Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי באוטו 3 שכבות של פסים זוהרים. אני רוצה 0 שכבות.

אתמול ניסיתי להוריד את הפסים בכמה שיטות:

1. עם מים חמים- זה מרכח את המדבקה וככה אפשר להתחיל לקלף אבל נראה שזה לא טוב במיוחד לצבע, וגם לא הכי יעיל, הצלחתי לקלף חצי מדבקה בקושי אחרי שעה
  2. עם פאן (במדבקה שניה) זה אותו דבר רק שלא מפריע לצבע, אבל גם נורא קשה ועושה הרבה רעש.
  3. עם טרמפנתין או מה שזה לא יהיה זה טוב לדבק שנשאר.
  4. וראיתי גם המלצה לwd40 - זה לא עושה כלום. אבל עכשיו הדלת לא חורקת :-D
  5. עם הציפורניים, הייתי צריך להשתמש בשיטה הזאת ביחד עם כל האחרות, ונכנס לי שאריות מדבקה מתחת לציפורן והעור כבר מתקלף, וזה ממש לא נוח.

אבל הבעייה הכי גדולה היא שיש מקום שהצלחתי להוריד את 2 השכבות העליונות ונשאר רק הפס המקורי, אבל הוא מאוד מאוד דק ואפילו לגרד אותו בקושי אפשר. איפה שהצלחתי "לתפוס" את כל השכבות ביחד זה ירד מעולה.

אני מחפש שיטה מהירה וקלה, למרוח איזה חומר קסם שאחריו אני פשוט ימשוך את המדבקה, לא רוצה לגרד!!

משהו כזה יעשה את העבודה? איפה קונים כזה דבר ובכמה?

790_2501200658871.jpg

ראיתי גם באינטרנט המלצה לקולה על צמרגפן, מישהו יכול להגיד אם זה טוב?

יש עוד שיטות?

תודה

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

לפני שאתה מוריד את המחזירי אור קח בחשבון שבלעדיהם לא תעבור טסט, בנוסף אם יתפוס אותך שוטר הוא יכול להוריד לך את הרכב מהכביש ואז תצטרך לגשת למשרד הרישוי, להוציא רישיון רכב חדש ולגשת לטסט חוזר.

גם אני רציתי להוריד את המדבקות (זה מכוער נורא) אבל אני לא בטוח שזה משתלם.

פורסם

תבדוק טוב שהממיס דבק החביב הזה לא ממיס על הדרך גם קצת מהצבע. תנסה אותו קודם על פינה נסתרת ברכב.

פן וWD40 עושים יופי של עבודה. את מה שנשאר מהמדבקה תגרד עם מכשיר פלסטיק קהה ואם נשארים סימנים של דבק על הצבע קצת שפשוף במטלית לחה או פוליש עדין במקרה היותר גרוע יוכלו לעזור.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
לפני שאתה מוריד את המחזירי אור קח בחשבון שבלעדיהם לא תעבור טסט, בנוסף אם יתפוס אותך שוטר הוא יכול להוריד לך את הרכב מהכביש ואז תצטרך לגשת למשרד הרישוי, להוציא רישיון רכב חדש ולגשת לטסט חוזר.

גם אני רציתי להוריד את המדבקות (זה מכוער נורא) אבל אני לא בטוח שזה משתלם.

בטסט אני ידביק את זה עם מגנט (יש כבר מוכן מאוטו אחר בבית) ולשוטר בכביש אם יעצור אותי (עוד לא קרה) אני יגיד שהצבע חדש ואני כבר קונה פסים..

ואל תכתבו לי עכשיו שאני עובר על החוק ושאני מסכן את את הילדים שלכם שנוסעים לידי בכביש, כי זה חרטא אחת גדולה, והיו צריכים לבטל את הדרישה המפגרת הזאת גם למכוניות ישנות מתי שהפסיקו לחייב מכוניות חדשות בזה.

גם אם יעצרו אותי כל יום בגלל זה אז אני יעדיף להדביק את הפסים עם הנייר מאחורה ושרק הקצוות ידבקו, או שאני יכין איזה מעמד מיוחד בשבילם, כי זה פשוט מגעיל אותי שהדבר הזה דבוק לאוטו שלי בלי אפשרות להוריד אותו.

פורסם
תבדוק טוב שהממיס דבק החביב הזה לא ממיס על הדרך גם קצת מהצבע. תנסה אותו קודם על פינה נסתרת ברכב.

לפני שאני מנסה אותו על פינה נסתרת ברכב אני צריך לקנות אותו, אבל אין לי מושג איפה. גם אני מקווה שזה לא עולה 100 שקל..

ראיתי גם באינטרנט טוש שמבוסס על "בנזין לבן" שמוריד מדבקות, גם טוב.

אבל איפה קונים?

• תוכן חדש...