Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לאישה בת 55

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מתעניין ברכב לאמא שלי שנוסעת כל יום בין 50 ל70 קילומטר וצריכה רכב יחסית חסכוני

היום היא נוהגת על רנו סניק 1.6 2002 שצריכת הדלק שלו בסדר (10\1) אבל מחפשים רכב חסכוני יותר.

מחפשים מנוע קטן יותר, אוטומט, בנזין או דיזל, לא חזק או מהיר במיוחד.

באמצע השבוע היא נוהגת לבד אבל בסופי שבוע הרכב נוסע אם הילדים כך שצריך שיהיה קצת מקום

עשינו נסיעות מבחן על הI30 שהייתה גדולה, על הB3 שהייתה לא מעניינת ובסוף החלטנו על המאזדה 2.

האם מישהו ממליץ על רכב אחר או ללכת על המאזדה

בכתבות שקראתי פה כתוב שהוא לא חסכוני כמו שהוא נשמע

תודה

גלעד

פורסם

היתרון של מאזדה 2 הוא בטיחות גבוהה .

משהו יותר חיסכוני? אולי דייהטסו סיריון עם מנוע 1300 סמ"ק.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם הI30 הייתה גדולה אז אני מניח שאין טעם להמליץ לכם לגבי הסיוויק והפריוס ההיברדיות,בנוסף למאזדה 2 אתם יכולים ליבדוק עוד מכוניות מומלצות מאותו הסגמנט כמו הסוזוקי סוויפט הסקודה פאביה והגרדה פונטו שהיא סופר מאובזרת ומאוד חסכונית ועולה פחות מ 100K .

:fadein:
פורסם

קודם כל ממליץ בחום לגשת לראות את הסקודה פביה החדשה ולרוכשה ברמת גימור "ספורט" שמוסיפה המון (פנסי ערפל קדמיים, גלגלי מגנזיום, מושבים ממש נוחים עם תמיכה צידית לגב), רק אח"כ לגשת ולראות את הגרנדה פונטו. שימו לב שאם אתם מחליטים לרכוש את הגרנדה פונטו תסכמו רק על דגם ה"דינאמיק" שמאובזר יותר מדגם ה"אקטיב" (ר"ד מקורי עם שליטה מההגה, מערכת למניעת דרדור והכי חשוב ESP). לא לרכוש את "האקטיב" משום שמדובר ברמת אבזור מעליבה ביותר לשנת 2008.

למאזדה 2, סוזוקי סוויפט, יונדאי גטס, דייהטסו סיריון ושאר הסופר מיני לא הייתי מתקרב.

פורסם

כאשר מדברים על חיסכון בדלק - לדייהטסו סיריון אין מתחרה היום (בהשווה למתחרות כמו הסוויפט והמאזדה 2).

יוצא לי לא מעט לנהוג על הסיריון (2008) בתור רכב שני במשפחה, והוא עושה את העבודה בצורה פנטסטית ויחד עם זאת חסכוני מאוד. ממליץ בחום.

Twincharger Stratified Injection

• תוכן חדש...