Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

z3

arielnissim
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לרכוש Z3, המחירים שאנשים דורשים מעל המחירון נראים לי מופקעים.

השאלות הם:

האם אנשים באמת משלמים עבור רכב יד 7 עם כמעט 200 אלף קילומטר משנת ייצור 1997 את הסכומים של למעלה מ-80 אלף ש"ח.

שאלה נוספת, האם לZ3 יש להוסיף תשלום על תוספות כגון כיסאות עור, גג חשמלי, צבע מטלי וכד', אם כן האם יש למישהו מושג מהו התעריף לתוספות הקיימות.

תודה.

אריאל

פורסם

במיוחד שהרכב נדיר מאוד בארצינו ויש מעט אקזמפלרים שמורים ללא מנוע גמור או פגיעת שלדה (וגג נורמלי ללא קרעים/דליפות).

לרכבים מסוג זה המחירון הוא בגדר הלצה בלבד (וזו לא שגיאת כתיב, התכוונתי להלצה לא להמלצה! :)).

פורסם
במיוחד שהרכב נדיר מאוד בארצינו ויש מעט אקזמפלרים שמורים ללא מנוע גמור או פגיעת שלדה (וגג נורמלי ללא קרעים/דליפות).

לרכבים מסוג זה המחירון הוא בגדר הלצה בלבד (וזו לא שגיאת כתיב, התכוונתי להלצה לא להמלצה! :)).

נכון, זה לא המקרה הראשון שרכב נמכר מעל המחירון, וגם לא האחרון.

פורסם

יותר מזה, המחירים רק עולים ועולים :shock:

לפני 4 שנים היית יכול לקנות Z3 במצב טוב ב 60-90K, היום המחירים אותו דבר ולפעמים אפילו יותר!

פורסם

אין בעיה, חברה. אני מבין שעל רכבים טובים צריך לשלם, ולכן השאלה שלי מתחלקת לשניים:

האם זה ריאלי לשלם כ-40 אלף מעל המחירון על רכב כזה כאשר נתוני הפתיחה לא יד ראשונה עם קילומטראג' נמוך.

ושאלה נוספת וחשובה היא האם יש תוספת מחיר במחירון של לוי יצחק על תוספות ברכב של צבע גג חשמלי וכד'.

הסיבה שאני שואל את השאלות האלו היא שהביטוח המקיף לרכב אינו מכיר בתשלום מעל המחירון, ובמידה והרכב נגנב או מושבת התשלום שהם יעבירו יהיה שווי הרכב לפי המחירון. לכן חשוב לי לדעת האם יש תוספת מחיר על תוספות שאז המחירון בעצם קצת יותר גבוהה ובמקרה כמו שתואר (חס וחלילה) לא יהיה הפסד כספי רב (מדי ומחוסר פרופורציה).

חברים תודה על התשובות... :wink: אם מישהו צריך עזרה משפטית בתחום אני אשמח לסייע (עו"ד).

פורסם

אם כל הכבוד, ויש כבוד, הרכב לא בקטגוריית הנדירים.

אם בכל יום נתון יש 10-15 למכירה -> הוא לא נדיר.

רובם רובצים בלוחות חודשים ארוכים.

לדעתי, זו תמורה תמוהה לכסף, ואני בטוח שימכרו הרבה מתחת למה שרושמים

porsche 914,2.0,1970

פורסם

לירן, למיטב ידיעתי, יש 200 יחידות בארץ (אולי טיפה יותר...) לרכב שיוצר 6 שנים, בקריטריונים שלי זה נדיר (גם מיאטה מוגדר כרכב נדיר למרות שמסתובבות בערך 600 יחידות על הכביש).

כמו כן, רוב העסקאות שאני מכיר בוצעו בסכומים אלו או בסכומים מאוד קרובים למה שביקשו בהתחלה.

זהו השוק של הרכב, תצטרך לחיות איתו - שווה או לא זה כבר שיקול שלך.

לפותח השירשור,

1. במחירון יצחק לוי המקוון שב-ynet, יש אפשרות לבצע שיקלול מחיר מתקדם של הרכב כולל התוספות שציינת - שווה בדיקה.

2. מכיוון שבדרך כלל רכב מהסוג הזה קונים מאהבה ולא מהיגיון - אם השיקול הוא כלכלי, אולי כדאי שתחפש רכב אחר - עצם המותג וסוג הרכב, האחזקה שלו לא זולה הן מבחינת ביטוח והן מבחינה מכנית (בעיקר פלסטיקה וחלקים).

נ.ב

גם מיאטות דור ראשון (NA) מאותם שנתונים השמורות במצב טוב נסחרות במחירים דומים.

לירון.

פורסם

האם זה ריאלי לשלם כ-40 אלף מעל המחירון על רכב כזה כאשר נתוני הפתיחה לא יד ראשונה עם קילומטראג' נמוך.

אם אתה רוצה רכב כזה - אז כן. זה ריאלי.

אם לא תשלם את הסכום הזה כנראה שמישהו אחר ישלם. אתה תשאר עם הכסף, והוא עם הרכב.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...