Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האזעקה והנעילה היו לי ממזמן רק ההתקנה עלתה לי 250 שח חיברתי את האזעקה לכל הדלתות . כרגע אני מתחיל לאגור חלפים ולאחר מכן האוטו יוכנס לפחחות וצבע רוב הסיכוים שהוא ישאר בצבע תכלת

• תגובות 132
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אז למה שלא תגיע בשישי למפגש, גם בלי ההאצ'בק, אני בא עם חבר בעל XT וצריך להיות נחמד, הרבה מביני עניין ואולי תקבל כמה רעיונות או אפילו תציע כמה משלך :)..

מישהו אמר שאני לא מגיע? :roll:

בעל הXT שלח לי הזמנה בפרטי תחילת שבוע 8)

הרכב במוסך אני צריך מחר לקבל קבל קלאץ חדש ואם הכל יהיה תקין ויום שישי אני יצליח להישתחרר מהעבודה מוקדם אני יבוא בעזרת ה'.

לירוי אני רוצה לקנות סט של נעילה אונברסלית מחשב ושתי משאבות. התקנה פשוטה. הפתח של המנעולים יעלם בפחחות..

לדעתי הדלת יותר יפה בלי פתח, אם המצבר יגמר אפשר לפתוח את החלון בקלות כי אין לו מסגרת.

בגלל זה יש אזעקה שמישהו אחר יפתח לי את החלון אני ישר יצא. אני יחשוב על דרך לנטרל הצתה, בכל מקרה תמיד יש מנעול הגה.

לגבי אזעקה אני לא מבין בזה כלום אני יתיעץ עם חבר. אני רוצה אזעקה רגישה עם התראה בשלט. שכל זבוב שיכנס דרך הסאן רוף האזעקה תשתולל ביחד עם הצופר של הרכב.

איזה נורות יש לרכב בפנס הראשי? H1, H4, H7 ? אני יודע שהיא עגולה שמנה כזאת עם 3 שיניים

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם
מישהו אמר שאני לא מגיע? :roll:

בעל הXT שלח לי הזמנה בפרטי תחילת שבוע 8)

הרכב במוסך אני צריך מחר לקבל קבל קלאץ חדש ואם הכל יהיה תקין ויום שישי אני יצליח להישתחרר מהעבודה מוקדם אני יבוא בעזרת ה'.

לירוי אני רוצה לקנות סט של נעילה אונברסלית מחשב ושתי משאבות. התקנה פשוטה. הפתח של המנעולים יעלם בפחחות..

לדעתי הדלת יותר יפה בלי פתח, אם המצבר יגמר אפשר לפתוח את החלון בקלות כי אין לו מסגרת.

בגלל זה יש אזעקה שמישהו אחר יפתח לי את החלון אני ישר יצא. אני יחשוב על דרך לנטרל הצתה, בכל מקרה תמיד יש מנעול הגה.

לגבי אזעקה אני לא מבין בזה כלום אני יתיעץ עם חבר. אני רוצה אזעקה רגישה עם התראה בשלט. שכל זבוב שיכנס דרך הסאן רוף האזעקה תשתולל ביחד עם הצופר של הרכב.

איזה נורות יש לרכב בפנס הראשי? H1, H4, H7 ? אני יודע שהיא עגולה שמנה כזאת עם 3 שיניים

עומר.

לגבי הנורות מקדימה זה משתנה, עם השנים יתכן והחליפו פנסים וזאת תדע רק שתפרק אחת לראות, בכל מקרה, יש מתאמים לכל סוגי הנורות בעקרון אך הכי מומלץ זה הH4, נפוצות מאוד וסדרות מסויימות של אוסרם לשמשל יוצאות רק לדגם הזה כמו הCOOLBLUE למשל. המתאמים הם כמו פחיות מתכת עם ידית או בלי ידית אשר מתלבשות על פתח בית הנורה בפנס ומאפשרות לשים נורה מסוג אחר, תבדוק אצל הפחח שלך הוא בטח ידע, למיטב זכרוני הנורות האורגינליות הם H1, מעין פחית עגולה גדולה עם בליטות (לא שיניים בולטות).

