותם ביסודיות.

לא מביאים מנוע מסריח מפירוק בארץ. מנוע מייבוא עולה 3500 שקלים לפחות, וזה במידה ומצאת אחד כזה שלא נשחט.

תוסיף לזה את העלויות של פירוק והרכבה ועוד אביזרים נלווים כמו משאבת מים, רצועות, מותחנים ושיפוץ כללי של כל מיני צינורות ופלאנצ'ים - ותגיע בכיף לשישייה.

כמובן שיש את הגירסא החאפרית - להרכיב בפירוקיה מנוע קומפלט מרכב אחר וללכת לאשר. גם את זה ראיתי. אבל כאלה דברים לא יהיו ברכב שלי.

זאת הנקודה שלי לגבי מנוע ואתה צודק לגמרי! על עבודה כמו שצריך משלמים ביד רחבה.

לגבי משאבות רצועות וכו' אני לא בקיא במחירים אבל אני מקבל במחירי עלות של מוסך.

הבעיה זה להשיג מנוע מוזרק מחשב וצמה במחיר טוב. ואם היה אפשר היתי מנסה להשיג מנוע וצמה חדשים.

מנוע מוזרק במצב טוב קשה להשיג.

ארז וולף- אתה יכול לפרט עוד על היבואן של המנועים, אני גרוע באנגלית, מה הם מציעים ומה המחירים +/-

עומר.

פורסם

היי עומר,

בקשר לכיסוי פלסטיק של ידית ההילוכים, הוא יוצא בשליפה, לגבי האתר שרשמתי שמייצרים ומחדשים מנועי סובארו המחירים שלהם בשחקים, הם מייצרים מנועים לטיסה :-D.

אם אחרי שירגע הברק מהסקאי אם זה לא יבריק עדיין אתה יכול לשים ספריי לקה שקוף.

ארז.

פורסם

בוקר אור.

אין צורך בסקאי בשביל ברק, הצבע השחור הוא בגימור מבריק והוא מבריק מאוד!

הסקאי בשביל לשמור על הצבע מהשמש.

עכשיו אני נוסע לסבא שלי, יש לו סובארו טנדר, אני יבדוק כל מה שמתאים בין הרכבים

עומר

פורסם
בוקר אור.

אין צורך בסקאי בשביל ברק, הצבע השחור הוא בגימור מבריק והוא מבריק מאוד!

הסקאי בשביל לשמור על הצבע מהשמש.

עכשיו אני נוסע לסבא שלי, יש לו סובארו טנדר, אני יבדוק כל מה שמתאים בין הרכבים

עומר

טיפ קטן, הכל יתאים, יש לו במקרה את הטנדר לפירוק? אני צריך כמה חלקים קוסמטיים... :)

פורסם
טיפ קטן, הכל יתאים, יש לו במקרה את הטנדר לפירוק? אני צריך כמה חלקים קוסמטיים... :)

איזה חלקים קוסמטיים לטנדר אתה צריך?

ליש יש עוד טנדר לפירוק.

תשלח לי בפרטי מה אתה צריך ואני יחזור איך.

למכירה כל החלקים של :

GN250,TU250,DR250,jawa350,dealem leberty50

פורסם

הטנדר לא לפירוק, הטנדר לשם השוואה בין חלקים כמו כיסאו ודשבורד. הדשבורד ניראה אחד לאחד אותו הדבר למראית העין, לא היה לי זמן למדידה אם הכל בדיוק אותו הדבר. הכיסאות עושות רושם שהם אותו דבר.

סייארה אני צריך מראות כיסאות ודשבורד אם הוא שלם של הטנדר.

עומר.

פורסם

שאני צבעתי את המכסה פילטר הוצאתי את כל הבית פילטר מעל הקרבורטור וציחצחתי אותו מכל הגריז.

לא יודע למה אבל יש שם ידית שמכוונת את האוייר, שיכנס אויר או מלמטה או מלמעלה.

לא מפריע לי בכלל! להפך זה מביא קצת רעיונות. אבל בדיפוני הרכב אני לא נוגע עד אחרי הפחחות ובחירת הצבע. ככה אני יוכל לבחור את צבע הסלון הפנימי.

נעילה מרכזית אני גם חושב להתקין כולה שתי משאבות. גם אזעקה מאוד רגישה תותקן ואז אני יעלים את המנעולים מבחוץ. ורק דרך שלט יהיה אפשר לפתוח את הדלתות חוץ מהאחורית. וזאת מכיוון שכל המנעולים מקולקלים, וכל מפתח פותח את הדלתות.

עומר.

פורסם
שאני צבעתי את המכסה פילטר הוצאתי את כל הבית פילטר מעל הקרבורטור וציחצחתי אותו מכל הגריז.

לא יודע למה אבל יש שם ידית שמכוונת את האוייר, שיכנס אויר או מלמטה או מלמעלה.

פעם היה מתחבר לפילטר צינור אלומניום מאיזור סעפת הפליטה, בחורף קר מעבירים את הפתח כך שהוא יקבל את האויר החם דרך הצינור.

כמובן שבארץ זה לא הכרחי היות והחורף אצלינו נחשב דיי חם.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
אז לאיזה כיוון לפתוח? למטא או הצידה? :?

עומר

כשתכננו את הרכב אז תכנו אותו למדינות שבהן המזג אוויר קר מאוד וכדי לקצר את הזמן שהמנוע יתחמם, הכניסו מנוע שעובד על ואקום, ושמנווט את כניסת האוויר למנוע.

כשהרכב קר אז האוויר נשאב מהאגזוז, וזה הפתח בתחתי סעפת היניקה,

וכשהרכב כבר מתחמם אז המנוע מתחיל לקחת אוויר מבחוץ, מהצינור עם הגרמושקה שמתחבר לגלגל.

בארץ שלנו זה מיותר,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

היום קרה משהו מוזרררר

משום מה היום גיליתי שיש 5 הילוכים לסובארו :wink:

[יותר מאוחר תמונות]

דיברתי היום עם יבואן מנועים והוא אומר שאין מנוע בקוד EA71 מוזרק, אבל ישנו EA81 מוזרק שאותו אי אפשר לאשר..

עומר.

• תוכן חדש...