Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמענו, אתם ממש אמיצי מקלדת

כמו שאמרתי אתם מוזמנים לעשות את מעשי הגבורה שלכם רק תדאגו להשאיר לי נתח מהשכר טרחה

מצד אחד אתם בעד ללמד מי שעובר על החוק לקח, מצד שני אתם בעד לעבור על החוק

ומה לעשות, לשבור רגל או יד למי שגונב רכוש זו עדיין עברה. אם אתה "בא ללמד אותו לקח" אז זה בטח לא הגנה עצמית אלא כבר פעלוה יזומה ומתוכננת שלך שכוללת כוונה.

לא אמרתי שרואים מישהו אז לברוח. אמרתי שאם מישהו לוקח לך משהו אז תחזיר אותו חזרה במסגרת החוק ולא כדי להיות כמו איזה COWBOY ו"ללמד את הרעים לקח"

חוץ מזה סיכון אחר הוא תהיה בטוח שעם כל האויר שהצלחת לנפח בחזה שלך יכול לבוא ילד קטן ומושתן לדקור אותך ולהוציא אותו מהר כמו שהוא נכנס, אז לכל אחד יש מערכת שיקולים משלו, ויש כאלו שמבינים שהחיים שלהם מחוץ לכלא חושבים יותר מאשר למרוח את הפרצוף של איזה גנב חסר משמעות על הרצפה. "רק כדי ללמוד אותו לקח"

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זה אפילו לא יגיע לבית משפט,כי במקרה הטוב האזרח האלים יקבל אזהרה,והגנב ייקבל עונש עוד יותר חמור בגלל שהשופט יתעצבן על החוצפה שלו לבוא ולהגיש תלונה נגד מישהו שניסה לגנוב את רכושו.

כל עוד לא הרגת אותו או השארת אותו עם נכות קבועה, רוב הסיכויים שלא תגיע אפילו לבית משפט ובמקרה הכי גרוע יזמנו אותך לחקירה במשטרה בלי פתיחת תיק ובלי נעליים.

http://www.lawguide.co.il/ShowNews.asp?id=2918&t1=4&t2=2&t3=5

זה פסק דין של המקרה הבא:

רוסי גדול עבד במאפיה בתור מוכר. ביום מסויים היה תור ארוך, ושני רוסים גדולים אחרים שעמדו בתור זרקו לו מילה כדי שישרת אותם עכשיו. הוא ענה להם שיחכו לתורם. בתור תגובה נורמטיבית הם קפצו מאחורי הדלפק, דחפו לו אצבע לעין, שברו לו צלחת על הראש, והתחילו להרביץ לו. כשראה שהוא לא יוצא מזה, הוא תפס סכין מהכיור ודקר קלות אחד מהם. הם ברחו מיד אחרי, והוא קרא למשטרה.

הוגש נגדו כתב אישור על גרימת חבלה חמורה בנסיבות מחמירות, בגלל שבמצלמת האבטחה נראה היה כאילו הם נסוגים בזמן שהוא דקר. במקום לדחות את התביעה על הסף, הוא זוכה מחמת הספק כיוון שעין אחת שלו הייתה מנוטרלת, ולתוך השניה זרם דם (להזכירכם, שברו לו צלחת על הראש), ולכן לא יכל לראות בדיוק אם הם נסוגים או מתקיפים וההודאה שלו נגבתה באמצעות מתורגמן ולא הייתה ברורה. בסיפא של הדברים השופט מציין כי אין לדקדק בנושא הצידוק להגנה העצמית יותר מדי, שכן זה מעודד בריונות.

מסקנה, קחו עו"ד טוב ותקוו שעודד מודריק יהיה השופט.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

המקרה שלך קורה כל יום חבר,צודק בעניין שצריך לנעול את הרכב בכך הזדמנות.

אפשר להגיד שהפעם נפל עליך באמת מזל או שאפשר להגיד שהמקרה שלך לא הכי מוזר\מפחיד.

לפני כבערך שנתיים חבר מילא אוויר בתחנת דלק בקריון(קרית ביאליק) בשעה מאוחרת בלילה(סביבות השעה 1-2).

בזמן המילוי הוא שומע אנשים רצים וכאשר הרים ראשו הוא מבין שכמה "חברה" רצים לכיוון שלו,מיד הכניס עצמו חזרה לרכב והתחיל לנסוע.

כאשר הוא התחיל בנסיעה אחד מהם ניסה לפתוח לו את דלת המקבילה לדלת הנהג אך ללא הצלחה,בדיוק היה סיבוב והוא ראה אחד מהם מתקרב לצד ימין של הרכב אז הוא החליט "לתת" לו אחת בקטנה עם התחת.

מיותר לציין שהרכב שלו מושך עיין וכנראה הם רצו לחזור עם "מתנה" הביתה.

מה שאנשים עושים פה במדינה שלנו,בושה.

בן.

Got To love It

פורסם

מסכים עם כך מי שטוען שצריך להגן על "מה ששלו", אבל מצד שני, כל אחד כאן משחק אותה צ'אק נוריס - בתור אחד שבקושי זכאי לחגורה לבנה בג'ודו לגילאי 6, אני יכול לאמר שאם מישהו היה תוקף אותי בסכין, סביר מאוד להניח שהוא היה מצליח - כשאתה ניצב מול סכין, אתה כבר ממש לא חושב באותה הצורה הרגועה שבה חשבת שהגבת בשרשור הזה.

גם אני לא תמים ובפעמיים שפרצו אלינו הבייתה, אני ואבא שלי היינו כאן כדי לרדוף אחרי הילד שעשה את זה. לבד, בשעת לילה מאוחרת - כנראה שלא הייתי לוקח את הסיכון שחבר שלו מחכה לו מאחורי הפינה.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

במקרה של איציק זה חריג שגנב מחזיר לך את הרכוש שנגנב, ואני לא הייתי מפעיל אלימות, לא חושב שהייתי מספיק לעכל.

אבל מה שנראה לי נכון לעשות במקרה הזה, זה לתפוס את הגנב, להכריח אותו לשלם על הנזק שגרם למכונית.

ואז אם הוא יסרב, הוא יתן לי לגטימציה לשבור לו כמה עצמות.

אביחי

פורסם

אל תבינו אותי לא נכון.

אין לי שום בעייה עם לפרק לנבלות את הצורה. אבל אין צורך לערב כלי נשק בעניין. יש מספיק דברים שיכולים ללמד אותם לקח בלי לקחת משהוא מסוכן ביד.

אני רוצה לומר משהוא.

העניין של הקלות שבה אנשים נדקרים עלה לאחרונה בפורום אספני הסכינים שמופיע בחתימתי. התפתח דיון ארוך ומעניין על דעות קדומות, דקירות והחזקת סכין בכיס, כולל מה החוק אומר בנידון.

מי שמעוניין לשמוע את הצד ה"שפוי" של אלה שיוצאים מהבית עם סכין(אני אישית רק לעבודה-אני משתמש בה לחיתוך קרטונים וניילון), מוזמן להיכנס ולקרוא קצת.

אנשים כבר מדברים על דקירה כאילו מדובר בגרעינים-בלי לחשוב אפילו על הסכנות ועל ההשלכות שלה.

גילוי נאות-אני מנהל את פורום אספני הסכינים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...