Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא חושב שזה כלל ברזל, כמו כל דבר שניתקלתי בו בארץ ברגע שאתה צועק ומתווכח תקבל מקורי

אני יודע שברכב שמעל שנתיים על הכביש בדרך כלל כאשר נשברת שמשה קידמית מתקינים תחליפית שכתוב עליה OSG במקום השם של החברה, אצל חבר שלי נשברה שמשה קידמית ב BMW ואבא שלו התעקש וצעק שהוא דורש שמשה מקורית כי לפני כן היתה לו שמשה מקורית של BMW ובסוף הוא קיבל את מה שהוא רוצה, אז אין סיבה שכל בנאדם יקבל חלקים מקוריים.

כמובן שזאת רק דוגמא אבל זה מראה שחוק השנתיים לא חוק ברזל

פורסם
אני לא חושב שזה כלל ברזל, כמו כל דבר שניתקלתי בו בארץ ברגע שאתה צועק ומתווכח תקבל מקורי

אני יודע שברכב שמעל שנתיים על הכביש בדרך כלל כאשר נשברת שמשה קידמית מתקינים תחליפית שכתוב עליה OSG במקום השם של החברה, אצל חבר שלי נשברה שמשה קידמית ב BMW ואבא שלו התעקש וצעק שהוא דורש שמשה מקורית כי לפני כן היתה לו שמשה מקורית של BMW ובסוף הוא קיבל את מה שהוא רוצה, אז אין סיבה שכל בנאדם יקבל חלקים מקוריים.

כמובן שזאת רק דוגמא אבל זה מראה שחוק השנתיים לא חוק ברזל

אתה מקשקש שטיות יש חוק ברור או יטתר נכון לא ברור, רכב גם אם הינו יום אל הכביש חלקים כמו שמשות וחלקי מזגן ניתן להרכבי תחליפי.

תעיין בכתבה ותבין http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3328052,00.html

ואבא של חברה שלך הוסיף בסביבות 150 ש"ח עבור שמשה מקורית

פורסם

בתאונה הקודמת שלי החליפו לי לחלקים חדשים בלבד!!! רואים אליהם שהם חדשים ומבחינת צבע הכל תיקני ומעולה ולא הייתה שום בעיה, המוסך הזה הוא די יקרן כי רק המכסה בגז יצא 3.5 אלף שקל

וחוצמזה אני מכיר טוב את הפחח ההוא אז בכלל אין מצב שהוא יעשה לי עבודה חאפרית

• תוכן חדש...