Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

לפני כשבועיים הייתי לי תאונה בטיילת ת"א - אוטו עמד מחוץ לחניה ואני עברתי מימינו וזה שישב ליד הנהג פתח בפתאומיות את הדלת. כתוצאה מכך הדלת שלו די נדפקה ואצלי יש מכה מעל הגלגל הקדמי.

החלפנו פרטים והכל והתקשרתי לביטוח שלחתי להם את כל הטפסים והם אמרו לי להכנס למוסך ושם צריך לבוא שמאי ולהעריך את הנזק ויסדרו לי את הכל.

השאלה שלי היא האם להכנס למוסך כי אני לא יודע אם יחזירו לי תכסף כי כשה נכנסים למוסך אני נותן צק דחוי לכמה חודשים ואז תוך הזמן הזה מחזירים לי תכסף.

לפני כמה חודשים הייתי לי תאונה יותר קשה שמישהו נכנס בי מאחורה אבל אותו אחד הודה ישר שהוא אשם והביטוח שלו התקשר אלי ואמר לי שהוא מודה ולא הייתה בעיה והכסף הוחזר אבל עכשיו המצב שונה - מה עלי לעשות?

זה מה שקרה לאוטו שלי (רק בלי הכחול כי היה סתם צבע והורדתי את זה עם פוליש) :

http://img231.imageshack.us/my.php?image=46483888yb7.jpg

זה האוטו הפוגע:

http://img165.imageshack.us/my.php?image=59991740dy9.jpg

וזה המקום שהייתי התאונה (אני עברתי איך שהגיפ נוסע)

http://img355.imageshack.us/my.php?image=hxgfhcf8.jpg

פורסם

תראה, בקשר למי שאשם, זה או זאת שפתחה את הדלת עלייך, כאשר אתה נסעת היא או הוא האשמים.

צריך להסתכל לפניי שפותחים את הדלת, הרי אתה לא יכול לנחש מי יפתח את הדלת או לא ואי אפשר לנסוע 5 מטר ממכוניות חונות.

פורסם

היא עמדה במקום שבו צולמה כאשר קרתה התאונה? כי עם כן, היא חונה בצורה לא חוקית, ואל תשכח לציין את העובדה לסוכנת הביטוח.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

מהתמונות ומהתיאור שלך, נית ןלהבין ולראות בבירור, כיה היא אשמה בכל, כולל בפתיחת הדלת שאין כאן ספק.

פורסם
גש אליהם לעבודה איכותית ברמה גבוהה מוסך אלפא פחחות וצבע

http://www.esekesek.co.il/business.asp?id=1730

המוסך אמין מקצועי ואיכותי ! בדוק מנסיון.

הכנף לפח ! מחיר כנף 584ש"ח לפני מע"מ

כל הנזק 1384ש"ח לפני מע"מ

וזלא כלכך בטוח שאתה לא אשם יש סיכוי שתיהי פה רשלנות תורמת של שני הצדדים.

וזה מסיבה שבמהלך נסיעה יש לשמור מרחק של 1.5מטר לפחות בין רכבים חונים או מרחק מספק לתמרן בזמן של מקרה כזה

אני אישית היתי במספר דיונים בבתי משפט במקרים דומים לזה וזה נסגר לכאן ולכאן הכל תלוי בשופט (אם אישתו דאגה לו בלילה) :)

פורסם

כן אבל אם היית רואה את התמונות, הרי רואים בבירור שאין שום מקום לנסוע בשום צרוה אחרת, אלה פשוט בקו אחד וזהו, מכיוון שאיפה שהנהגת חנתה זה בכלל לא חוקי !, הרי אם כל אחד יחנה כמוה, ישאר לך מטר לעבור, מי יהיה אשם אז? אתה גם כן?

בבירור הנהגת אשמה, גם באיפה שהיא חנתה וגם בפתיחת הדלת.

פורסם

אתה צודק במה שאתה טוען ! אך במבחן המציות לא תמיד זה יוצה כך !

על פניו אתה לא אשם, והיא יכולה לטעון שלא היתה מרוכז בנסיעה ,ונסעת מהר! אומנם בפועל זה לא כך! אבל שופט צריך להגיעה להחלטה כל שהיא נכון? והוא לא אלוהים אז או שהוא הולך על פשרה 50%50 או שהוא מקבל את הטעון של צד אחד ונותן 80%20 רשלנות תורמת לאחד הצדדים ופה נסגרה הסוגיה! מה לעשות זה דרכו של העולם גם אנשים חפים מפשע יושבים בכלא.

פורסם

לגבי מקום לטפל בזה אני הולך למוסך הסדר שהייתי בו בתאונה הקודמת שלי והם עשו אחלה של עבודה (בכור כהן - מוסך מורשה של טויוטה באור יהודה למי שמכיר)

אריק - מזתומרת כל הנזק? מחליפים כנף וזהו לא? או שיש פה עוד משו לתקן?

המצב הזה טיפה בעייתי כי באמת יכולים להגיד שנסעתי ברשלנות או משו אבל רוב הסיכויים שהיא תצא אשמה ויש לי פלוס גם שצילמתי את הכל ויש לי את חברה שלי שהייתה איתי באוטו באותו זמן אז היא עד למה שהיה וזה גם טוב לדעתי

פורסם
המוסך אמין מקצועי ואיכותי ! בדוק מנסיון.

הכנף לפח ! מחיר כנף 584ש"ח לפני מע"מ

כל הנזק 1384ש"ח לפני מע"מ

וזלא כלכך בטוח שאתה לא אשם יש סיכוי שתיהי פה רשלנות תורמת של שני הצדדים.

וזה מסיבה שבמהלך נסיעה יש לשמור מרחק של 1.5מטר לפחות בין רכבים חונים או מרחק מספק לתמרן בזמן של מקרה כזה

אני אישית היתי במספר דיונים בבתי משפט במקרים דומים לזה וזה נסגר לכאן ולכאן הכל תלוי בשופט (אם אישתו דאגה לו בלילה) :)

לפעמים עדיף לשלם כמה שקלים יותר ולקבל עבודה איכותית וברמה גבוהה יותר ממוסך הסדר רגיל

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

פורסם
לפעמים עדיף לשלם כמה שקלים יותר ולקבל עבודה איכותית וברמה גבוהה יותר ממוסך הסדר רגיל

בקשר למוסך הסדר אני אישיתי לא אוהב מוסכי הסדר !

מוסך הסדר חייב לתת לחברת ביטוח הנחה של 10-15% על עבודות ובין 15 ל20% בחלקים !

המוסך לא פרייר אם הוא מרוויח פחות כסף הוא צריך לחסוך איפשהו ?

פה נסגר כל הסיפור אני לא היתי רוצה שיחסכו לי על התיקון של הרכב.

פורסם

כנראה שגם זו הסיבה שמוסכי הסדר משתמשים לפעמים בחלקים תחליפיים במקום מקורי, ומנסיון מר שהיה לי בעבר גם חסכו בצבע ולכן הוא לא החזיק כמו שצריך והייתי צריך לבוא אליהם לתיקונים ועמוד כמו שומר על הצבאי ולסמן לו נקודות שבהן לא צבוע כמו שצריך בזמן הצביעה.

בניגוד למה שראיתי במוסכים המרכזיים של החברה שלא היו בעיות כאלה.

פורסם

לא מדוייק כל המוסכים מחוייבים להישתמש בחלקים תחליפיים או משומשים לרכבים מעל גיל שנתיים

בצבע זה קצת סיפור אחר זה תלוי ספציפית בצבעי

• תוכן חדש...