Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
במקרה של רועי אני הייתי נשאר עם ג'נסיס עקב כך שכל המגברים שלו תוצרית החברה הזאת(אם אני לא טועה) .

אני דיי עוקב אחרי הגנסוס ואףפעם לא ראיתי מישהו שהתאכזב ממנו ...

רק אל תהרוג אותי מתן :(

יעקב

אל תיקח את זה בצורה רעה .... אבל זה המלצה גרועה לקנות סטריאו 60 שהאלטרנטיבה באותו מחיר היא P2 ויש בנמצא כבר 4 ערוצים שדיי גמיש מבחינת אלמנטים אבל יש לו חיסרו קטן בדינמיות

הכי טוב באמת היה לקנות ג'נסיס דואל מונו מטעמי ליניאריות וכו ... אבל הטווח הקטן שהוופרים ינגנו בו .. כל מגבר חזק יגביר אותם בצורה מעולה

פורסם

מממ..

בגלל שאתה לחוץ תקציבית הייתי משדך את הטוויטרים והמידים ל4 ערוצים (שיעשה עבודה משובחת, בזה אין בכלל ספק), ולוקח את הסטריאו 100 של איזה אחד בשם עומר בשביל הוופרים. לדעתי יספיק בהחלט.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

רועי...,חכה עד שתמכור את כל הציוד שהצתבר אצלך,ולך על דואל מונו.

מה שאשאר לך אחרי הדואל מונו,זה לבנות(לקנות ) קרוסובר פאסיבי משובח,וסגרתה את המערכת שלך .

HU - Alpine 9815 / front amp - Genesis Dual Mono

component - Xtant Slim xcs2.25 5.25

sub amp - Genesis profile sub / subwoofer - Genesis Audiophile 25.01

פורסם
וסגרתה את המערכת שלך .

עד אז יהיה עוד שידרוג =) ורק לטובה :)

בהצלחה רועי !

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
רועי...,חכה עד שתמכור את כל הציוד שהצתבר אצלך,ולך על דואל מונו.

מה שאשאר לך אחרי הדואל מונו,זה לבנות(לקנות ) קרוסובר פאסיבי משובח,וסגרתה את המערכת שלך .

אפשר לקבל הסבר למה להוציא הון על בניית קרוס פסיבי איכותי במקום להוסיף 701/700 ותהיה לו שליטה מלאה על כל החלקים?

IBIZA 20vt

פורסם

קרוס פאסיבי זה המון עניין של ניסוי וטעייה. עד שמוצאים את נקודת החיתוך הנכונה, הסלופ הנכון, השוואות עוצמה...

זה מספיק מסובך בשני חלקים, אז בשלושה חלקים? :roll:

לדעתי במקרה הנדון זה הכי נכון לעבור לפרוססור דיגיטלי איכותי עם 4 ערוצים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
הכי חשוב זה המיד ואליו רצוי לשדך את המגבר הטוב ביותר שלך (כרגע ה 4 ערוצים כמובן)

אחריו באיכות כמובן הטוויטר ואז מידבאס.

לכן ההיגיון אומר :

4 ערוצים - מיד + טוויטר.

2 ערוצים - מידבאס.

אם תקנה את ה ST60 אז כמובן שים אותו לטוויטרים והמידבאס ומיד על ה 4 ערוצים.

אני מבין אבל השאלה היא,מה עדיף לקנות P2 או ST60\100?

לא עדיף שכול המערכת תיהיה ג'נסיס (הוופרים הם70 RMS)

פורסם
.... אני שייך לאילו שמעדיפים אנלוגי

:mm_yeah:

+1 אנלוגי.

רועי, הרי יש לך כבר מיניבלוק.....,אז כח עוד אחד כזה:-)

HU - Alpine 9815 / front amp - Genesis Dual Mono

component - Xtant Slim xcs2.25 5.25

sub amp - Genesis profile sub / subwoofer - Genesis Audiophile 25.01

פורסם

המחיר ל k2.02 הוא 500 יורו שזה בעצם 2900 3000 שח

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

• תוכן חדש...