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

בדקתי היום המונורות הוחלפו לH4. תודה

היום היסתבכתי עם הקבל קלאץ. הקבל קלאץ של הגיר הקודם היה קצר מדי, לכן הצמנתי שתי קבלים. אחד של טנדר אחד של לאונה, של הלאונה היה קצת קצר והוא לא ישב טוב בדבשה הקבל של הטנדר גם לא ישב טוב, אבל יותר טוב מהקבל של הלאונה.

קימבנתי משהו כדי שיהיה לי בינתיים קלאץ ואני יודע שזה לא יחזיק מעמד. יש מישהו שיכול ליצר קבל קלאץ או לקמבן מהישן ומהחדש?

הציעו לי לקחת את הפחית של הפדלים מלאונה, אבל זה סיפור צריך לפרק את ההגה ובעיה עכשיו בשבילי ללכת לפרק כזה + ניגמרו המזומנים..

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

עומר היקר,

תפנה למז-חל באיזור צומת קרית אתא.

שני זקנים מטורפים עם קשרים בת"א, הם ישיגו לך כל דבר שאתה רק חולם עליו.

הם עושים מאמץ גדול להשיג דברים - ויש מצב שביום ראשון יהיה לך כבר את מה שאתה צריך.

כמו כן יש את המחסן של סובארו בנתניה - המחירים שחיטה אבל בד"כ יש שם הכל.

פורסם

כמו כן יש את המחסן של סובארו בנתניה - המחירים שחיטה אבל בד"כ יש שם הכל.

דודו, אתה יכול לתת כתובת וטלפון של המקום? חיפשתי וחיפשתי ואני גר באזור ולא מצאתי שום מחסן לחלפים לסובארו.

פורסם

אני אברר בקרוב, איבדתי את הטלפון שלהם.

בכל מקרה מדובר ביקרנים בצורה מזעזעת. זאת גם הסיבה שחוץ מגומיות וכמה פיוזים ייחודיים לא רכשתי מעולם חלק מקורי של סובארו. זה כאילו הם רוצים שיקנו אך ורק תחליפי או שהם פשוט רוצים לשמור את הכל לאספנים שיהיו מוכנים לשלם מחיר מופקע.

פורסם

אני אברר בקרוב, איבדתי את הטלפון שלהם.

בכל מקרה מדובר ביקרנים בצורה מזעזעת. זאת גם הסיבה שחוץ מגומיות וכמה פיוזים ייחודיים לא רכשתי מעולם חלק מקורי של סובארו. זה כאילו הם רוצים שיקנו אך ורק תחליפי או שהם פשוט רוצים לשמור את הכל לאספנים שיהיו מוכנים לשלם מחיר מופקע.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עומר, מזל טוב, הקדמת אותי ביומיים עם האוטו. הייתי קונה אותו.

רשמתי את הטלפון של הבחור מראשל"צ ורציתי לתת לו יום יומיים להתבשל מאז שהוא פרסם את המודעה.

התקשרתי וכבר לא היה אקטואלי. עניין של מזל. הכל מלמעלה.

שיהיה לך בהצלחה בשיפוץ, תהנה עם האוטו ותשמור עליו. אחלה אוטו שבעולם.

רוברט

פורסם

לירוי1, אני התכוונתי לתמונות מהודעות שלך. הודעה מס' 127, הודעה מס' 133.

לפי דעתי זה מאוד מעניין שיש לך שני סובארו הצ'בק ואתה בונה מהן אחת.

אני מאוד מעריך שיש אנשים שלא נותנים למכוניות כאלו למות, שומרים עליהן, מטפלים ומתקנים - זה מחמם לי את הלב, כי יש לי חיבה לכל המכוניות הישנות.

אני נהנה להסתכל על תמונות כאלו, בגלל הרעיון, בגלל שיש אנשים שלא מזניחים מכוניות כאלו.

על זה, כל הכבוד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הסתכלתי על התמונה ומדובר בגריל קופה מקורי שעבר שפצור. הפנסים הם מדגם GLF של שנות ה80 אבל מעולם לא שווק דגם כזה בליאונה חדשות, למיטב ידיעתי.

פורסם

עומר בהצלחה,ראיתי היום אותך והרכב בחדרה ליד הפיאצה ,בהחלט ניראה מרשים.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...