Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ברשותי פיג'ו 306 2001, הייתי רוצה להתקין מערכת, אבל מכיון שאין לי ידע קודם,

החלטתי לפרסם כאן הודעה.

אז בגדול התקציב שלי הוא בין 700- 1100, והוא צריך לכלול בתוכו רדיו דיסק ורמקולים.

איזה רדיו דיסק עדיף:-)?(כמה וואט? כמה יציאות למגבר? אין לי מושג מה אני אומר דרך אגב אז הודעה עם הסבר מפורט תתקבל בברכה:-P) ואיזה רמקולים כמובן? מה זה קומפוננט?

סאב וופר יכול להכלל בתקציב? ואם אני צריך מגבר אם יש לי סאב?

תודה מראש לעוזרים 8)

פורסם

ברוך הבא לפורום.

לצערך, 700 ש"ח הוא תקציב גבולי עד בלתי אפשרי לקניית רדיו דיסק חדש ורמקולים.

אם כל רצונך הוא לשמוע מוזיקה באיכות ממוצעת ואין לך שום כוונה להוסיף מגבר או סאב, כל רדיו-דיסק של אחד היצרנים המוכרים (פיוניר, קנווד, JVC, קלריון, אלפיין) שיכנס לך בתקציב יהיה קנייה טובה. חבל ולא משתלם לקנות את המכשירים עלומי השם מאוטו-דיפו או הום סנטר. הם אמנם עולים כמה מאות שקלים פחות (וגם זה לא תמיד), אך איכותם ירודה. מאוד ירודה.

אם תעלה ל 1100 ש"ח, תוכל לרכוש יחידת ראש איכותית סביב ה 600 ש"ח, וזוג רמקולים "בסדר" באיזור ה 500 שקלים. יש בפורום מאות המלצות ושאלות כאלה. אתה מוזמן לבצע חיפוש.

בכלל, אני מציע לך לדפדף קצת בפורום ולהיכנס ל FAQ. מהר מאוד תבין שממש לא קריטי כמה "וואט" יש ברדיו דיסק.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

קודם כל תודה על התגובה שלך,

אממ אני מעוניין לא רק לשמוע באיכות בינונית - גרועה אלא באיכות גבוהה וטובה, אז אני מניח שאני אקנה רדיו דיסק מאחת החברות הידועות, ולרמקולים אני אחסוך עוד.

איזה רמקולים ממולצים? (איכות גבוהה)

ומה דעתך על יד שניה? אני רוצה לאבזר את המכונית בהמשך - סאב ומגבר?

כמה אמורה לעלות מערכת בסדר גודל כזה?

תודה מראש וסליחה על כל השאלות :-)

פורסם

תקשיב כמו שאמרו פה מקודם- התקציב שלך קצת בעייתי.

אם החלטת להשקיע את כל התקציב שלך ברדיו דיסק, ולחסוך אח"כ עוד כסף לרמקולים, זה יהיה מצויין.

אם תרצה בעתיד לחבר עוד רכיבים כמו מגבר וסאב , אז תצטרך לקחת רדיו דיסק עם 3 יציאות.

חבל לקחת עכשיו סתם רדיו דיסק ממוצע עם יציאה אחת שלא תוכל לחבר לו כלום בעתיד.

תחסוך 700 שקל , תקנה לך עוד זוג קומפוננט קידמי , ואתה תשמע בהרבה יותר טוב מאשר לחלק תקציב של 1000 שקל לכמה רכיבים ברמה נמוכה יותר.

ניב.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

יש לך למשל אחלה מכשיר של פיוניר ב750שח

http://www.nokout.co.il/Product.asp?Pid=DEHP5950IB&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=1&aff=Zap&lang=HE

יש לו, בין היתר, 3 יציאות RCA, דבר שבהמשך ודאי תצטרך. (אל תהיה נאיבי. זה לא להתקין וזהו. תמיד תרצה לשנות/לשפר/לשדרג)

סט קדמי יש לך למשל ב550

http://cheaper.co.il/Product.asp?ProID=1531 או

http://cheaper.co.il/Product.asp?ProID=1402 ב600 ואלי תחפש ומצא אותם בקצת פחות.

כמובן עדיף ורצוי שתשמע אותם קודם ותראה אם אתה אוהב

לסאב צריך מגבר.

סט קומפוננט הוא סט המכיל בתוכו 2 או 3 רמקולים המיועדים לנגן תדרים מסוימים. למשל, מיד, את הבינוניים וטוויטר, את הגבוהים. וכן קרוס אובר המסנן ומחלק את התדרים בינהם בהתאמה.

זה ככה על רגל אחת. אתה יכול להריץ פה חיפוש ולקרוא בFAQ. זה יעשיר ויפרה אותך ומומלץ בחום.

בהצלחה.

• תוכן חדש...