Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת DYNAUDIO

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום התקנתי את הסט של DYNAUDIO 240 !!!!

מוגבר ע"י MEMPHIS REFERENCE 75.2

רשמים עד כה:

הסט איכותי ומאודה הן מבחינת הרכיבים, האביזרים הנלווים המגיעים איתו והכי חשוב הסאונד המדהים..

המגבר של ממפיס - עושה רושם מאוד איכותי אבל חלש יחסית ולא "פותח" מספיק את הרמקולים לדעתי.

עברתי מארבעה רמקולים בסיסיים לזוג קומפוננט קדמי בלבד והשינוי מורגש לטובה ולרעה:

הסאונד הרבה הרבה יותר נקי !! - אבל חסרה עוצמה (אין מה לעשות - זוג רמקולים לא עושה עבודה של רביעייה) - היה צורך להנמיך את הסאב כי הוא השתלט על הסאונד ברכב

חסר לי סאונד מאחורה - מה לעשות, התרגלתי לצליל עוטף. הבמה הקדמית מורגשת אבל צריך להתרגל.

אעלה תמונות בקרוב.

...CASKA for life

פורסם

תתחדש.

חלמתי על הסט הזה שנים, שמור עליו.

זה יהיה בזבוז מוחלט לחבר לסט הזה זוג רמקולים אחוריים.

תגיע למפגש ותכוון את המערכת כמו שצריך.

באיזה רכב מדובר?

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

לגבי העוצמה, כאשר תגיע לשלב של מעבר לחיבור אקטיבי (כל אחד מגיע לשלב כזה בחיים :twisted:) אז תראה איך הסט "נפתח" וגם תהיה לך שליטה על המידבאסי והטויטרים בנפרד.

ובכלל לדעתי כל סט 2WAY נופל מסט 3WAY של אותה חברה ואותה סדרה בכל הפרמטרים,

גם מבחינת העוצמה (במקרה שלך).

כך שתהנה ותתחדש על הסט הנפלא הזה, תתרגל קצת לסאונד נכון (במה קדמית) תאמין לי שלא צריך שום דבר מאחורה,

אבל תשקול בעתיד לעבור ל3 חלקים = הרבה יותר נחמד.:wink:

פורסם

הרמקולים MKI

אתה זוכר נכון, השגתי אותם במחיר זול מאוד.

ההתקנה הייתה במילים עדינות - קקה.

המתקין היה צולע והבנתי הרבה יותר ממנו - לא היה לי כח לבצע את ההתקנה בעצמי וזאת בדיעבד היתה טעות. אני איאלץ לפרק שוב את הדלתות בשביל להרכיב שוב את הוופרים - ואני אסביר למה :

הרכב איביזה FR 2007 - הדלתות מגיעות אטומות ? (אין חורים בגוף הדלת - לאחר פירוק הכיסוי לא רואים את החלון בכלל).

לא היו לו הגבהות זהות והוא שם לי בכל צד משהו אחר ואני בכלל חושד שהממברנה נוגעת בגריל של הרמקולים בדלת !!

בנתיים אני לא מתעלל בסט עד שלא ארד לשורש הבעיה וזה היה בלתי אפשרי מבחינתי להשאיר את האוטו אצל המתקין עד ליום ראשון.

שמתי לב שהסט קצת מחרחר (פיצפוצים כאלו) בווליום לא כל כך גבוה.... אני אנסה להבין את פשר הבעיה - ברמקולים בטוח לא אולי בקרוסים - מישהו פה מרמת גן ומוכן לעזור לי מחר בבוקר (שבת ) ?

חגי - תודה.

...CASKA for life

פורסם

בקשר לחרחורים- יכול להיות שהוא עיקם לך את המחברים של הרמקולים, מה שגורם לחוטים להגעת בממברנה ולהרעיש.

פורסם

הייתי נוכח בזמן ההתקנה והוא לא עיקם את המחברים.

מה שכן, למרבה הפלא - כשהמקולים היו מחוברים למגבר הקודם (SUPERSOUND - סיני מגעיל) לא היו פיצפוצים בכלל, רק עיוות בווליום גבוה כצפוי.

האם הפיצפוצים (פרר.. פקקק...:-)) יכולים להיגרם מנגיעה של הממברנה מקדימה בגריל המקורי של הדלת ? (אם כך אז אני אשים קודם את הגריל המקורי על הרמקול ואז אחזיר את הדלת..)

תודה.

למישהו כאן יש טבעות 6.5 מוכנות ככה בשלוף ?

חגי.

...CASKA for life

פורסם

הפצפוצים האלו זה הסליל שהולך בזווית, בגלל שהממברנה כנראה לחוצה על הדלת.

תפרק מיד את הדלת, חבל על הרמקול:(

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

הכנתי טבעות חדשות היום מ MDF 21MM ואני מקווה להרכיב אותן השבוע !!, עד אז אני אשמע חלש ורק יריץ את הרמקולים והקרוסים בכדי ל"פתוח" אותם.

הפעם - אני אצלם כדי שתראו איך נראית הדלת מבפנים (איטום מהחברה ?)

תודה רבה.

עוד המלצות ?, סיבות לפיצפוצים ?

חגי.

...CASKA for life

פורסם

זה שהטבעות יהיו 21 מ"מ, זה ידחוף את הרמקול עוד יותר לתוך הדיפון של הדלת.

אם כבר 21 מ"מ , תשתדל לעשות טבעת FLUSH כדי שהרמקול ישב בפנים, וכך תהיה לו הגנה מסויימת מהפלסטיקה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...