Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 210
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שמע, בגדול רוני צודק.

אני עצלן ולא תקבלו ממני כלום 8)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני ממש לא מקווה שהשרשור יהפוך לויכוח דתי סוער,

אבל סתם בשביל הידע - עדיין לא קם המדען שסתר את דברי התורה שנֶתנה לנו על הר סיני.

172

פורסם

הוא גם לא סתר את העובדה שאתם לא קיימים והכל בראש שלי, ואני בעצם ארנב שמרחף בתוך צמר גפן מתוק.

וברצינות, בלוגיקה לא מניחים שכל מה שלא הוכחת שלא קיים למעשה קיים.

בעצם, רגע... אני חושב שבתורה כתוב שהעולם קיים כמה אלפי שנה. אני חושב שהיום מדענים חושבים שזה לא כך, אבל אולי זה צמר הגפן המתוק שמשפיע לי על הזיכרון הדימיוני שלי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

גם לא קם המדען שסתר את זה שהג'וקים הם אלה ששולטים בעולם, הם האלוהים והם מחליטים מה יקרה לכל אחד ואחד בעולם, והמנהיגים של כל העמים הם סתם שליחים שפוטים שלהם שעושים את רצונם.

עריכה: הקדימו אותי :roll:

ובכלל בהר סיני לא קיבלנו את 10 הדברות? לזה לא צריך הוכחה ואפשר לקיים אותם גם בלי להאמין לכל האגדות שמסביב.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

בעצם, רגע... אני חושב שבתורה כתוב שהעולם קיים כמה אלפי שנה.

בס"ד

טיעון הרבנים לנושא זה הוא שאלוהים הוא כלכך מתוחכם שהוא ברא את העולם בעבר, בהווה ובעתיד.

כלומר, ברגע הבריאה הוא יצר אותו כאילו הוא כבר קיים מיליוני שנים.

פורסם

אני יודע...

יש לא מעט דתיים שמכירים בכך שהפשט הוא הפשטה.

פורסם

ככה זה כשמנסים להתאים את התנ"ך למגמות העדכניות במדע, ולא להיפך.

או במילים אחרות, כשבוחרים במשקפיים הלא נכונים כדי לקרוא את התנ"ך.

הטקסט עצמו דווקא מאוד ברור: הבריאה ארכה 6 ימים בדיוק, לא יותר, לא פחות,

וכל ניסיון להפוך את הימים האלה לתקופה אחרת הוא פשרה עם הכתוב

ובסופו של דבר פשרה בנושא האמונה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בעצם, רגע... אני חושב שבתורה כתוב שהעולם קיים כמה אלפי שנה. אני חושב שהיום מדענים חושבים שזה לא כך, אבל אולי זה צמר הגפן המתוק שמשפיע לי על הזיכרון הדימיוני שלי.

falou היקר. בנושאים שאינך בקיא בהם, אל תנסה לחשוב.

קטונתי מלהבין בנושא המורכב והעצום הזה. אבל מדיבורים עם אנשים שבקיאים בגמרא, אין סתירה על כך.

ז"א, התורה לא מתכוונת לומר, שלפני בראשית היה כלום (ריק).

172

פורסם

אני ממש לא מבין גדול, אבל מכמה שיעורי תורה שהייתי

ובהתחלה גם אני שאלתי את השאלה הזאת והתשובה שקיבלתי היא להלן:

הקב"ה בורא עולמות ומחריב אותם, נכון, כרגע לפי הספירה היהודית העולם שלנו קיים 5,768 אבל כל כמה אלפי שנים (אומרים שכל 6,000 ולכן סוף העולם קרב ובא) העולם נחרב ונבנה מחדש ולכן זה לא סותר את דברי המדענים שהעולם קיים מיליונים של שנים.

Toyota Yaris TS

פורסם
falou היקר. בנושאים שאינך בקיא בהם, אל תנסה לחשוב.

קטונתי מלהבין בנושא המורכב והעצום הזה. אבל מדיבורים עם אנשים שבקיאים בגמרא, אין סתירה על כך.

ז"א, התורה לא מתכוונת לומר, שלפני בראשית היה כלום (ריק).

אם קטונת מלהבין למה אתה מביע דעה?

פורסם
אני ממש לא מבין גדול, אבל מכמה שיעורי תורה שהייתי

ובהתחלה גם אני שאלתי את השאלה הזאת והתשובה שקיבלתי היא להלן:

הקב"ה בורא עולמות ומחריב אותם, נכון, כרגע לפי הספירה היהודית העולם שלנו קיים 5,768 אבל כל כמה אלפי שנים (אומרים שכל 6,000 ולכן סוף העולם קרב ובא) העולם נחרב ונבנה מחדש ולכן זה לא סותר את דברי המדענים שהעולם קיים מיליונים של שנים.

ומי נתן להם את האישור לכך שכל דבר שהם אומרים הוא נכון?

בקיצור תפסיקו להאמין בדת המצרית הקדומה הזאתי...:roll:

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

• תוכן חדש...